Nuuusia Tylko 3 storczyki masz??
ja mam 9 hahah i marze o niebieskim
I powiem Ci ze pierwszy storczyk jaki dostałam był ciemno różowy, a przekwitł i potem zakwitł ale kwiatki ma białe w rozowe paski-szok. I nikt w to nie wierzy . Kwitnie juz 4 lata tak i na pewno mi sie nie zdawało że był ciemno różowy hah
Ja znów się zrobiłam stara chyba, łażenie po sklepach blee Jeszcze Wam powiem jak jade sama do Krakowa do jakiegos carrefura, reala, to moge połazić, czasem coś wybiore...ale jak juz jedzie mąż i dziecko to bym najchetniej z auta nie wychodziła, bo wiem że zaraz nerwica mnie złapie.
Teraz mam manie wlasnie kwiatow, i ogolnie marketow budowlanych
Ale ogólnie nienawidze chodzic do sklepu, a znów moja mama tam ma raj
Ktoraś pytała
czy możliwe jest wybudowanie i wprowadzenie się w pól roku Napisze tak : Owszem, z tym że trzeba miec pieniądze na koncie, gotowe-żeby nie czekać na jakieś kredyty, dopłaty, ekipa budowlana i wszyscy od przyłączeń ktore sie robi w domu w srodku-muszą byc zamówieni wcześniej, to samo z ekipą ktora ma kłaść tynki.
Postawienie domu to ok 14dni roboczych ( a zależności od ekipy ), z tym że fundament schnie, sciany schną, i jakies inne pierdoły wiec robi się ok 2 miesiecy.Miesiac wystarczy az nad to aby porozciagali media i polozyli tynki, kolejny miesiac płytki, malowanie i inne duperele - z tym,że w ciagu miesiaca nie zrobia przynajmniej u mnie calego domu, bo jest to wiadomo nie wykonalne, ale tyle ile ja potrzbuje zeby sie wprowadzic, a nie mieszkac kątem u ciotki czyli salon, kuchnia, lazienka,kotłownia. Górą sie nie zajmuje od razu. Czyli wyszło ok 4 miesiace, ale dajemy spokojnie 6 miesiecy, bo wiadomo ze cos sie moze przedluzyc. Tu Ci napisalam o samej budowie, nie licze w to uzyskiwania pozwoleń, bo tym trzeba sie zająć odpowiednio wcześniej
Ana87 Oj Ty Oj Ty , zaraz będziemy Ci wiązać palce za plecami hihi mąż Cie karmić będzie, zebyś wiecej nie grzebała
Jak napuchniete to dobrze, bardzo dobrze. Ana87 jestes w ciąży!! Kochana i ciesz sie rybko złota
) A nie zamartwiaj się jakąś szyjką
Katriina Hahaha " Nie zaburzaj mojego myślenia" Boże, jak ja bym tak umiala podejść do siebie
Dziewczyny a wolno jesc
groszek konserwowy?? Ja wczoraj usmazylam na masle, ale nasypalam tyle pieprzu,zeby mnie nie mdliło .
I na obiad byl ryz z kurczakiem w ciescie nalesnikowym i ten groszek do tego
A tak w ogole czemu ovufriend nie wyznaczył mi owulacji jeszcze??? Przeciez juz jest nawet 4 dni wyzszych temperatur. Zeby sie nie okazało że żem narobiła w tym miesiącu...