reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana dziękuje za odp :-) ja miałam kiedyś też te z niebieską końcówką ale z allegro i słyszałam że są dobre temu pytam... muszę do czwartku wytrzymać ze zrobieniem ;-) A Ty kiedy idziesz na pierwszą wizytę do gina?

reklama
Justi nie ma problemu przygarne Cie do rodziny:-) ja tez kiedys nie umiałam szukac ale kilka razy i sue na uczyłam ;-) dzis kupilam 4 bluzki, 1spodnie ciążowe,kurtke, dla mojego K koszulki i kilka rzeczy dla Lenki :-) choc Lenka dzisiaj robiła antyreklame dzieci :-D grandzila ze szok ;-)

Nuuska masakra długo nie dala rady Ty juz pewnie sie przyzwyczailas (ja tal mam właśnie w pracy 9 lat kuz tam pracuje) mozr do wakacji kogoś przyjma i nie będziesz miala problemu z urlopem

Kate dużo zdrowka dla Ciebie

Aljul bo to chodzenie po lumpach wciąga ;-)

Male liski super ze udalo sie z Przedszkolem Moj K jadl i lykal co mu dawalam Choc myslalam ze będzie gorzej bo on nienawidzi tabletek a ja mu codziennie tyle podawalam Na początku smial sie ze musimy sobie kupic te pojemniczki na tabsy z podziałem na rano, poludnr i wieczór :-D

Ale mi dzien szybko zlecial :-) ale udany byl :-) zmykam spac Dobranoc :-*

Elle ja mam kochana testy z allegro o czulosci 10, z zielona koncowka, dokladnie takie : Testy ciążowe test ciążowy SKUTECZNY czuły # 24H (4172807235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie wiem jaka te maja czulosc, bo chyba nie jest napisane, ale ja te tesciory mam od dawna :blink: pepino rowniez uzywalam, sa tanie, tak jak Ana napisala w Tesco a po 5zł :tak:

zakrecona ach szkoda gadac...od jutra juz jej nie ma :no:a ja biore sie po weekendzie za drukowanie Cv i i zaczynam szukac czegos innego. Po trzech latatch pracy tam chyba wreszcie dojrzalam do decyzji o odejsciu.
Co do ciuszkow - zazdroszcze !!! ja nigdy do lumpow nie mialam cierpliwosci, ale za to tesciowa i moja Ola - hah jak one wpadna to siedza tam godzinami :-D

ide spac, padam na pychol.

Nuska
bierz sie za cvki, kciuki zaciskam, musi sie udac, nie mozesz sie tam tak marnowac....

ja taka nie- lumpkowa:-), kiedys kupowalam a teraz nie mam cierpliwosci :blink:

Witam dziewczyny.
Chciałabym do Was dołączyć. Mam już synka i od jakiegoś czasu myślimy z mężem o drugim dziecku. Marzy nam się córeczka. Próbowaliśmy w kwietniu bo wg. tablic chińskich wtedy wychodziła nam dziewczynka ale się nie udało, a teraz dopiero wychodzi nam w marcu :(. Postanowiłam olać tablice i przygotować się inaczej. Do tej pory brałam wit c i podczas starań aplikowałam feminella vagi c, no i oczywiście jak test owulacyjny pozytywny to STOP. Myślę jednak że to trochę mało. Podczytywałam forum, ale jest tego strasznie dużo i nie wiem czy wszystkie te informację są zebrane w jednym miejscu, bo nie ukrywam że zanim to wszystko przeczytam to się zejdzie,a ja już chciałabym wprowadzić dietę i suplementy. jak uważacie, jakbym wprowadziła dietę maj, czerwiec to od lipca moglibyśmy się już starać?

Nusia, przygotuj CV i ruszaj na podbój! Wydaje mi się, że trzeba uciekać z takich toksycznych miejsc, bo potem człowiek się zasiedzi i jest tylko gorzej odejść.. U mnie w pracy też masakra, mam taki nawał roboty, że z niczym się nie wyrabiam,...będę musiała wziąć na weekend :(. W maju najprawdopodobniej będę jeszcze pracować w innym miejscu - kilka godzin tygodniowo i też mam stresa, jak to wszystko pogodzę, czy dam radę itp...

Ja też lubię na ciuszkach coś wyszperać :) Ceny z galerii mnie przerażają, tym bardziej jak wiem, ze mogę kupić coś fajnego za grosze

Życzę Wam miłego dzionka :)

Dzień dobry :-)

Nuuska
dokładnie jak masz sie meczyc to szukaj innej pracy Szkoda Twojegi zdrowia :-*

U nas dzisiaj zapowiada sie znoeu sloneczny dzień Zaraz zmykam mojego k fo pracy odstawić i po siostre jade
Miłego dnia :-)

reklama
hej hej kochane :***

kiraa biore biore sie, nie ma innej opcji, tylko tak sie wczoraj zastanawialam jak jest z macierzynskim na umowie zlecenie ? nie nalezy sie, dobrze pamietam ? Tu mam umowe o prace, ale jednak wiekszosc pracodawcow zatrudnia teraz na smieciowki, choc ja bede szukac konkretnie oferty z umowa o prace.
Jak sie czujesz w ogole ?

matik no wlasnie, jak tam ????? :happy2:

gdusia czyli znalazlas jeszcze jedna prace ? ja sobie na ta chwile nie wyobrazam pogodzenia dwoch ze soba, ale wiem ze wszystko jest do zrobienia !! :*

zakrecia ajjjj juz 15 tydzien :D !!! jak ten czas leci matko swieta !

U Nas dzis tez piekne sloneczko, jutro jedziemy do znajomych na grilla, a w piatek jak Ł. wroci z pracy to jedziemy na wies, dolaczamy do rodzicow i Olci, bo oni jada jutro rano a wracamy w niedziele wiec z majowki nici u Nas, no ale jednak prawie 2 dni sobie poodpoczywamy :-)

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15

KWIECIEŃ 2014 :

Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )