reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

trudno się pozbierać po takich informacjach .... życie jest niesprawiedliwe!

Kiraa - trzymaj się Kochana!

reklama
Dzieki dziewczyny, jestescie kochane :*

Zagladam w dobrym humorze z rana a tu taka wiadomosc :( odechcialo mi sie wszystkiego...
Kiruś trzymaj sie :*

Dopiero doczytałam
Kira przykro mi to musiało być straszne , współczuję
Sama będąc na kontroli w 12 tyg zobaczyłam od razu że to koniec... to było straszne
Wiedz że dojdziesz do siebie choć nie zapomnisz to zawsze pozostaje rana na sercu nie ma na to lekarstwa ale musisz zająć się na siłę czymś żeby zająć głowę czymś innym, żeby nie męczyć się bo to na pewno w niczym nie pomoże
Kochana tulę mocno i bądź dobrej myśli &&&&&&&

Powiem Wam ze nie moge sie otrzasnac. To takie niesprawiedliwe. Ci co nie chcą to mają gromadke, jeszcze je biją i glodza. A ci co chcą nie mogą.
Kiruś potrzeba czasu na wszystko ale rana gdzieś zawsze zostaje ...

najważniejsze to mieć kogoś, kto może w takim momencie wesprzeć.
trzymam kciuki za Ciebie, oby się wszystko szybko poukładało w sercu.

Ja niestety tak samo jak Elmo. Po wiadomości Dorci o becie uwierzyłam, że teraz już będą tu tylko dobre wiadomości. Nawet nie wiadomo, co pisać w takiej sytuacji... :-(

Elmo, pięknie razem wyglądacie. Tym razem udało mi się załapać na zdjęcia.
Dorciu, bardzo się cieszę, że u Ciebie coraz bliżej.
Airfix, najgorsza ta biurokracja właśnie. Mam nadzieję, że Twoje marzenie się spełni.
Matik, co u Ciebie? Jaki plan działania? Kiedy idziesz do lekarza?

witam
Kira trzymaj się kochana

dziewczyny wiem, ze nie kazdy może szybko zajść w ciąże ale prosze Was nie piszcie, że
najłatwiej przychodzi to tym , którzy na to nie zasługują,

Kate popieram. Ja zaszłam za pierwszym razem i nie uważam żebym nie zasługiwała na to dziecko. To przykre kto tak sądzi.........
W każdym bądź razie to niesprawiedliwe ze los odbiera dzieci osobom, które na nie zasługują. To okropne i niepojęte dlaczego tak sie dzieje.

witam was pogoda pokrywa sie z dzisiejszym nastrojem na forum... szaro, ponuro...

kira tule cie mocno!!!Wiem ze slowa w rakim momencie malo pomagaja...

kate, mamakaja mysle ze nie chodzilo o to ze tym co sie udaje szybko nie zasługuja na to... tylko o to ze jest mnóstwo kobiet ktore rycza i lamentuja jak dowiedzą się ze sa w ciazy, mysla o aborcji czy nawet pijaczki itp. one maja dzueci w brud bo sie zapomniały zabezpieczyć... a znów te które bardzo pragną tego szczęścia nie moga go doznać albo dopiero po górzystych, bolacych, przykrych przeżyciach zaznaja kiedys szczescia.

reklama
Elmo - ale ślicznie wyglądacie :tak:i Ty taka radosna :-D

małe liski - plan B wydaje się słuszny - ja to najwyżej wprowadzę plan B, bo na bardziej ambitne działanie (codzienne bieganie) nie mam co liczyć (moja kondycja jest w opłakanym stanie)

Airfix - no to jesteśmy na tym samym etapie "budowy" :tak: ja też mam projekt u architekta i w przyszłym tygodniu ma być złożony do starostwa w celu uzyskania pozwolenia na budowę. Fajnie, że już masz ekipę budowlaną - ja dopiero będę teraz szukać (obawiam się, że może nikt już nie mieć terminów i wszystko się przesunie w czasie :-( ale, że Ty zamierzasz już na zimę się wprowadzić - podziwiam :-)

Do góry