Dzień dobry
Piraniu piękny kocurek

eh to moja ukochana rasa jedno z kilku marzeń , które są przede mną do spełnienia , ponieważ mieliśmy już jedną kotkę zarezerwowaną , ale z przyczyn różnych nie będe tu już o nich pisać w końcu jej w domu nie mamy , postanowiłam , że teraz spełnimy najważniejsze marzenie

i postaramy się o rodzeństwo dla Wojtusia

jeśli będzie to córcia to już w ogóle pełnia szczęścia
Bikolorki to jest to umaszczenie , które kocham

Ja bardziej seal mąz bardziej blue

pociesze cie , ze mój m. Też był za kotami,ale Ja mu tak marudziałam hehe ze nawet kupił mi skarbonkę Kotka i wrzucął tam pieniazki na niego
chcialam ci kochana polecić forum
RAGDOLL'owo, czyli wszystko o RAGDOLLACH i troszke o BIRMACH - RAGDOLL'owo, czyli wszystko o RAGDOLLACHjest tam mnóstwo ciekawych wiadomości, użytkownicy bardzo mili i pomocni na pewno znajdziesz tam nie jedną informację Ja tam również jestem/byłam

teraz czasem wchodzę oglądam , bo mam tam swoich ulubieńców

no i oczywiście polecam drapaki rufi

juz o nich pisalaś wiec nie wiem czy sie na niego zdeydowaliście ?? mi dziewczyny polecały o taki
D-0 - Drapaki.pl ale na forum znajdziesz tez info dot. drapaków, jedzenie i wiele innych ważnych informacji
mogłabym pisacć więcej iwięcej

ale przecież to nie forum o kotach hahahah
ostatnie pytanie kiedy jedziecie po tegosłodziaka ? Imię może Narcyz, albo Nemo
dziękuję za wiadomość owit. C :*
powiem wam, że mój m. to trochę wczoraj grymasił, bo stwierdził, że Ja to wariuje najpierw każe mu pić pięte litrami, póżniej ma kategoryczny zakaz jej picia, podaje mu kwas foliowy później mówie , że ma go nie brać,no i ta wczorajsza wiadomość o wit. C :O
Katrina nie ma za co

mam nadzieje, że synusiowi talerzyki sie spodobają

chyba nie moze byc inaczej, bo sa sliczne
c.d.n