Cześć dziewczynki
Miłego dnia wszystkim - u mnie piękne słońce, jesteśmy po spacerze, ale popołudniu jak pogoda się nie zmieni, wybywamy jeszcze, co by sie nacieszyć słońcem (przez ost dni u nas lało i było zimno)
Katriina chyba na samym planie się skończy
- a propos biegania
zobaczymy, obawiam się, że dieta da w kość i nie będę miała tyle siły. Plan B jest taki, żeby chociaż w ten dzień przerwy między bieganiem, przerabiać tą samą trasę ale idąc szybszym krokiem.
Vivienka to prawda z tym uzależnieniem od interenetu - oby szybko was "podpieli" do świata
Elmo wyglądacie pięknie obydwoje!!! jaka radość bije z twoich oczu - chyba widać właśnie to szczęście z upragnionego wymarzonego synka!!! Tak myślę, że u ciebie była sytuacja trochę podobna jak u mnie jeśli chodzi o przewagę jednej płci w rodzinie - u mnie sami chłopcy w rodzinie m. i tak po cichu marzę, że może mi dane będzie być mamą córci i przełamię "tradycję" rodzenia synów
Pirahniu co u ciebie, jak dzieci - dają ci trochę odsapnąć?
Kira o której godzinie masz umówioną wizytę u gin?
Elle jak u ciebie? cały czas trzymam kciuki, mam nadzieję że @ nie przyszła..?
Ana jak ty się czujesz? cały czas pojawia się ten ciągnący śluz..? umówiłaś się do lekarza?
ja dziś się pokułam - czekam na wyniki może będą wieczorem. Najbardziej czekam na wynik Ca bo jest mocno do poprawy