reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuusia dziękuje, że pytasz ;-) leżę chora na grypę i do tego @ więc nie najlepiej, ale za kilka dni myślę, że wszystko przejdzie i do boju ruszam :-D

reklama
Airfix ze tez jeszcZe nie zlozylam Ci zyczen kochana! Spelnienia marzen, Zdrowia I jeszcZe raz pieniedZy!
Buziaki :*

Zakręcia,
ale będą emocje hihi :-)

Airfix, ale kaszana z tym lekiem... Nie wiem co ci doradzić... Jak zajdziesz w ciążę, to i tak będziesz musiała brać? A jak byłaś na wizycie u lekarza, to nie mówiłaś mu, że planujesz dziecko? Na moje to powinien dać ci inny lek. Nie ma szans na wcześniejszą wizytę?

Nuśka, w zeszłe lato Maksio złapał kleszcza, w główkę mu się zaczynał wbijać i poszłam do lekarza zapytać co teraz. Lekarka powiedziała, że w takim wypadku nic się nie robi, tylko obserwuje czy powstaje rumień. Akurat Maks brał wtedy antybiotyk, więc był dodatkowo chroniony. Tyle co ja wiem na ten temat.
Niezły pomysł z tym łóżkiem ;-):-D Niech drugie śpi z jej piżamką niewypraną, żeby było sprawiedliwie hihi ;-)

Elle, @ nadeszła? Kurcze, szkoda. Miałam nadzieję, że jednak coś z tego będzie. Więc testy owu lepiej odłożyć na bok, żeby się nie nakręcać. W takim razie idziemy łeb w łeb koleżanko, nowy cykl, nowa nadzieja ;-)

Już na szczęście wychodzę na suchy ląd. Od 3 dni osłabiamy żołnierzyki.:-p Ph coś mi robi psikusy, może z powodu pozostałości @?

Dziewczyny, a co z tabletkami na alergię? Mają jakiś wpływ na śluz lub ph? Biorę konkretnie bilastium.

Roszpunka niestety nadeszła ale nie załamuję się i biorę się do dzieła bo tym razem musi się udać :-) a jaki jest Twój plan działania? codzienne seksy do pozytywnego testu owulacyjnego? ja ostatnio miałam odstęp 2,5-3 dni gdzieś i teraz chcę się przybliżyć do 2-1,5 dnia przed owulacją i chyba jeszcze zadziałać w dniu pozytywnego testu owulacyjnego ;-) masz może gdzieś swój wykres? który to Twój teraz dzień cyklu? ja też mam alergię i mam ten sam dylemat co Ty ....

Roszpunka Kurcze ja nie wiem jak to sie stało ze On mi to przepisał, to jest niby na zwolenie akcji serca, bardzo mi dokucza serce, a cisnienie to pierwsze mam niskie, a to drugie wyrypane az pod 100, puls tez 95. Potrafie miec 120/100 i czuje jakbym miala zejsc za chwile ze swiata. Ten lek mial pomóc. Martwi mnie to ze powoduje tak powazne uszkodzenia płodu i poronienia . A w ciazy tez bym musiala go brać, no bo pewnie serce sie nie uspokoi raczej- choc kto wie :) Ja mysle jeszcz przejsc sie do ginekologa i spytac, a jak nie to bede kombinowac jakby sie tu dostac do kardiologa znow na nfz.

Roszpunka, Elle ja tez biore na alergie lek Clatra - to to samo co Ty Roszpunko . I czasem proszki robione na zatoki. Ciekawe czy to dobrze czy zle :)

Ostatnia edycja:
Airfix, maggie ja tez z maja:-) w ten sam dzien co Jan Paweł || :-)

Nuuska szkoda ze tel nie moga miec Zawsze,Olcia mogłaby do Was zadzwonic ale jak cos to od wychowawcy moze poprosić o kontakt z Wami? Jak testy?

Elle &&& za kolejny cykl

Roszpunka :)

Ostatnia edycja:
Macy co miałam powiedzieć to powiedziałam... masz rację ... zbyt często mieszamy we wszystko Boga i bez zastanowienia się zrzucamy winę na Niego.

Airfix
kurcze nooo...ale powiem szczerze że ja w Twojej sytuacji chyba pobiegłabym prywatnie do lekarza po dokładniejsze info.

Nuuśka ja na to odkleszczowe nie zaszczepię bo nie słyszałam o tym tak szczerze. Ja Młodej kupiłam bransoletki na kleszcze i komary...ale czy to działa ???
Kociasty ma to samo co ostatnio...był zdrowy 4 dni !!! Dostaje antybiotyk codziennie w zastrzyku i później przez dwa tygodnie będzie na tabsach...bidulek mój !!! Dajesz Olce telefon ???

reklama
Zakrecia Ty masz urodziny w ten sam dzien co ja imieniny :) Jak się zbiorę to napiszę Ci coś fajnego odnośnie małego prezentu do Ciebie ;)

Dziekuje dziewczyny jeszcze raz za życznia :) szczegolnie te różowe :)

Do góry