reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo,oboje jesteście piękni :-) szczesciara z ciebie :-)

Airfix,a jak daleko jestescie z budowa?kiedy chcielibyscie sie wprowadzac?

Ana,musi byc dobrze :-) lutka na pewno nie zaszkodzi :-) zleci do wizyty :-)

Mi jakos przeszly te bole calego ciala.nie wiem co to bylo...moze jakis wirus mnie dopada pomalu?
Dzis widzialam 2-miesieczna corke sasiadow (z wpadki) ach jaka slodka :-) zazdrosc mnie zzera! Ale taka pozytywna.Tez tak macie?

reklama
Roszpunka ja dzis widziałam zdjecia dopiero narodzonej dziewczynki mojej szfagierki... I tez sobie pomyslałam, że cudo malutkie I chciałabym takowe płci meskiej ;)

Kiraa co tam u Ciebie? ja cały czas mysle o Tobie

Kiruś, co u Ciebie? Myślałam, że już będzie coś wiadomo.
Mało mnie tutaj, ale mam taki sajgon w pracy... Muszę brać papiery do domu... staram się być z Wam na bieżąco, ale nie mam jak każdej odpisać :(

aljul Tak moja mama do usa wylatuje znów. Co do pasków to ja mam te drugie, podobne do Merc, na Merc czekam, powinny dojść na dniach . A spróbuj wsadzić ten papierek do środka, czasem na patyczek sie nabiera za mało i ciężko jest, zależy ile masz śluzu. Mi właśnie pękł pęcherzyk- chodze po ścianach z bólu:/ ale takiej ilości i ogólnie takiego śluzu płodnego to nie miałam nigdy- no książkowy :)

Maggie ja sie chyba jednak pomyliłam co do mojej owulki- bo właśnie z 2 godziny temu pekl pecherzyk , i jakbym mogła to bym ściany gryzła z bólu-czyli jednak standard u mnie dalej:) Na pewno nie można mówić ze im bardziej boli tym jest lepszej jakości, po prostu czasem w jednym miesiacu jest tak, a w drugim inaczej. Nie które kobietki w ogole nie czują bólu, inne tylko pulsowanie :)

Roszpunka hmm gdzie jesteśmy z budową?? ja bym to napisała prosto i na temat - w czarnej dziurze :D Projekt sie robi u architekta juz miesiac czasu, dzialke mam i to tyle haha i co raz to nowe problemy sie pojawiaja w zwiazku z sasiadem- ktory racji nie ma, ale powkurzac ludzi lubi. Dobrze ze mam juz prad i wode w dzialce, tylko nie wiadomo ile na przyłącza bede czekac, bo strasza ze nawet pol roku...szok. a ja chce JUZ. A jak juz projekt bedzie gotowy to na pozwolenie sie czeka max 65dni-tyle mi powiedzieli. Ekipe mam zamowiona, ale kiedy cos bedzie ...nie wiem . A ja bym chciala na zime tam mieszkać . Ekipa mowi ze to realne, ale czy na pewno? nie wiem. Biurokracja wykancza,a na kazdy papier sie czeka miesiacami

Nuuuśka, bardzo jestem ciekawa co doradzi Tobie lekarz na kolejnej wizycie, ile Ci jeszcze testów zostało?

Elmo, śliczna mumusia i śliczny synuś, wyglądacie oboje jak z obrazka a na Twojej twarzy maluje się niesamowita radość, aż miło popatrzeć. Buziaki dla Michasia.

Vivienka, tak, łyka się 2 x dziennie, na in-gender jest tylko w zalecanych suplementach dla kobiety. Napój sodowy nie dostarcza potasu.

małe liski, dzięki kochana, że pytasz, niestety ostatnio wciąż brakuje mi na wszystko czasu, przepraszam, że jeszcze nie odpisałam na PW, poprawię się. Mega kciuki za wyniki!

Ana, super, że trafiłaś na dobrego lekarza, będę mocno trzymać kciuki 22 maja. Tyłozgięcie trzonu macicy to taki "typ urody", mnóstwo kobiet je ma, ja również.

Kiraa, jestem z Tobą :-(

piranha nie wiem kochana chyba z 5 :-(dzis znowu test negatywny, ja na prawde mysle, ze ten cykl bedzie bez owu, ale i niech tak bedzie...:no: mialam nadzieje, ze ten cykl bedzie 28-30-dniowy a tu znowu kicha.

kiruś ....... kochana ja nie wiem co powiedzieć.....jestem z Tobą pamietaj !!

zakrecia jak Ci Slonko dzionek minal ? :)

Dorcia a ja Cie wpisalam juz dawno !! :pPP ciesze sie strasznie ze betka spada !! Licze ze zaczniemy starac sie razem, bo ja chyba wczesniej nie zaczne :blink:gin pewnie po histeroskopii powie cos wiecej, mam nadzieje, ze cos sie rozwiaze, fakt jednak jest taki ze cykl sie schrzanil na maxa :angry:

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 14

MAJ 2014 :

ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )

CZERWIEC 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.06 ( 1 cykl starań )
Elle87 - termin @ .06 ( 2 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Annette ( sierpień 2014 )
Dorcia ( wrzesień 2014 )

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny... w nocy wróciłam z Polski :-) nie urodziłam nigdzie po drodze :-p mój koszmar, że będę rodzić w Niemczech się nie sprawdził :-p od teraz powinnam być tutaj częściej aż do porodu :tak:

Dorcia - super, że ta beta w końcu spadła :tak:
Kira - jak tam po wizycie?
Ana - trzymam kciuki aby wszytsko było dobrze...

Male liski dziękuje Ci kochana że o mnie myślisz. @ nie ma ale czuję że lada chwila się zjawi. byłam u ginka i nic nie zobaczył na usg tzn pęcherzyka więc czekam na nowy cykl i do dzieła :-) niedługo dołączysz do mnie i będziemy razem walczyć ;-)
Roszpunka wiem coś o tej zazdrości... ja jak widzę małe dziewczynki to się rozpływam (robi mi się czasami gorąco na samą myśl że mogłabym mieć takie cudo). ahh te marzenia :tak:
Ana fajnie że trafiłaś na dobrego lekarza i na pewno wszystko będzie dobrze :tak:
Kiraa co się dzieje? bo chyba mnie oczy mylą??? aż mam stracha po wpisach dziewczyn :-(

Ostatnia edycja:
Nuuska dzionek w miarę Pomalu ogarniam.sie po kilku dniach wwolnego Później byliśmy u weterynarza i juz lepiej z nasza sunia

Kirra kochana jjesteśmy z Toba :-(

reklama
Do góry