reklama
Ana87 ja czasem termometra wlozyc rano na lezaco nie moge Bo sie kłuje w coś w srodku haha pomaga rozluznienie sie Ana87 i musisz pamietac zebys nie badala juz szyjki na tym etapie czesto , bo moze to tylko zaszkodzic, zawsze moga sie dostac jakies bakterie i moze to byc grozne takie sprawdzanie ciagle paluchem . Ogranicz sie tylko do wkladania luteiny i to delikatnie Bedziemy zaciskac kciuki do 22 maja A potem po 22 maja
W prawdzie nie mam oficjalnej zgody ale mam nadzieję że się psiapsiółka nie obrazi ale muszę Wam powiedzieć
ANTOSIA URODZIŁA DZISIAJ SYNUSIA !!!
Jutro dowiem się coś więcej to skrobnę ....a może sama Antosia zaglądnie ???
Antosiu jeszcze raz Ci baaaardzo gratuluję !!! Duzy buziak od BB ciotki dla maluszka !!!
Ana kochana nie denerwuj się ...ja nigdy nie umiałam badać szyjki...ale powiem Ci że jak byłam na pierwszej wizycie u ginki to miałam "tam" wszystko meeega napuchnięte ,tak że nie dało się mnie zbadać !!! Spokojnie 22-go dowiesz się że wszystko jest ok !!!
ANTOSIA URODZIŁA DZISIAJ SYNUSIA !!!
Jutro dowiem się coś więcej to skrobnę ....a może sama Antosia zaglądnie ???
Antosiu jeszcze raz Ci baaaardzo gratuluję !!! Duzy buziak od BB ciotki dla maluszka !!!
Ana kochana nie denerwuj się ...ja nigdy nie umiałam badać szyjki...ale powiem Ci że jak byłam na pierwszej wizycie u ginki to miałam "tam" wszystko meeega napuchnięte ,tak że nie dało się mnie zbadać !!! Spokojnie 22-go dowiesz się że wszystko jest ok !!!
Vivienka
Fanka BB :)
Dziewczyny błagam pomóżcie!!!!Nie wiem co robic.... zobaczcie.. to jest test z dzisij z godz 21 ten ostatni z gory.. patrząc od lewej. myslicie ze pik juz na godzinach??te pnizej sa pierwsze dwa od gory z dzis a reszta z wcześniejszych dni.Kurcze jutro ruszamy w droge i do wtorku jesteśmy w gosciach. .. i nie wiem czy nie zaryzykować jutrzejszym strzalem.. boje sie ze jak by jutro pokazal mi sie pik po obiedzie wieczorem... nie bede miala możliwości w gosciach zadbac o te czynniki c o mogłabym zadbac tutaj na miejscu... tzn jony, zimny prysznic, węglowodanowe sniadanko, lod na jajeczka, kadzidla.. zapachy..CO RADZICIE????
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Ana nie martw sie bo na pewno z fasoleczka wszystko ok
Dorcia ale super! Gratulacje dla Antosi :-) mam nadzieje ze zajrzy do nas z fotka malego ksiecia ;-)
Vivienka jesli chodzi o test to np u mnie taka kreska dosyc mocna pojawiala sie juz na kilka dni przed owulka i zazwyczaj na wieczor ciemniala a potem w ciagu dnia bledla. Kiedy chcecie zadzialac? Ja bym na Twoim miejscu wstala w nocy i wczesnie rano i jeszcze zatestowala bo moze kreska faktycznie sciemnieje
Dorcia ale super! Gratulacje dla Antosi :-) mam nadzieje ze zajrzy do nas z fotka malego ksiecia ;-)
Vivienka jesli chodzi o test to np u mnie taka kreska dosyc mocna pojawiala sie juz na kilka dni przed owulka i zazwyczaj na wieczor ciemniala a potem w ciagu dnia bledla. Kiedy chcecie zadzialac? Ja bym na Twoim miejscu wstala w nocy i wczesnie rano i jeszcze zatestowala bo moze kreska faktycznie sciemnieje
maggie2205
Fan(ka)
Ana nie martw się, na pewno wszystko jest ok, szyjki nie badaj może żeby nie zaszkodzić
Dorcia super wieści, gratulacje dla Antosi, może zajrzy do nas :-)
Zakręcona kciuki za córeczkę trzymam !!!
Dorcia super wieści, gratulacje dla Antosi, może zajrzy do nas :-)
Zakręcona kciuki za córeczkę trzymam !!!
reklama
Podziel się: