reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Airfix ja nie pozwalam na takie zachowanie na zakupach bo ja nie z tych cierpliwych co to tłumaczą bez przerwy I po tysiac razy, ja przed zakupami mówie jasno, że nic nie kupujemy z zabawek tylko np. jedzenie I nie ulegam bo wiem, ze jak ulegne to sie zacznie... wiec ja daje dzieciom kieszonkowe po 5 e na tydzien I np raz na miesiac biore ja na zakupy gdzie one same decyduja co chca kupic, Ala to wiadomo ciuchy chce zawsze a Maja to czasem pod wpływem Ali tez sukienke czy cos innego z ciuchów, albo chce zabawke, słodyczy nie pozwalam za to kupowac bo ja sama im daje jak jest na to czas - inaczej chciałyby cały czas czekolady itp. Oczywiscie jak sa dziadkowie to pozwalam by im dawali slodycze, ale u nas to rzadko jest - zwykle raz w tygodnu daje im słodycze a tak to czasem tiktaka lub mentosa 
Zakrecona &&&&& TY juz pewnie wiesz a MY czekamy na wiesci
Zakrecona &&&&& TY juz pewnie wiesz a MY czekamy na wiesci
maran-atha
O NIE ale ŁObuz z niej....
ilaczek
Dziewczyny @ jeszcze nie przylazła, ale jest już plamienie, więc pewnie się jutro rozkręci.nie poddaję się, walczę dalej:-)
Kochane, szukam testów owulacyjnych o czułości 20mlU, wcześniej kupowałam na allegro, ale już ich nie ma.
czy może wiecie,gdzie można kupić???? będę wdzięczna za pomoc, mam w domu z 6szt, a to za mało na następny cykl. pomóżcie......

Zakręcona, cały czas trzymam kciuki&&&&to na pewno dziewczynka, moje też się długo ukrywały
u mnie storczyki wszystkie rosną jak szalone, mam je na parapecie od zachodu.mam 11 szt
Kochane, szukam testów owulacyjnych o czułości 20mlU, wcześniej kupowałam na allegro, ale już ich nie ma.
czy może wiecie,gdzie można kupić???? będę wdzięczna za pomoc, mam w domu z 6szt, a to za mało na następny cykl. pomóżcie......

Zakręcona, cały czas trzymam kciuki&&&&to na pewno dziewczynka, moje też się długo ukrywały
u mnie storczyki wszystkie rosną jak szalone, mam je na parapecie od zachodu.mam 11 szt
Ostatnia edycja:
maran-atha
testy z ebay bardzo szybko wysyłają 
WIDE OVULATION TESTS (20mIU) - ULTRA SENSITIVE LH TESTS - FERTILITY TEST STRIPS | eBay
WIDE OVULATION TESTS (20mIU) - ULTRA SENSITIVE LH TESTS - FERTILITY TEST STRIPS | eBay
reklama
Katriina
Nuuuśka - &&&& za "złoty strzał"
Zakręcona - szkoda, że Malutka taka wstydliwa. Trzymam &&& za poniedziałkową wizytę
Vivienka - na razie biegam co drugi dzień po 30-40 minut, ale niestety wieczorami. Rano nie mam szans się zwlec ;-) dla mnie każda minuta o świcie jest na wagę złota
Także bardzo Cię podziwiam, że dawałaś radę codziennie rano
udanej podróży!
Wszystkim udanego weekendu! :-)
Zakręcona - szkoda, że Malutka taka wstydliwa. Trzymam &&& za poniedziałkową wizytę

Vivienka - na razie biegam co drugi dzień po 30-40 minut, ale niestety wieczorami. Rano nie mam szans się zwlec ;-) dla mnie każda minuta o świcie jest na wagę złota

Wszystkim udanego weekendu! :-)
Podziel się: