reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :-)

Antosia
gratuluuje:-)

Ilaczek kurcze szkoda A który to dc? bo coś Twój wykres nie chce mi się otworzyć

Nuuska miłego dnia słońce :-) weekend wolny czy niestety nie?

Manowce wiesz co ja też mam podobne zdanie jak Mamakaja Też momentami miałam wrażenie że "atakujesz" dziewczyny i masz nas za nie wiem kogo i uważasz że trzeba nas uświadomić bo my nie wiemy co robimy i możemy zaszkodzić sobie i dzieciom Każda z nas jest dorosła, świadoma tego co robi i odpowiada za swoje działania. Mogłaś na początku zapoznać się o co dokładnie chodzi w tej diecie a później pisać swoje zdanie i tym samym uniknełabyś takiego odbioru przez niektóre dziewczyny My chcemy pomóc szczęściu i spełnić swoje marzenia Owszem nie każdemu musi się to podobać ale to forum jest na ten temat właśnie A tak na marginesie to było kilka dziewczyn którym dieta czy suplementy szkodziły i przerywały to dla swojego i fasolci dobra Jakbyś przeczytała trochę wcześniejszych postów to byś to zauważyła Mam nadzieje że rozumiesz o co mi chodzi :-)
Jeśli chodzi o mierzenie temperatury to mierzymy ją cały cykl (od zakończenia @) o stałej godzinie, w tym samym miejscu (możę być w buzi-ale zawsze w tym samym miejscu lub dowcipnie) Temrmometr najlepszy jest z dwoma miejscami po przecinku :-)

Mamakaja jak się czujesz?

reklama
Ana kochanieńka to że napuchnięte...to dobrze.I ja Cię proszę nie kukaj tam już więcej - dobrze ??? :happy::baffled::happy:

Mamakaja podczytuję Was cały czas i mam takie samo odczucie jak i Ty i Zakręcia ... musimy się wspierać we wszystkim !!!

Manowce ja mierzyłam dowcipnie przed wstaniem z łóżka i zawsze o tej samej porze. Warto zainwestować w termometr z dwoma miejscami po przecinku ( jak napisała Zakręcona)

Zakręcia czy to dzisiaj dowiesz się jaka malizna zamieszkuje Twój brzuś ???
Zaciskam...zresztą Ty wiesz !!!

Ilaczek tempka nadal w górze...może jeszcze pojawić się druga kreseczka ...zatestujesz jeszcze za dwa dni ?
Moje kciukasy zaciśnięte cały czas !!!

Ostatnia edycja:
Zakręcona- no dzisiaj czekamy na mega wiadomość &&&&&&&&&&
Dorcia- obiecuje:***** a powiesz mi czy Antosia planowała syna? jak to z Nią było? bo nie pamiętam???

Dorcia tak dzisiaj ide na USG prywatnie :-)
nie pamiętam czy Ci pisałam ale super że beta spada Już niedługo będzie 0 :*

Zakrecona- a powiesz jakie Ci dolegliwości dokuczają w ciąży?? bo ja się nie czuje jak w ciąży:( cyce napuchnięte trochę i czasami brzuch pobolewa , no i zapachy mnie drażnią:wściekła/y:
ostatnio rozmawiałam z koleżanką która ma syna i później wpadka z córką:) pytałam o różnice w ciążach. ona powiedziała że nie widziała różnicy . z synem wymiotowała jak oszalała z córką też - ale stwierdziła że z córką miała słabsze wymioty. tak więc z tymi ciążami to różnie bywa :)

Ostatnia edycja:
Ana Antosia myślała o córci ale w późniejszym etapie staranek płeć zeszła na drugi plan ( choć moim zdaniem zrobiła bardzo wiele na córcie ) ...ma trzech cudnych chłopców ... dwóch znam z trzeciego dopiero poznam :-D:-D:-D
Twoje "dolegliwości" są typowo ciążowe :)

Zakręcia nie pamiętam czy pisałaś ...ale powiem Ci że ja bardzo dobrze wiem że mi dobrze życzycie ...czuję to po kościach !!! :-D:-D:-D
Będę kukać tu co chwilkę , ale będzie córcia...mówię Ci !!! O której masz wizytkę ??

Ana na początku brzuch mnie pobolewał i ciągneło w pachwinach Raz tylko wymiotowałam -po plackach :-) ale kilka razy mnie mdliło Najczęściej rano robi mi się słabo i w głowie kręci ale to pewnie też wina niskiego cukru Mój nosek też przewrażliwiony na zapachy Jeśli chodzi o zachcianki to tylko lody Na samą myśl o kwaśnym (ogórki itp) mam ślinotok w buzi i niedobrze mi Ostatnio właśnie znajomi pytali się czy wcinam ogórki a ja myślałam że do łazienki będę biegła :-) na słodkie też nie mam ochoty wręcz np jogurty owocowe wydają mi się mega słodkie ale to może dlatego że już dość długo przed staraniami i później w trakcie starań ograniczyłąm bardzo mocno cukier choć herbat nie słodze już ileśc lat
A i ostatnio zauważyłąm że wolniej chodzę bo zawsze to mój K i moja siostra musieli biec za mną a teraz ja z tyłu człapie :-)

Zakręcona kuknę tutaj później ... o której wizytka ???!!!
Musze troszkę posprzątać bo cały weekend pracuję :wściekła/y:
BUZIAKI

reklama
Zakrecona trzymam kciuki za wizyte.
Manowce robisz test przed zaczeciem diety i tam ci wylicza ile masz byc w fazie uezeniowej. Ja mialam do zrzucenia 10 kg i mialam 2 dni fazy I. Przeczytaj ksiazke potem sie wypowiadaj. Koniec tematu. Tutaj tez nie doczytalas co do diety co i jak i juz zaczelas atak.
Iliaczku bedzie dobrze.@ jeszcze nie ma wiec nic straconego.
Spadam z psem i do pracy a deszcz pada.

Do góry