reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamuskamimi Cudni Twoi chłopcy :) Mam nadzieje że jak by u mnie też trafił się drugi synek, to mój go pokocha tak jak u Ciebie starszy

Roszpunka Chyba jednak z tym zarobieniem na 11-tke by było trudno hihi a druga sprawa że ja tak "kocham porodówke i porody" że cud że drugie będzie haha a co dopiero o 11-tu mówić.
Cudnego śmieszka masz :)

mamakaja My jeszcze nie mamy drugiego, a ja już myśle czy by nie lepiej było jak się drugie dziecko pojawi , aby postarać się o trzecie w niedługim czasie... Przynajmniej ta dwojeczka by miała super kontakt z sobą :)

Nuuusia Jak Olcia na tej zielonej szkole?? :) Dojechali szczęśliwie? Nie narzeka jeszcze?? :D

Cieszylam się że synek się wyleczył do czwartku, podaje mu tylko lek przeciwwirusowy a od południa stan podgorączkowy i biegunki dostał..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ;) pewnie nie wszystkie mnie pamiętają bo tylko z do skoku ostatnio niestety ;(

Zakręcona Gratuluję synusia !! Chłopaki sa super ;)

Byłam dziś na usg. Lekarz mówił że coś podejrzewa ale nie chce mówił. Dzidziol ma 6 cm i skakał na głowie ; P Pirania myślisz że da się ocenić z tego zdjęcia ??

Załączniki

• 1400353521508.jpg
    1400353521508.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 68
gochaa Dla mnie wyglada jak synuś, grubiutki brzuszek ma, dziewczynki na usg zazwyczaj sa płaskie :) ale broń Boże nie jestem lekarzem, wiec nie sugeruj się mną :) To takie moje spostrzezenie , bo namietnie ogladam fotki z usg :) A procz zdrowego dziecka ;) to wolałabys synka czy córcie? Planowałaś jakaś płeć?? :)

Airfix chciałam dziewczynkę ale zanim zaczęłam się starać to zaszłam wiec wielkich przygotowań nie było ;) Co ma być to będzie juz go kocham mam przeczucie że to chłopak ;)

gochaa Pewnie, że co ma byc to będzie:) Najwazniejsze że zdrowe maleństwo :) A może jednak będzie dzieczynka...:) Niech się szefowa jeszcze wypowie :) Jak zagladasz tu czasami to koniecznie sie odezwij jak bedziesz wiedziec na 100% :) A staranka byly przed owulacja czy w sama owulacje trafiliscie?? :)

Airfix trafiliśmy w owu i dzień po. Wiec nie wiem który to był ten szczęśliwy ;) dam znać na pewno ;)

Trzymam kciuki za Was wszystkie !!!! &&&&&&

Dziewczynki byliśmy w centrum handlowym i prxy okazji zaczęłam przedstawiać sie z sukieneczek na spodenki:-) hehe mialam terapie wstrzasowa :-D
a oto pierwszy zakup

Załączniki

• DSC_1238.jpg
    DSC_1238.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 63
Zakręcia Noo cudaśne :)) Jak tak dobrze popatrzysz to na chłopców tez można znaleźć super ubranka, jak to mój synek mowi - " czaderskie" :-) Poczekajmy jeszcze do usg połowkowego , czy się potwierdzi płeć:) Aczkolwiek wygląd w 3d przypomina chłopca, ale ja to się w 100% nie znam na tym. U znajomych 2 tyg przez porodem chłopiec stał się Nikolką ;) Więc wiesz...wszystko się może zdarzyć:) A co by nie było to i tak się będzie Kochać najmocniej na świecie :)

reklama
hej hej :)))

Witam sie z pracy, uch niewyspana, wczoraj jak Wam pisalam w sumie caly dzien ze znajomymi. Najpierw w kinie bylismy a potem u Nich bo byla gala MMA no i trza bylo popatrzec :-p wiec w domu bylismy po polnocy a na 7 do pracy tuptalam.

zakrecia no jak to jakie imie - Pascal :-p

liluś, Katrinna, Airfix,zakrecia z Olcia mam caly czas kontakt, w piatek opiekunki informowaly Nas droga sms-owa na jakich sa etapach podrozy, ale sama podroz mieli swietna, swietna trasa, pogoda sie poprawila, jechali 11,5h, na miejscu byli o 20.30, dzieciaczki zjadly kolacje i sru spac.
Wczoraj rano z Nia rozmawialam, akurat jak dzwonilam byli na plazy no wiec co ja Wam bede pisac - Szal na calego ( Ola nad morzem jeszcze nie byla :-)). Szczesliwe dziecko krzyczalo mi w telefon, ze jest morze i tyle piasku, i mewy nad Nimi lataja, ze piekna pogoda, sloneczko grzeje ( nie to co u Nas ), ze zbiera kamyczki i muszelki, ze ma juz dla mnie prezent na Dzien Mamy ale mi sie powie jaki i wysle go 20-go ( hah poniekad sadze ze to te kamyczki :-D:-D bo to do Oli podobne ) . Aaaaaa no i zapomnialam o najwazniejszym- jej 'chlopak'Dominik zaprosil ja na dyskoteke ( w parze ze niby beda szli ;-)) wiec dziecko wniebowziete po uszy, no i dowiedzialam sie, ze Neptun istnieje na prawde, bo i tu cytat " pare osob z klasy widzialo mama, jak ktos tam dalej na wodzie chodzil z wielkim widelcem wiec to na pewno Neptun ! " :-D:-D No padlam. Wniosek - wiele sie zmienilo od ostatniego mojego pobytu nad morzem, Neptuna nigdy nie spotkalam, a tu to takie normalne jak sie okazuje :p
Sa w pokoju 5-osobowym, nie wiem w sumie czemu bo miala byc w trzy-osobowym, moze po prostu inne dzieci zajely. Podsumowujac - szczesliwa strasznie byla, wczoraj jeszcze mieli wycieczke do Slowinskiego Parku Narodowego wiec dzis kolo 12.00 przedzwonie i dowiem sie jak bylo :-)

attachment.php

Starających się : 10
Oczekujących na staranka : 11

MAJ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 24.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )

CZERWIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Fiołek... ( lipiec 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )