reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kate, dla mnie to czekanie jest na plus bo może coś sprzedam by uzbierać fundusze na drapak ;-) Mój kochany pies (a raczej piesia :-D, miała na imię Dora), którego miałam w dzieciństwie bardzo często miał ciąże urojone i niańczył wtedy pluszaki, układał je obok siebie chcąc nakarmić i wylizywał jak prawdziwe szczenięta. Szczeniaki to coś pięknego i wielka radocha dla dzieci, pamiętam, że gdy moja suczka miała szczenięta to nie mogłam się każdego dnia doczekać kiedy ze szkoły wrócę do domu by się z nimi pobawić :-)

reklama
Pirhaniu właśnie wet zakazał jej wszelkich zabawek, pluszaków itp,
bo wyobraż sobie, ze ona ma tak urojoną ciąże że ma mleko,
już sobie wyobrażam jak Krzyś i Kaja będą się cieszć kotkiem

Zakręcia kochana cóż za wieści GRATULUJĘ synusia !!! Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!! Maluszku rośnij zdrowo - wstydzioszku mały !!!

Piranho, cena rzeczywiście nie mała. Wiesz, że też zwróciłam na to uwagę, że pisałaś do Zakręconej bezosobowo:blink:

Zakręcona, To dopiero twoje pierwsze dziecko. Zobaczysz, że stracisz głowę dla swojego małego mężczyzny. Ja poza Maksiem świata nie widzę. Jest przesłodki jak się przytula i mówi moja mamusia. Chce się żyć :happy2: Masz jeszcze czas się bardziej postarać, żeby wyszła wymarzona dziewczynka.
U nas inna sprawa, bo m nie chce trzeciego, a ja bym się chętnie skusiła;-) Jeśli stanie na jego, to teraz jest moja ostatnia szansa.

Airfix, szalony ten twój chłop hihi :-D:szok: Da rade na tą 11 zarobić hihi?

Vivienka, już ci pisałam, że mi się marzyła pierwsza dziewczynka, żeby właśnie ona opiekowała się młodszym braciszkiem:-p Spełniło się nam, tylko na odwrót hihi:-D

mamawcześniaka, cudne chłopaki :tak:

Marchew, i dobrze:tak: Niech torba sobie czeka spokojnie :happy2:

A na chłopczykowe smutki, mój mały śmieszek, zdjęcie sprzed roku:
CAM00458.jpg

Załączniki

• CAM00458.jpg
    CAM00458.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 46
Zakrecona gratuluje!!!! Ja będę miała już drugiego synka ale i tak baaardzo sie cieszę:)
Airfix super podejście męża !!! Mój jedynie 3 chce:) ja tez 11 maluchów mogę miec:) byle zdrowe:) my juz z mezem ustalilismy ze Od grudnia staramy sie o nastepnego malucha! bedzie mala roznica wieku bo jedynie rok:)
Roszpunka słodki maluch, czarujący uśmiech:)

Dzien dobry :D

Dzis chyba pogoda juz zaczyna isc ku normalnosci nie leje ale tez slonca brak :zawstydzona/y:

roszpunka sliczny smieszek :)))) :-)

piranha a macie juz imie dla kocia ??? Ja wczoraj znowu mialam chwile zawachania bo znalazlam ogloszenie o oddaniu 10-miesiecznego main coon-a bo babka likwiduje hodowle, do tego kotka tricolor wiec cudo samo w sobie, ale musialam sie naprostowac, bo 4 koty tohuz za duzo :p

Lece, wszystkim zycze milego dzionka, dzis idziemy z Ł. do kina a potem do kolegi na walke :sorry2:

Ostatnia edycja:
Mamakaja, od grudnia? Niezłe tempo! I dobrze. Dzieci są fajne. :tak:
Piranha, zapomniałam Ci napisać, że fajne zwierzaki na tym drapaku miałaś. :-D
Roszpunka, ale cudo z tego Twojego syna. Buzia się sama śmieje.

reklama
Hej hej
Dawno mnie nie było a dziś coś mnie przyciągnęło a tu taka niespodzianka
Zakręcia gratuluje

Roszponki pikna dzidzia
Mamawczesniaka piękne dzieci

U mnie No czas leci wczoraj o ok. 1.00 w nocy po 1godz spóźnienia wrócili z zielonej szkoły od poniedziałku
Jak ja się stęskniłam nauczyciel nie pozwoli zabrać telefonów ale obiecał ze bedą dzwonić z budki codziennie i co ? Zadzeonili z płaczem po 3 dniach przez 1 min i koniec wiec mąź poruszył niebo i ziemie żeby porozmawiać wyjaśnić co się stało No i się okazało ze jedzenia mało i nie dobre a pokun okropny i pająki wszędzie :) No ale oczywiście rozumieją ze to wycieczka i ok już im nie jest smutno prawdziwa zielona szkoła :)
Ale już są przy mnie wiec jestem szczęśliwa
Pozdrawiam wszystkie staraczki

Do góry