reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kate, dla mnie to czekanie jest na plus bo może coś sprzedam by uzbierać fundusze na drapak ;-) Mój kochany pies (a raczej piesia :-D, miała na imię Dora), którego miałam w dzieciństwie bardzo często miał ciąże urojone i niańczył wtedy pluszaki, układał je obok siebie chcąc nakarmić i wylizywał jak prawdziwe szczenięta. Szczeniaki to coś pięknego i wielka radocha dla dzieci, pamiętam, że gdy moja suczka miała szczenięta to nie mogłam się każdego dnia doczekać kiedy ze szkoły wrócę do domu by się z nimi pobawić :-)

reklama
Pirhaniu właśnie wet zakazał jej wszelkich zabawek, pluszaków itp,
bo wyobraż sobie, ze ona ma tak urojoną ciąże że ma mleko,
już sobie wyobrażam jak Krzyś i Kaja będą się cieszć kotkiem

Zakręcia kochana cóż za wieści GRATULUJĘ synusia !!! Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!! Maluszku rośnij zdrowo - wstydzioszku mały !!!

Piranho, cena rzeczywiście nie mała. Wiesz, że też zwróciłam na to uwagę, że pisałaś do Zakręconej bezosobowo:blink:

Zakręcona, To dopiero twoje pierwsze dziecko. Zobaczysz, że stracisz głowę dla swojego małego mężczyzny. Ja poza Maksiem świata nie widzę. Jest przesłodki jak się przytula i mówi moja mamusia. Chce się żyć :happy2: Masz jeszcze czas się bardziej postarać, żeby wyszła wymarzona dziewczynka.
U nas inna sprawa, bo m nie chce trzeciego, a ja bym się chętnie skusiła;-) Jeśli stanie na jego, to teraz jest moja ostatnia szansa.

Airfix, szalony ten twój chłop hihi :-D:szok: Da rade na tą 11 zarobić hihi?

Vivienka, już ci pisałam, że mi się marzyła pierwsza dziewczynka, żeby właśnie ona opiekowała się młodszym braciszkiem:-p Spełniło się nam, tylko na odwrót hihi:-D

mamawcześniaka, cudne chłopaki :tak:

Marchew, i dobrze:tak: Niech torba sobie czeka spokojnie :happy2:

A na chłopczykowe smutki, mój mały śmieszek, zdjęcie sprzed roku:
CAM00458.jpg

Załączniki

• CAM00458.jpg
    CAM00458.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 41
Zakrecona gratuluje!!!! Ja będę miała już drugiego synka ale i tak baaardzo sie cieszę:)
Airfix super podejście męża !!! Mój jedynie 3 chce:) ja tez 11 maluchów mogę miec:) byle zdrowe:) my juz z mezem ustalilismy ze Od grudnia staramy sie o nastepnego malucha! bedzie mala roznica wieku bo jedynie rok:)
Roszpunka słodki maluch, czarujący uśmiech:)

Dzien dobry :D

Dzis chyba pogoda juz zaczyna isc ku normalnosci nie leje ale tez slonca brak :zawstydzona/y:

roszpunka sliczny smieszek :)))) :-)

piranha a macie juz imie dla kocia ??? Ja wczoraj znowu mialam chwile zawachania bo znalazlam ogloszenie o oddaniu 10-miesiecznego main coon-a bo babka likwiduje hodowle, do tego kotka tricolor wiec cudo samo w sobie, ale musialam sie naprostowac, bo 4 koty tohuz za duzo :p

Lece, wszystkim zycze milego dzionka, dzis idziemy z Ł. do kina a potem do kolegi na walke :sorry2:

Ostatnia edycja:
Mamakaja, od grudnia? Niezłe tempo! I dobrze. Dzieci są fajne. :tak:
Piranha, zapomniałam Ci napisać, że fajne zwierzaki na tym drapaku miałaś. :-D
Roszpunka, ale cudo z tego Twojego syna. Buzia się sama śmieje.

reklama
Hej hej
Dawno mnie nie było a dziś coś mnie przyciągnęło a tu taka niespodzianka
Zakręcia gratuluje

Roszponki pikna dzidzia
Mamawczesniaka piękne dzieci

U mnie No czas leci wczoraj o ok. 1.00 w nocy po 1godz spóźnienia wrócili z zielonej szkoły od poniedziałku
Jak ja się stęskniłam nauczyciel nie pozwoli zabrać telefonów ale obiecał ze bedą dzwonić z budki codziennie i co ? Zadzeonili z płaczem po 3 dniach przez 1 min i koniec wiec mąź poruszył niebo i ziemie żeby porozmawiać wyjaśnić co się stało No i się okazało ze jedzenia mało i nie dobre a pokun okropny i pająki wszędzie :) No ale oczywiście rozumieją ze to wycieczka i ok już im nie jest smutno prawdziwa zielona szkoła :)
Ale już są przy mnie wiec jestem szczęśliwa
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Do góry