hej dziewczynki.
Nie bylo mnie wczoraj bo ciezki dzien na maxa, po poludniu jeszcze zakupy, wrocilam tak sciorana do domu,ze dzis ledwo sie obudzilam,a na dodatek zapomnialam zmierzyc temperatury
kate..ja Ci powiem kochana ze oni odradzaja te bransoletki, wczoraj kupilam Oli taki spray na komary, kleszcze i meszki, zobaczymy ile to jest warte
macy no wlasnie, ale ..tylko sie nie smiej ze mnie. Jesli Olcia byla szczepiona na rozyczke itp to znaczy ze nie powinna w ogole na Nia zachorowac ?
Wczoraj kupilismy Oli bluzeczke, buty do latania tam, skarpetki, stroj kapielowy, japonki i krotkie gacie.
A sobie wreszcie kupilam nowe okulary
co do
piranhy ona chyba zalatana, ale pisalam z Nia wczoraj wiec tak ogolnie to wszystko u Niej w porzadku :-)
kate, Airfix odpisze kochane po pracy, choc blizej wieczorka. Dzis Ola ma rocznice Komunii Sw. no i na 16.30 smigamy do Kosciola, a po mszy jedziemy ja zawiesc do mojej Babci, bo juz placza sa soba obydwie ( nie widzialy sie dwa tygodnie przeszlo ) , a jak Olcia na Zielona pojedzie to juz beda kolejne dwa
Bardzo sa zzyte ze soba, moze dlatego ze uwielbiaja obydwie wszystkie pierdo** swiata, wypady po okolicznych marekatch i w ogole wszystko wszystko ;-)
aljul Slonce, bylam wczoraj w Castoramie i na gieldzie kwiatow, widzialam nowa odmiane pelargonii, dzis chyba pojade kupic to wkleje zdjeciucha :-)i w ogole mialam Ci pisac, nie wiem czy Ty jestes storczykowa, ale ja bardzo, mam w domu trzy wlasne, z czego dwa ciagle kwitnace, i kurcze storczyk kupiony w oryginale jako ciemny roz, teraz mi zakwitl bialymi kwiatami w rozowe kropki
wyglada komicznie !!
Lede do pracy :*