reklama
Elmo,a nie karmisz Michalka? Mi od karmienia duzo spadlo,a teraz przez diete dziewczynkowa jeszcze wiecej ;-) ciagle sobie mysle o tobie,jaka z ciebie sliczna mama i szczesciara :-) a pamietam jak dzis twoj szczesliwy cykl,jak pisalas,ze nie przyjmujesz do wiadomosci,ze mogloby sie nie udac tamtym razem :-) czas leci :-)
Manowce,ta dieta nie jest stricte bialkowa,mozna jesc okreslone pieczywo,ryz,kilka rodzajow warzyw,truskawki,maliny. Wiadomo,ze kazda po zafasolkowaniu przechodzi na zdrowa ciazowa diete. Wapn lykamy w postaci siplementow,jemy zolty ser,jogurty,robimy badania krwi,wiec o niedoborach nie ma mowy
Aljul,masz racje,szkola jest darmowa,podreczniki do 1 klasy od przyszlego roku rowniez.w porownaniu z przedszkolem na pewno wychodzi taniej. Ja chcialam poslac Maksia jako 3-latka,ale jesli sie uda zafasolkowac,to bedzie siedzial w domu dopoki nie wroce do pracy.
Dzis pracuje do 17:30,buuu :-(
Vivienka,musi nam sie udac i tego sie trzymajmy ;-)
Bada m,wielkie gratki :-) nudnych 8 miesiecy ;-)
Manowce,ta dieta nie jest stricte bialkowa,mozna jesc okreslone pieczywo,ryz,kilka rodzajow warzyw,truskawki,maliny. Wiadomo,ze kazda po zafasolkowaniu przechodzi na zdrowa ciazowa diete. Wapn lykamy w postaci siplementow,jemy zolty ser,jogurty,robimy badania krwi,wiec o niedoborach nie ma mowy
Aljul,masz racje,szkola jest darmowa,podreczniki do 1 klasy od przyszlego roku rowniez.w porownaniu z przedszkolem na pewno wychodzi taniej. Ja chcialam poslac Maksia jako 3-latka,ale jesli sie uda zafasolkowac,to bedzie siedzial w domu dopoki nie wroce do pracy.
Dzis pracuje do 17:30,buuu :-(
Vivienka,musi nam sie udac i tego sie trzymajmy ;-)
Bada m,wielkie gratki :-) nudnych 8 miesiecy ;-)
maggie2205
Fan(ka)
Bada gratulacje !!! nudnej i spokojnej ciąży życzę
macy
Fanka BB :)
Manowce, albo przy dwóch chłopcach córkę. ;-) Kiedy zamierzacie się starać? Ja do diet ewidentnie się nie nadaję. Lubię warzywa i owoce i jak pomyślę, że musiałabym zrezygnować, to chyba wolałabym głodówkę. No ale to raczej zdrowe też nie jest. Poza tym wszystko co w życiu przyjmne, jest albo niemoralne, albo nielegalne, albo tuczące. ;-)
Ilaczek, nie myśl tak. Pewnie Twój mąż bardziej drży na samą myśl o lodzie czekającym na niego, więc mocno kciuki zaciska.
Ilaczek, nie myśl tak. Pewnie Twój mąż bardziej drży na samą myśl o lodzie czekającym na niego, więc mocno kciuki zaciska.
Od razu pomyślałam o diecie Ducana, która jest tylko białkowa (tam nie można nawet owoców i warzyw jeść przez pierwsze dwa tygodnie chyba), dlatego się przeraziłam (; nie wątpię w wasz rozsądek, no!
Bada m. Wielkie, Wielkie Gratulacje Napisz potem co i jak było u Ciebie z planowaniem i czy robiliście odstęp od owu
Ilaczek Kochana mysl pozytywnie No musisz My kciuki trzymamy za synusia
No i sie podłamałam Z tego formularza który dała Iweet Formularz z pierwszym dzieckiem sie sprawdziło , wychodzi chłopiec i jest chłopiec, a kolejne dziecko też wychodzi chłopiec..... No wszystko mi nie sprzyja w tym roku Zadne formularze, ksiezyce, jonasy i ogolnie zaczynam czuć ze sie nie uda. Gdzies tam w srodku czuje ze bedzie drugi chłopiec
Ilaczek Kochana mysl pozytywnie No musisz My kciuki trzymamy za synusia
No i sie podłamałam Z tego formularza który dała Iweet Formularz z pierwszym dzieckiem sie sprawdziło , wychodzi chłopiec i jest chłopiec, a kolejne dziecko też wychodzi chłopiec..... No wszystko mi nie sprzyja w tym roku Zadne formularze, ksiezyce, jonasy i ogolnie zaczynam czuć ze sie nie uda. Gdzies tam w srodku czuje ze bedzie drugi chłopiec
Ostatnia edycja:
bada m.
Pochwalę się testem
Co do diety i suplementów to gdzieś tak od połowy marca,od kiedy tu trafiłam,ale nie sugerujcie się mną,bo nie robiłam minerałów itp.,nie byłam tak zawzięta jak wy a owu w tym miesiącu miałam bardzo wcześnie-ból owulacyjny,który obserwowałam był już w 10 dc ,a owu w 12-serducho w 10.
Wszystkim bardzo dziękuje,naprawdę jesteście kochane
Co do diety i suplementów to gdzieś tak od połowy marca,od kiedy tu trafiłam,ale nie sugerujcie się mną,bo nie robiłam minerałów itp.,nie byłam tak zawzięta jak wy a owu w tym miesiącu miałam bardzo wcześnie-ból owulacyjny,który obserwowałam był już w 10 dc ,a owu w 12-serducho w 10.
Wszystkim bardzo dziękuje,naprawdę jesteście kochane
Staramy się od ok. 4 miesięcy, na razie niestety nic z tego ):Manowce, albo przy dwóch chłopcach córkę. ;-) Kiedy zamierzacie się starać?
reklama
macy
Manowce, czasami potrzeba trochę więcej czasu. A robisz jakieś testy owulacyjne czy po prostu maraton serduszkowy robicie, żeby ustrzelić?
Airfix, nie wierz w to, proszę. Pewnie trzeba maila wysłać, żeby potem mogli dane sprzedawać. Ja w coś takiego nie wierzę. Na jakiej podstawie. To takie bawienie się we wróżkę zza siedmiu mórz. Kalendarze chińskie tez bywają różne. Masz dobre wyniki. Tu chemia się liczy, a nie jakieś dziwactwa. Daj mi swojego maila, to prześlę bardziej odpowiednią wróżbę. ;-) Głowa do góry. Jak w dawnych czasach (bardzo dawnych) pisywałam dla gazetki szkolnej horoskopy, to też się niektórym sprawdzały. Dlatego nie wierz w bzdury.
Airfix, nie wierz w to, proszę. Pewnie trzeba maila wysłać, żeby potem mogli dane sprzedawać. Ja w coś takiego nie wierzę. Na jakiej podstawie. To takie bawienie się we wróżkę zza siedmiu mórz. Kalendarze chińskie tez bywają różne. Masz dobre wyniki. Tu chemia się liczy, a nie jakieś dziwactwa. Daj mi swojego maila, to prześlę bardziej odpowiednią wróżbę. ;-) Głowa do góry. Jak w dawnych czasach (bardzo dawnych) pisywałam dla gazetki szkolnej horoskopy, to też się niektórym sprawdzały. Dlatego nie wierz w bzdury.
Podziel się: