hej hej
Doooorcia a Ty co wolne dzis masz ????
Jak tam moje male kociate amore ???
zakrecia Slonce mocno trzymam kciukaski za wizytke i prosze o eska po !!
mamakaja haha ale one to czasem przesadzaja...kiedys juz pisalam, ze one wszystkie sklepy w okolicy zwiedzaja kiedy chodza na spacer, tak jak Ola z tesciowa wszystkie lumpy w Katowicach
sie smieje, ale cieszy mnie to pewnie bo nie ma nic wspanialszego dla dziecka jak to, kiedy z kazdym ma wspolny temat, kiedy wszystko razem sie robi od A do Z wlacznie z tym ze Ola z Babcia razem spia w lozku, ogladaja bajki, i sadza kwiatki :-)
manowce z mojej perspektywy wyglada to niestety podobnie jak dziewczyny sie wypowiadaja. Tu nie chodzi o kolko wzajemnej adoracji, ale wchodzisz na konkretne forum tak ? na konkretny watek tak ? Tu spotykaja sie dziewczyny ktore plec planuja od poczatku do konca, zyja watkiem od poczatku do konca a wiedze jaka przekazuje chlona jak gabka. Wszystko w jakims stopniu szkodzi, wiekszym lub mniejszym, ale jesli przychodzi sie na watek dotyczacy stricte jednego tematu to ciezko sie spodziewac tego, ze bedziemy plec planowac na podstawie kolorow kapusty i dlugosci bocianich skrzydel
Dlatego nie pisz, ze watek to nie kolko adoracji, bo badz co badz piszesz nie prawde - MY ZE SOBA JESTESMY STRASZNIE WSZYSTKIE ZZYTE I PRZEZYWAMY WSZYSTKO JAKBY BYLO NASZE WLASNE
I Kochamy sie Wszystkie od A do Z. Koniec kropka.A jesli komus sie to nie podoba to trudno, plakac z tego powodu nie bede, ale dziewczyn bede bronic, bo glowe kazda ma na miejscu i nie biora sie na cos co moze spowodowac wady plodu czy zagraza zdrowiu przyszlej mamy....zwlaszcza ze nad wszystkim czuwa ktos na kogo zlego slowa powiedziec nie mozna, a Ty przyszlas tu zaledwie dwa dni temu jesli dobrze pamietam a wyglada na to ze zaczynasz wszystkich po kolei pouczac...
piranha Ty wiesz ze ja zapomnialam dzis zmierzyc tempki ?
ale zaczyna mnie bolec lewy jajnik i to tak dosc konkretnie moze to to ???? heee ??
Airfix haha 9 ??? no nie gadaj
nie kupuj niebieskiego...blee one farbowane sa. Wiesz skad sie biora ? Stad skad moj storczyk zmienno-kolorowy.Biale storczyki podlewa sie atramentem i kiedy kwitna kwiaty z bialego przyjmuja kolor niebieski, fakt sliczne sa na pewno, ale jednak sztuczne, ja uwielbiam rozowe a jedenego mam w domu Ci powiem nie wiem jakiego koloru
zielono -zolto-rozowy, wkleje Ci zdjecie wieczorkiem.
A Ł. tylko fuka jak nadety kot, ze to badziewie bo jak nie kwitnie to tylko lyse badyle widac
no ale kiedy one ciagle kwitna wiec ja nie wiem czemu on tak gada !