Hello!
Airfix, u mnie w obu ciążach brzuch poszedł tylko w przód, koleżanki się śmiały, że tylko z boku i przodu widać, że jestem w ciąży ;-), na boki i w tył nic a nic mi nie poszło, za to w przód tak wysadziło, że strach się było w sklepie odwrócić by czegoś z półek nie postrącać ;-) Ja jestem przerażona faktem, że Krzyś za rok ma już iść do szkoły, jakoś wydaje mi się, że on na to jeszcze nie jest gotowy pod pewnymi względami. Super, że Twój synuś będzie mieć taką pomoc. Ten Twój wykres to orientacyjnie wpisane tempki czy naprawdę taka stolnica wychodzi?
Będziesz mieć córeczkę, zobaczysz!
Nuuuśka, o złej pracy przysadki świadczy często zaniżone FSH, LH, estradiol, testosteron, czasem jednak jest tak, że Twój organizm potrzebuje wyższego poziomu FSH niż ten wydzielany przez przysadkę. Plusem gonadotropin jest to, że podajemy bezpośrednio czyste FSH albo FSH i LH, leki tabletkowe po prostu różnymi sposobami zmuszają nasz organizm do podniesienia poziomu FSH (zazwyczaj poprzez antyestrogenny efekt). Myślę, że warto dać szansę Femarze i warto powtórzyć hormony (LH, FSH, estradiol i testosteron w 2-3 dc, gdy FF jest wydłużona to te poziomy są często obniżone). Co do prezentu - kasa chyba najbardziej się Młodym przyda a i Tobie odpadnie problem w postaci zastanawiania się co kupić :-) Ja przed swoim ślubem nic nie sugerowałam ale i tak dostałam tylko 1 prezent i od reszty osób pieniążki ...i mi się taka opcja bardzo spodobała :-) Co do kwot - były od 200 zł wzwyż, każdy daje ile może i ja byłam wdzięczna za każdy grosz bez wyliczania kto dał więcej ...no ale ludzie są różni, ja dając kasę na ślub zdawałam sobie sprawę, że na pewno większość osób dała więcej ale dawałam tyle ile mogłam.
zakręcona, już nie mogę się doczekać Twojej wizyty, będziesz mieć w końcu spokojny weekend bez zastanawiania się czy to dziewczynka czy chłopczyk :-)
Kiraa, to już jutro, normalnie ciężko mi myśleć o czymś innym bo tak przeżywam Twoja jutrzejszą wizytę :-)
lilly, jeżdżę co 2 tygodnie w Góry Sowie do teściów, nie są to więc jakieś wielkie góry ale i tak jest tam pięknie. Kiedy będziesz się starać?
Elle, może faktycznie odstęp + silne zakwaszanie to było za dużo dla żołnierzyków, jeśli teraz się nie udało to uda się na pewno w kolejnym cyklu
To był test 10-tka czy 25-tka?