reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc Kobietki dawno mnie nie bylo jakos tak nie za dobrze sie czuje ...

Nuuuska czemu zdolowana? Jak nie doczytalam czegos to przepraszam

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
manowce nikt stad na pewno Cie nie wyrzuci, tylko jesli pojawiasz sie to milo by bylo gdybys napisala cos o sobie bo dziewczyn ktore pisza pare postow zupelnie z przypadku a potem znikaja przewija sie na watku duzo..:zawstydzona/y: Takze jesli chcesz zostac na stale, to zapraszamy,choc chyba poki co atmosfera u Nas nie bedzie zbyt wesola..

gdzieś tam coś pisała, ale pewnie zaginęło ):

mam 28 lat, pracuję jako copywriter w serwisie internetowym, nie mam na razie (oby już niedługo!) dzieci, mam kota, mam dwa szczury, mam psa i mam chłopaka (; w wolnych chwilach czytam książki, piekę babeczki i gotuję - ostatnio szał robią zupy kremy (; obecnie mieszkamy z moim bratem i jego dziewczyną, więc trochę nas jest na pokojach q;

Co do allegro,to ja kupuje i sprzedaje stale :tak:
A co u mnie ,być może jestem w ciąży,ale boje się zrobić test,dziś jest 30 dc-zwykle 28. sama nie wiem czy mam objaawy (wiecie jak to jest) czytałam kiedyś,że Nusia też ma takie obawy przed testowaniem.Poczekam do jutra i rano testuje,wóz albo przewóz :-D
Masz urodzinki Airfix-to sto lat,spełnienia marzeń kochana

manowce Z tych badan z Plodnej Polki to skorzystaj bo widze ze z Wawy jestes, ja tez chcialam ale za daleko. My tu wiekszosc badan robimy niestety za wlasna kase:/ nie ma to jak Polska sluzba zdrowia. Mysmy sie starali 13 miesiecy , poszlam do lekarza i nawet skierowania na podstawowe badania nie dostalam tylko od razu stymulacje, a o mezu to nawet lekarz nie wspomnial. Dobrze jest zrobic mezowi badanie nasienia, u nas ok 100zl kosztuje. No chyba ze zglosisz sie gdzies do kliniki nieplodnosci i tam trafisz na madrego lekarza ktory przebada tez meza- ale tak jak pisze, na NFZ ja bym na takie cos nie liczyla :)

Aschlee bo za duzo zlego sie dzieje ostatnio niestety...co chwile ktoras z Nas dotyka nieszczecie, juz myslalam ze limit pecha na ten rok juz wyczerpalysmy, ale chyba tylko mi sie wydawalo...:-(
Nie tak mialo byc.

Wiem Kochana co czujesz....strasznie duzo opuscilam dlatego taka nie zorientowana jestem.Ja tez bardzo zzylam sie z dziewzynami z Forum i kazda tragedia mnie doluje jakby dotykala mnie osobiscie.Dobrze ze my Kobietki jestesmy takie silne ze jestesmy w stanie udzqignac te najgorsze problemy.Sciskam Cie mocno Kochana...

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

manowce Z tych badan z Plodnej Polki to skorzystaj bo widze ze z Wawy jestes, ja tez chcialam ale za daleko. My tu wiekszosc badan robimy niestety za wlasna kase:/ nie ma to jak Polska sluzba zdrowia. Mysmy sie starali 13 miesiecy , poszlam do lekarza i nawet skierowania na podstawowe badania nie dostalam tylko od razu stymulacje, a o mezu to nawet lekarz nie wspomnial. Dobrze jest zrobic mezowi badanie nasienia, u nas ok 100zl kosztuje. No chyba ze zglosisz sie gdzies do kliniki nieplodnosci i tam trafisz na madrego lekarza ktory przebada tez meza- ale tak jak pisze, na NFZ ja bym na takie cos nie liczyla :)

ja prowadzę batalię z tą przychodnią, w której był A., bo dla mnie to skandaliczne zachowanie jest. on ostatnie badania krwi miał robione 2 lata temu, a się krzyczy, że trzeba profilaktycznie robić co roku. zresztą powiedział, że dziecko, a lekarz na to, że kurde to nie jest powód... napisałam do 3 różnych osób w tej sprawie i jeszcze czeka mnie telefon do Rzecznika Praw Pacjenta.

Aschlee no wlasnie :(
A co u Was ? widzialam ze pisalas ze macie juz zielone swiatelko do dzialania czyli zaczynacie w tym cyklu juz ? mam nadzieje, ze teraz Twoje dzieciatko bedzie od poczatku trzymalo sie dzielnie mamusi i nie pusci, przez 9 miesiacy !! :tak:

manowce czyli tez zwierzeca :) My mamy trzy koty i corcie, o drugie dzieciatko staramy sie juz 1,5roku. Bez rezultatu, choc w styczniu byla ciaza biochemiczna. To co przeszlam to moje, ale nie zycze nikomu :zawstydzona/y:zaczynajac od idiotow lekarzy konczac na tym ze po prawie 2 latach staran czlowiek uswiadamia sobie, ze jest calkowicie wypompowany eh..

Airfix Wszystkiego naj naj naj i spełnienia marzeń w kolorze różowym:-):-):-)

bada m. no to teraz chyba córcia dla odmiany by się przydała - a jak to u Ciebie było z dietą, suplementami itp......

reklama
manowce czyli tez zwierzeca :) My mamy trzy koty i corcie, o drugie dzieciatko staramy sie juz 1,5roku. Bez rezultatu, choc w styczniu byla ciaza biochemiczna. To co przeszlam to moje, ale nie zycze nikomu :zawstydzona/y:zaczynajac od idiotow lekarzy konczac na tym ze po prawie 2 latach staran czlowiek uswiadamia sobie, ze jest calkowicie wypompowany eh..

ważne, że córcia jest! a i w najmniej oczekiwanym momencie zapewne pojawi się rodzeństwo, to tak jest, jak człowiek już myśli, że nie ma siły, a tu nagle niespodzianka. oby tak było :)

Do góry