reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
bada GRATULUJE!!! Szczęśliwych 9 miesięcy ;)

ilaczku nie ma innej opcji jak jutrzejsze dwie kreski na tescie!!! Tylko takiej opcji sie trzymamy!!! Bierz przyklad z optymizmu Elmo jak sie starala ;-)

Roszpunka pewnie musi sie udac!! Im blizej tym bardziej sie denerwuje :/
a stres obniża testosteron.... nie dobrze :/

Ja właśnie w drodze na basen z moja corcia, idziemy na kurs plywania ♡♡

cześć dziewczyny ale naskrobałyście w życiu was nie nadrobię PRZEPRASZAM siedze z Wojtkiem w domu, bo nie daliśmy rady sami zwalczyć chorobska... jutro do kontroli mam nadzieje, ze od poniedziałku wszystko wroci do norny czyli praca-przedszkole-dom ..

teraz zasnol wiec mam chwilke, choć obiad w lesie :zawstydzona/y:

Bada o
gromne gratulacje 3mam kciuki za cudowne miesiące lekkiej ciąży :* '
Manowce witam :) hehe my wszystkie staramy się o zdrowe dzieci pomagamy troszkę naturze zaplanować płeć,ale chyba kazda z nas się zgodzi, ze zależy nam najbardziej na zdrowym dzidziusiu :tak:
AIRFIX przepraszam spóźnione najszczersze zyczonka urodzinowe :) cudownych dwóch kreseczek na teście i różowych śpioszków w szafie :) jak czekoladki ?? pewnie pyszne Mniaaaaaaaaaam
powiem ci , ze jestem pełna podziwiu myślisz, że jest możliwe wybudować się w pół roku ? oczywiście z całego serducha ci tego kochana zycze, ale tak dla siebie to dla mnie wazna informacja da się coś takiego zrobić >?
Elmo śliczna z ciebie mamuśka no i widać , po kim synuś taki słodziak:) marzy mi się taka fryzurka jak Ty masz ... niestety zrobiłam sobie taka rok temu i grzywka nei ukladala mi się w żadna strone i musiałam ja zapuścić :(
Nuśka no to już tuż tuż Olcia wyjedzie ... dasz radę Mamusia :) teraz dzieciaki sa szczepione na świnkę wiec to akurat ominie nasze dzieci
Zakręcia to już jutro :) juuuupi ciekawe czy będzie chciałą ci się niunia pokazać :) oby tak bo ty tu wszystkie e-cioteczki czekamy :)
Vivienka miłego relaxu z księżniczką na basenie

CAŁEJ RESZCIE PRZESYŁAM CIEPŁE PROMYCZKI :* &&

Dzień dobry Kochane, ale chodzę wyczerpana, spać mi sie chce niemiłosiernie, a jeszcze jutro i w sobotę czekają mnie dwa dni ciężkiej pracy od rana do nocy, obym wytrwała...

małe liski, to dobrze, jak szefowa mowi, że wyniki sa ok, to ja przyjmuję to bez mrugnięcia okiem :)

Nusia, a Olcia jak, podekscytowana wyjazdem, czy zestresowana trochę?
choroba, ten Twój wykres... a jak testy?

bada gratulacje!! wierzę, że odczarowałaś złą passę i teraz już będą same dobre wieści!!

manowce, ale mierzysz też temperaturkę? bo jak aplikacje wyliczają tylko dzieląc średni cykl na pół, to u mnie praktycznie żadna owulka by nie wyszła prawidłowo ;)

Kiruniu,
pamiętaj, cały czas jestem z Tobą, ściskam mocno

Piraniu
, gdzieś Ty??

Bada moje gratulacje. Wszystkiego dobrego.
Elmo cudna mamusia z ciebie.
Manowce akurat bzdura mowisz jezeli chodzi o diete dukana. Wlasnie przez osoby ktore nie doczytaja, wychodzi ze 2 tyg na samym białku. Je sie tam warzywa normalnie ale w systemie 1dzien białka, 1 dzien bialko plus warzywa lub 5/5. ja stosowalam 1/1 schudlam 10 kg i wyniki mialam lepsze niz przed. Sa osoby ktore nie przeczytaja ksiazki i cuduja potem po 2 tyg na samym białku i potem chore. niedziwie sie. :baffled:
Iliaczku kochana napewno bedzie wszystko dobrze. Trzymam mocno kciuki.
Nuska i jak owulka?
Kirusia jak sie czujesz?
Roszpunka ja tez dzis do 17.30 byłam w pracy. Dla mnie to wczesna pora , tak to czesto o 19 koncze.

macy dobra wróżko przepowiedz mi coś w takim razie :-D nawet 3 maile moge Ci podać, żebyś na kazdego jakąś fajną wróżbe wysłała :-D bo jak na razie to wszedzie kicha .
Ja na prawde sie obawiam ze bedzie drugi chlopiec, bo maz mial 2 braci, ani jednej siostry, ja mam tez brata :) Brat Jego dla wyrownania ma 2 dziewczynki ( :wściekła/y: i ciagle mi odgryzają ) , że my bedziemy miec i tak drugiego chłopca, a oni trzecie dziecko beda miec chłopca a my dopiero trzecią dziewczynkę..-tak twierdza, bo niby tak sie jakos liczy wedlug jakichs genów czy czego :wściekła/y: Nie umiem tej ich teorii teraz wytumaczyc logicznie abyscie sprawdzily na sobie, ale na przykladzie rodziny mojej mamy, mojego taty, potem kolejne pokolenie -mnie i brata wszystko sie zgadza. A ja chce udowodnic ze to wszystko sa bzdury :) I wszystko zalezy od organizmu i Jego chemii:)

Airfix z tym formularzem to się za bardzo nie nakręcaj. mi też odpisali że będę mieć pierwszego chłopca i drugiego też chłopca i normalnie jak by mi ktoś skrzydła podciął. Więc poprosiłam siostrę żeby wysłała (ta o której pisałam że jej we wróżbie z obrączką wychodził chłopak a urodziła dziewczynkę) no i jej odpisali że pierwsze dziecko będzie chłopcem. Także te wszystkie wróżby to o kant ... potłuc. Ja już się nie nakręcam. Mi też w chińskim wychodzi do marca chłopak (tylko w jednej wersji dziewczynka). I stwierdziłam że zrobię wszystko co jestem w stanie zrobić żeby to jednak była dziewczynka, a jak się nie uda to trudno a kochać będę tak samo. A tak w ogóle to spóźnione życzenia urodzinowe. Ja też z maja ;)

reklama
iweet84 Czyli można o kant potłuc te wrozby wszystkie ;D Kalendarze chinskie to kazdy pokazuje mi co innego, te wszystkie ktore sa najbardziej popularne na stronach to wszedzie chłopak az do 31 rok zycia :) po 30-tce tez tam sporo dziewczynek bylo ;) a jeden tylko kalendarz na jakiejs zagranicznej stronie pokazywal dziewczynke az przez 8 miesiecy ha :-D No to co, czyli trzeba dalej trzymac diete, brac suplementy i nie myslec o wrozbach :-)
Dziekuje Iweecia za zyczonka :)

Do góry