kate eeeeee nie taki sam, Ola ma aparat :-)
choc dopiero w tym miesiacu kupilismy jej karte pamieci, jakos wczesniej nie wpadlo mi to do glowy, ale za to swoj telefon mam prawie 2 lata i jeszcze w takowa karte sie nie zaopatrzylam
roszpunka ja zauwazam roznice, w momencie kiedy przez miesiac prawie nie jadlam sniadan. Przewaznie dlatego ze oczywiscie madra wmawialam sobie ze potem i potem, a potem sie odzwyczailam. Teraz rano po zjedzeniu czegos zaczyna mnie brzuch bolec. Dzis na sniadanie zjadlam jogurt, po czym poszlismy na obiad do tesciow, no wiec wypilam szklanke barszczu, zjadlam 2 krokiety i bylam pelna a Ł. dopchal jeszcze spagetti
małe liski ja tez zamierzam biegac, nie wiem jak mi to wyjdzie, nooo ale zamierzam. Wstyd mi bo Ł. ostatnio z kolega przebiegl 15km w niecale 2h, zreszta on biega od ponad roku juz, kondycha ma piekna , a ja ??? ja to wejde na 3 pietro u tesciow i zadyszke mam jak stary palacz...
Dzis bylam na zebraniu w sprawie Zielonej Szkoly. Takie ostatnie, podsumowujace. No i dowiedzialam sie, ze pokoje 3-osobowe beda, zbiorka w piatek o 6.55 pod szkola, potem jada po jakas grupke dzieci jeszcze niedaleko i wyjazd planuja na okolo 8.00 wiec na miejscu beda po okolo 12h..strasznie dlugo.
Wszystko wyglada fajnie, musze dac Oli leki w razie przeziebienia, telefony beda dostepne dwa do dzwonienia do dzieciaczkow, pierwsza wycieczka juz w sobote do Slowinskiego Parku Narodowego
ogolnie jutro u Nas dzien prania i prasowania, i pomalutku trzeba bedzie juz mloda pakowac.
Najlepsze co sie okazalo....w szkole jest Rada Rodzicow ( przewodniczacy szkoly, zasrtepca, no i skarbnik). No i wiadomo, raz w semetrze zbieraja pieniadze na komitet, do tego maja kwote do dyspozycji wygospodarowana przez szkole, dofinansowuja wycieczki z tego, kupuja dzieciom ksiazki, nagrody na koniec roku...i dzis sie okazalo, ze Szanowna Pani Skarbnik ktora miala dostep do szkolnego konta wyplacila wszystkie pieniadze jakie na Nim byly - ponad 6tys. i zniknela...sprawa jest w prokuraturze ale szans ze pienadze odzykamy sa nikle. Dzieci prawdopodobnie nie beda mialy nagrod na koniec roku i ogolnie powiem Wam strasznie mnie to zszokowalo....wszystko rozumiem, ale krasc pieniadze praktycznie mowiac dzieci i na dzieci to juz przesada..