Vivienka tak zdecydowanie mogę powiedzieć, że również jestem uzalezniona od tego forum
słuchaj Pani doktor Piranii , a na pewno wszystko będzie dobrze
Zakręcona to ci dopiero lekarz eh dobrze, że znalazłaś już innego,a do teg skoro już tyle zapłaciła spróbowałabym iść jeszczeraz, a może niunia nichce się poprostu okazać temu Panu
aJa się zastanawiam wciąż nad zakupem tego kompletu
KPL BIŻUTERIA MAGNETYCZNA JINPOLI JPL POWER SPORT (4214383666) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.i teraz
czarna perłaOpaska ION Energy Balance 1500 jonów + IR + german (4218545664) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dałasmi do myślenia nad tą swoją opaska może ona jest lepsza ??
ratujcieco wybrać bizuterie czy opaskę ??
Piraniu Krzyś lubipociągi
a jechał kiedyś już pociągiem ? Ja zastanawiam sięwłaśnie nad wycieczką pociągiem z Wojtusiem, ale teraz przezkolejne 2 tyg jesteśmy uziemieni przez wypadek męża
później bedziemy musieli nadrobić kilka wycieczek .
U nas właśnie w domu głównie lego , sporo tego sie nazbierało teraz już kupujemy temniejsze lego city choć powiem wam, że mnie te małe elementy doszału doprowadzają
zdecydowanie wolałam nadepnąć na te większe
Roszpunka poprosze otego linka do tej świeci no wlasnie u nas jest tylko eko żywność,w sklepach,ale u nas nie ma tych świec ....
wiez inni chodzą cokilkanaście minut na papieroska to ja w tym czasie pije miętkę
heheh albo zaglądam do was
od taki relaksik
Airfix hmmmangina grupowa ? Powiem ci dość ciekawa sprawa oby za chwile nieokazało się to szkarlatyną . W każdym razie zdrówka dla synusiażycze
Matik oby te niespodziewane wszczelenie się w owulkę było owocne &&&
Katrina tak cena coli jest duża, Ja ją kupiłam na spóbowanie, ale tak sobie myślę, że dziewczyną udało się również mieć córeczkę przyzwyklej coli light czy zero zakwasić organizm wiec chyba sprobuje z tymi ogólnie dostępnymi co by mnie m. z torbami nie wyniósł Mamy wspólne konto, ale na szczescie nie interesuje się ile np. kosztująte suplementy
:O
chciałam jeszcze zapytać staraczki dziewczynkowe
jeśli pieczecie ciacho , bo ktoras z was wspominała to czym je dosładzacie i gdzie można to kupić ?? myśląłam nad słodzikiem hehe ale nie wiem jakie mam przyjac proporcje
pewnie macie lepszy sposob
Macy 4godziny przy kolorowance ??
szooook u nas jest 10 minut najbardziej lubi jednak szukać różnic, a koloruje to szybko najlepiej na jeden kolor, ale że wciąż powtarzam ,że uwielbiamkolory teraz przychodzi i mówi ładnie pokolorowane ? Tak jak lubisz jest dużo kolorów, ale malarz z niego nie będzie
chyba,że pokojowy
Małelistki od jednego storczyka się zaczyna to jest jak uzależnienie
napewno na jednym twoja przygoda się nie skończy