reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Kobietki dawno mnie nie bylo jakos tak nie za dobrze sie czuje ...

Nuuuska czemu zdolowana? Jak nie doczytalam czegos to przepraszam

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
manowce nikt stad na pewno Cie nie wyrzuci, tylko jesli pojawiasz sie to milo by bylo gdybys napisala cos o sobie bo dziewczyn ktore pisza pare postow zupelnie z przypadku a potem znikaja przewija sie na watku duzo..:zawstydzona/y: Takze jesli chcesz zostac na stale, to zapraszamy,choc chyba poki co atmosfera u Nas nie bedzie zbyt wesola..

gdzieś tam coś pisała, ale pewnie zaginęło ):

mam 28 lat, pracuję jako copywriter w serwisie internetowym, nie mam na razie (oby już niedługo!) dzieci, mam kota, mam dwa szczury, mam psa i mam chłopaka (; w wolnych chwilach czytam książki, piekę babeczki i gotuję - ostatnio szał robią zupy kremy (; obecnie mieszkamy z moim bratem i jego dziewczyną, więc trochę nas jest na pokojach q;

Co do allegro,to ja kupuje i sprzedaje stale :tak:
A co u mnie ,być może jestem w ciąży,ale boje się zrobić test,dziś jest 30 dc-zwykle 28. sama nie wiem czy mam objaawy (wiecie jak to jest) czytałam kiedyś,że Nusia też ma takie obawy przed testowaniem.Poczekam do jutra i rano testuje,wóz albo przewóz :-D
Masz urodzinki Airfix-to sto lat,spełnienia marzeń kochana

manowce Z tych badan z Plodnej Polki to skorzystaj bo widze ze z Wawy jestes, ja tez chcialam ale za daleko. My tu wiekszosc badan robimy niestety za wlasna kase:/ nie ma to jak Polska sluzba zdrowia. Mysmy sie starali 13 miesiecy , poszlam do lekarza i nawet skierowania na podstawowe badania nie dostalam tylko od razu stymulacje, a o mezu to nawet lekarz nie wspomnial. Dobrze jest zrobic mezowi badanie nasienia, u nas ok 100zl kosztuje. No chyba ze zglosisz sie gdzies do kliniki nieplodnosci i tam trafisz na madrego lekarza ktory przebada tez meza- ale tak jak pisze, na NFZ ja bym na takie cos nie liczyla :)

Aschlee bo za duzo zlego sie dzieje ostatnio niestety...co chwile ktoras z Nas dotyka nieszczecie, juz myslalam ze limit pecha na ten rok juz wyczerpalysmy, ale chyba tylko mi sie wydawalo...:-(
Nie tak mialo byc.

Wiem Kochana co czujesz....strasznie duzo opuscilam dlatego taka nie zorientowana jestem.Ja tez bardzo zzylam sie z dziewzynami z Forum i kazda tragedia mnie doluje jakby dotykala mnie osobiscie.Dobrze ze my Kobietki jestesmy takie silne ze jestesmy w stanie udzqignac te najgorsze problemy.Sciskam Cie mocno Kochana...

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

manowce Z tych badan z Plodnej Polki to skorzystaj bo widze ze z Wawy jestes, ja tez chcialam ale za daleko. My tu wiekszosc badan robimy niestety za wlasna kase:/ nie ma to jak Polska sluzba zdrowia. Mysmy sie starali 13 miesiecy , poszlam do lekarza i nawet skierowania na podstawowe badania nie dostalam tylko od razu stymulacje, a o mezu to nawet lekarz nie wspomnial. Dobrze jest zrobic mezowi badanie nasienia, u nas ok 100zl kosztuje. No chyba ze zglosisz sie gdzies do kliniki nieplodnosci i tam trafisz na madrego lekarza ktory przebada tez meza- ale tak jak pisze, na NFZ ja bym na takie cos nie liczyla :)

ja prowadzę batalię z tą przychodnią, w której był A., bo dla mnie to skandaliczne zachowanie jest. on ostatnie badania krwi miał robione 2 lata temu, a się krzyczy, że trzeba profilaktycznie robić co roku. zresztą powiedział, że dziecko, a lekarz na to, że kurde to nie jest powód... napisałam do 3 różnych osób w tej sprawie i jeszcze czeka mnie telefon do Rzecznika Praw Pacjenta.

Aschlee no wlasnie :(
A co u Was ? widzialam ze pisalas ze macie juz zielone swiatelko do dzialania czyli zaczynacie w tym cyklu juz ? mam nadzieje, ze teraz Twoje dzieciatko bedzie od poczatku trzymalo sie dzielnie mamusi i nie pusci, przez 9 miesiacy !! :tak:

manowce czyli tez zwierzeca :) My mamy trzy koty i corcie, o drugie dzieciatko staramy sie juz 1,5roku. Bez rezultatu, choc w styczniu byla ciaza biochemiczna. To co przeszlam to moje, ale nie zycze nikomu :zawstydzona/y:zaczynajac od idiotow lekarzy konczac na tym ze po prawie 2 latach staran czlowiek uswiadamia sobie, ze jest calkowicie wypompowany eh..

Airfix Wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń w kolorze różowym:-):-):-)

bada m. no to teraz chyba córcia dla odmiany by się przydała - a jak to u Ciebie było z dietą, suplementami itp......

reklama
manowce czyli tez zwierzeca :) My mamy trzy koty i corcie, o drugie dzieciatko staramy sie juz 1,5roku. Bez rezultatu, choc w styczniu byla ciaza biochemiczna. To co przeszlam to moje, ale nie zycze nikomu :zawstydzona/y:zaczynajac od idiotow lekarzy konczac na tym ze po prawie 2 latach staran czlowiek uswiadamia sobie, ze jest calkowicie wypompowany eh..

ważne, że córcia jest! a i w najmniej oczekiwanym momencie zapewne pojawi się rodzeństwo, to tak jest, jak człowiek już myśli, że nie ma siły, a tu nagle niespodzianka. oby tak było :)

Do góry