reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuska kochana dzialajcie skoro owulka przyszla :tak: trzymam kciuki!
Zakrecia czekam na zdjecia corci ;-)

reklama
Dziewczyny dzisiaj tez sie nie fdowiedziałam Noga na noge i nic nie bylo widac W poniedziałek mamy przyjsc

Airfix ja nie pozwalam na takie zachowanie na zakupach bo ja nie z tych cierpliwych co to tłumaczą bez przerwy I po tysiac razy, ja przed zakupami mówie jasno, że nic nie kupujemy z zabawek tylko np. jedzenie I nie ulegam bo wiem, ze jak ulegne to sie zacznie... wiec ja daje dzieciom kieszonkowe po 5 e na tydzien I np raz na miesiac biore ja na zakupy gdzie one same decyduja co chca kupic, Ala to wiadomo ciuchy chce zawsze a Maja to czasem pod wpływem Ali tez sukienke czy cos innego z ciuchów, albo chce zabawke, słodyczy nie pozwalam za to kupowac bo ja sama im daje jak jest na to czas - inaczej chciałyby cały czas czekolady itp. Oczywiscie jak sa dziadkowie to pozwalam by im dawali slodycze, ale u nas to rzadko jest - zwykle raz w tygodnu daje im słodycze a tak to czasem tiktaka lub mentosa ;)

Zakrecona &&&&& TY juz pewnie wiesz a MY czekamy na wiesci :)

Dziewczyny @ jeszcze nie przylazła, ale jest już plamienie, więc pewnie się jutro rozkręci.nie poddaję się, walczę dalej:-)
Kochane, szukam testów owulacyjnych o czułości 20mlU, wcześniej kupowałam na allegro, ale już ich nie ma.
czy może wiecie,gdzie można kupić???? będę wdzięczna za pomoc, mam w domu z 6szt, a to za mało na następny cykl. pomóżcie......:szok::-D:szok::-D
Zakręcona, cały czas trzymam kciuki&&&&to na pewno dziewczynka, moje też się długo ukrywały:)

u mnie storczyki wszystkie rosną jak szalone, mam je na parapecie od zachodu.mam 11 szt:)

Ostatnia edycja:
Na ppoczątku podkurczone nozki i pozycja na budde a później noga na noge

Załączniki

• DSC_1233.jpg
    DSC_1233.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka - &&&& za "złoty strzał"

Zakręcona - szkoda, że Malutka taka wstydliwa. Trzymam &&& za poniedziałkową wizytę :tak:

Vivienka - na razie biegam co drugi dzień po 30-40 minut, ale niestety wieczorami. Rano nie mam szans się zwlec ;-) dla mnie każda minuta o świcie jest na wagę złota :rofl2: Także bardzo Cię podziwiam, że dawałaś radę codziennie rano :tak:udanej podróży!

Wszystkim udanego weekendu! :-)

Do góry