Dooorcia no jestes !!! Ty skleroze masz, ze zapominasz tu zagladac i pisac ????
Musimy Oli kupic jakies buciki, ze dwie bluzki z krotkim rekawem i kosmetyczke, bo nie mam w domu zadnej takiej, a troche rzeczy z domu bedzie musiala wziasc jednak. Ja kompletnie nie mam weny - jakos nie dociera do mnie ze to juz ( !! ), obawiam sie, ze to ja bede ryczec po tygodniu bez Niej a po dwoch to chyba polowe wlosow z glowy powyrywam
Mowisz, ze na weselach dajecie 300zł od Waszej trojki, a my idziemy we dwoje, Olcia zostaje u Babci, wiec sama nie wiem...200zł i komplet filizanek z wizerunkiem Panny mlodej, Pana mlodego i data ich slubu ?? co myslisz ??
aljul ale mi super pomysl podsunelas !!
wlasnie chyba to jest to, komplet filizanek z wizerunkiem panny mlodej i pana mlodego i data ich slubu, oprocz tego kasa
beda mieli to co chcieli a oprocz tego cos na pamiatke tego dnia, jednoczenie przydatne bo kawe pije sie codziennie ;-)
liluś no wlasnie jeszcze nie wydrukowalam bo nie bylismy u tesciow
ale w niedziele idziemy na obiad wiec obiecuje zasiasc, wydrukowac i od poniedziaklku chce roznosci, m.in. to wszystkich lecznic weterynaryjnych w okolicy
a co !!
Wiesz, oni powiedzieli ze jak nie bedziemy wiedziec co kupic to mozemy dac kase, bo ona nie wie co inni beda kupowac, no wiec jednak ktos bedzie cos kupowal
matik odpoczywaj kochana, jesli to ma pomoc, to nie wahaj sie ani chwili.Czyli wracasz za miesiac ze starankami ?
piranha ja wiem, ale jednak chcialam zrobic to o co prosil mnie lekarz, mam swiadomosc tego, ze dla Niego warunki - po wspomaganiu nie sa dobrymi do badania, bo tak na prawde nie wie co dzieje sie przy takim cyklu naturalnym jak ten, jak mu powiedzialam wtedy ze to endo takie cienkie to tez powiedzial, ze ciezko ocenic bo ma te swoje 7mm ( wtedy w szpitalu na usg ) no ale wtedy bralam estrofem wiec nie udowodnie mu czegos, ani nie pokaze jesli bede sie w tym czasie czyms wspomagac, bo skonczy sie to na tym ze chlop mi powie - a idz pani do domu, bo tu wszystko jest w porzadku wiec trzeba sie tylko mocniej postarac
Mysle, ze jak zobaczy na wlasne oczy ze jest zle to sam zadecyduje o jakims wspomaganiu, bo jednak nie da sie ukryc ze dla mnie byloby lepiej jakbym miala podczas kazdej owulacji ze 2 jajca a nie jedno
roszpunka tez fajny prezent
))) ale oprocz tego kasa tak ? Bo nie wiem czy dac juz sama ta kase, czy mniej kasy ale i jakis drobiazg jak te filizanki - mysle ze to fajna pamiatka dla Nich by byla
Airfix jak dla mnie na kilometr smierdzi owulacja !!! pikny test !!
Lece dzieewczynki do pracy :*