reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamuskamimi Cudni Twoi chłopcy :) Mam nadzieje że jak by u mnie też trafił się drugi synek, to mój go pokocha tak jak u Ciebie starszy

Roszpunka Chyba jednak z tym zarobieniem na 11-tke by było trudno hihi a druga sprawa że ja tak "kocham porodówke i porody" że cud że drugie będzie haha a co dopiero o 11-tu mówić.
Cudnego śmieszka masz :)

mamakaja My jeszcze nie mamy drugiego, a ja już myśle czy by nie lepiej było jak się drugie dziecko pojawi , aby postarać się o trzecie w niedługim czasie... Przynajmniej ta dwojeczka by miała super kontakt z sobą :)

Nuuusia Jak Olcia na tej zielonej szkole?? :) Dojechali szczęśliwie? Nie narzeka jeszcze?? :D

Cieszylam się że synek się wyleczył do czwartku, podaje mu tylko lek przeciwwirusowy a od południa stan podgorączkowy i biegunki dostał..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ;) pewnie nie wszystkie mnie pamiętają bo tylko z do skoku ostatnio niestety ;(

Zakręcona Gratuluję synusia !! Chłopaki sa super ;)

Byłam dziś na usg. Lekarz mówił że coś podejrzewa ale nie chce mówił. Dzidziol ma 6 cm i skakał na głowie ; P Pirania myślisz że da się ocenić z tego zdjęcia ??

Załączniki

• 1400353521508.jpg
    1400353521508.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 66
gochaa Dla mnie wyglada jak synuś, grubiutki brzuszek ma, dziewczynki na usg zazwyczaj sa płaskie :) ale broń Boże nie jestem lekarzem, wiec nie sugeruj się mną :) To takie moje spostrzezenie , bo namietnie ogladam fotki z usg :) A procz zdrowego dziecka ;) to wolałabys synka czy córcie? Planowałaś jakaś płeć?? :)

Airfix chciałam dziewczynkę ale zanim zaczęłam się starać to zaszłam wiec wielkich przygotowań nie było ;) Co ma być to będzie juz go kocham mam przeczucie że to chłopak ;)

gochaa Pewnie, że co ma byc to będzie:) Najwazniejsze że zdrowe maleństwo :) A może jednak będzie dzieczynka...:) Niech się szefowa jeszcze wypowie :) Jak zagladasz tu czasami to koniecznie sie odezwij jak bedziesz wiedziec na 100% :) A staranka byly przed owulacja czy w sama owulacje trafiliscie?? :)

Airfix trafiliśmy w owu i dzień po. Wiec nie wiem który to był ten szczęśliwy ;) dam znać na pewno ;)

Trzymam kciuki za Was wszystkie !!!! &&&&&&

Dziewczynki byliśmy w centrum handlowym i prxy okazji zaczęłam przedstawiać sie z sukieneczek na spodenki:-) hehe mialam terapie wstrzasowa :-D
a oto pierwszy zakup

Załączniki

• DSC_1238.jpg
    DSC_1238.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 60
Zakręcia Noo cudaśne :)) Jak tak dobrze popatrzysz to na chłopców tez można znaleźć super ubranka, jak to mój synek mowi - " czaderskie" :-) Poczekajmy jeszcze do usg połowkowego , czy się potwierdzi płeć:) Aczkolwiek wygląd w 3d przypomina chłopca, ale ja to się w 100% nie znam na tym. U znajomych 2 tyg przez porodem chłopiec stał się Nikolką ;) Więc wiesz...wszystko się może zdarzyć:) A co by nie było to i tak się będzie Kochać najmocniej na świecie :)

reklama
hej hej :)))

Witam sie z pracy, uch niewyspana, wczoraj jak Wam pisalam w sumie caly dzien ze znajomymi. Najpierw w kinie bylismy a potem u Nich bo byla gala MMA no i trza bylo popatrzec :-p wiec w domu bylismy po polnocy a na 7 do pracy tuptalam.

zakrecia no jak to jakie imie - Pascal :-p

liluś, Katrinna, Airfix,zakrecia z Olcia mam caly czas kontakt, w piatek opiekunki informowaly Nas droga sms-owa na jakich sa etapach podrozy, ale sama podroz mieli swietna, swietna trasa, pogoda sie poprawila, jechali 11,5h, na miejscu byli o 20.30, dzieciaczki zjadly kolacje i sru spac.
Wczoraj rano z Nia rozmawialam, akurat jak dzwonilam byli na plazy no wiec co ja Wam bede pisac - Szal na calego ( Ola nad morzem jeszcze nie byla :-)). Szczesliwe dziecko krzyczalo mi w telefon, ze jest morze i tyle piasku, i mewy nad Nimi lataja, ze piekna pogoda, sloneczko grzeje ( nie to co u Nas ), ze zbiera kamyczki i muszelki, ze ma juz dla mnie prezent na Dzien Mamy ale mi sie powie jaki i wysle go 20-go ( hah poniekad sadze ze to te kamyczki :-D:-D bo to do Oli podobne ) . Aaaaaa no i zapomnialam o najwazniejszym- jej 'chlopak'Dominik zaprosil ja na dyskoteke ( w parze ze niby beda szli ;-)) wiec dziecko wniebowziete po uszy, no i dowiedzialam sie, ze Neptun istnieje na prawde, bo i tu cytat " pare osob z klasy widzialo mama, jak ktos tam dalej na wodzie chodzil z wielkim widelcem wiec to na pewno Neptun ! " :-D:-D No padlam. Wniosek - wiele sie zmienilo od ostatniego mojego pobytu nad morzem, Neptuna nigdy nie spotkalam, a tu to takie normalne jak sie okazuje :p
Sa w pokoju 5-osobowym, nie wiem w sumie czemu bo miala byc w trzy-osobowym, moze po prostu inne dzieci zajely. Podsumowujac - szczesliwa strasznie byla, wczoraj jeszcze mieli wycieczke do Slowinskiego Parku Narodowego wiec dzis kolo 12.00 przedzwonie i dowiem sie jak bylo :-)

attachment.php

Starających się : 10
Oczekujących na staranka : 11

MAJ 2014 :

Nuuuśka - termin @ 24.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )

CZERWIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
czarna_perła - termin @ 06.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ 07.06 ( 2 cykl starań )
milla - termin @ 24.06 ( 1 cykl starań )

LIPIEC 2014 :

ilaczek - termin @ .07 ( 2 cykl starań )
małe liski - termin @ 04.07 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 09.07 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Fiołek... ( lipiec 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )