reklama
zakrecona
Fanka BB :)
Justi nie ma problemu przygarne Cie do rodziny:-) ja tez kiedys nie umiałam szukac ale kilka razy i sue na uczyłam ;-) dzis kupilam 4 bluzki, 1spodnie ciążowe,kurtke, dla mojego K koszulki i kilka rzeczy dla Lenki :-) choc Lenka dzisiaj robiła antyreklame dzieci grandzila ze szok ;-)
Nuuska masakra długo nie dala rady Ty juz pewnie sie przyzwyczailas (ja tal mam właśnie w pracy 9 lat kuz tam pracuje) mozr do wakacji kogoś przyjma i nie będziesz miala problemu z urlopem
Kate dużo zdrowka dla Ciebie
Aljul bo to chodzenie po lumpach wciąga ;-)
Male liski super ze udalo sie z Przedszkolem Moj K jadl i lykal co mu dawalam Choc myslalam ze będzie gorzej bo on nienawidzi tabletek a ja mu codziennie tyle podawalam Na początku smial sie ze musimy sobie kupic te pojemniczki na tabsy z podziałem na rano, poludnr i wieczór
Ale mi dzien szybko zlecial :-) ale udany byl :-) zmykam spac Dobranoc :-*
Nuuska masakra długo nie dala rady Ty juz pewnie sie przyzwyczailas (ja tal mam właśnie w pracy 9 lat kuz tam pracuje) mozr do wakacji kogoś przyjma i nie będziesz miala problemu z urlopem
Kate dużo zdrowka dla Ciebie
Aljul bo to chodzenie po lumpach wciąga ;-)
Male liski super ze udalo sie z Przedszkolem Moj K jadl i lykal co mu dawalam Choc myslalam ze będzie gorzej bo on nienawidzi tabletek a ja mu codziennie tyle podawalam Na początku smial sie ze musimy sobie kupic te pojemniczki na tabsy z podziałem na rano, poludnr i wieczór
Ale mi dzien szybko zlecial :-) ale udany byl :-) zmykam spac Dobranoc :-*
Elle ja mam kochana testy z allegro o czulosci 10, z zielona koncowka, dokladnie takie : Testy ciążowe test ciążowy SKUTECZNY czuły # 24H (4172807235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. nie wiem jaka te maja czulosc, bo chyba nie jest napisane, ale ja te tesciory mam od dawna pepino rowniez uzywalam, sa tanie, tak jak Ana napisala w Tesco a po 5zł
zakrecona ach szkoda gadac...od jutra juz jej nie ma a ja biore sie po weekendzie za drukowanie Cv i i zaczynam szukac czegos innego. Po trzech latatch pracy tam chyba wreszcie dojrzalam do decyzji o odejsciu.
Co do ciuszkow - zazdroszcze !!! ja nigdy do lumpow nie mialam cierpliwosci, ale za to tesciowa i moja Ola - hah jak one wpadna to siedza tam godzinami
ide spac, padam na pychol.
zakrecona ach szkoda gadac...od jutra juz jej nie ma a ja biore sie po weekendzie za drukowanie Cv i i zaczynam szukac czegos innego. Po trzech latatch pracy tam chyba wreszcie dojrzalam do decyzji o odejsciu.
Co do ciuszkow - zazdroszcze !!! ja nigdy do lumpow nie mialam cierpliwosci, ale za to tesciowa i moja Ola - hah jak one wpadna to siedza tam godzinami
ide spac, padam na pychol.
iweet84
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.
Chciałabym do Was dołączyć. Mam już synka i od jakiegoś czasu myślimy z mężem o drugim dziecku. Marzy nam się córeczka. Próbowaliśmy w kwietniu bo wg. tablic chińskich wtedy wychodziła nam dziewczynka ale się nie udało, a teraz dopiero wychodzi nam w marcu . Postanowiłam olać tablice i przygotować się inaczej. Do tej pory brałam wit c i podczas starań aplikowałam feminella vagi c, no i oczywiście jak test owulacyjny pozytywny to STOP. Myślę jednak że to trochę mało. Podczytywałam forum, ale jest tego strasznie dużo i nie wiem czy wszystkie te informację są zebrane w jednym miejscu, bo nie ukrywam że zanim to wszystko przeczytam to się zejdzie,a ja już chciałabym wprowadzić dietę i suplementy. jak uważacie, jakbym wprowadziła dietę maj, czerwiec to od lipca moglibyśmy się już starać?
Chciałabym do Was dołączyć. Mam już synka i od jakiegoś czasu myślimy z mężem o drugim dziecku. Marzy nam się córeczka. Próbowaliśmy w kwietniu bo wg. tablic chińskich wtedy wychodziła nam dziewczynka ale się nie udało, a teraz dopiero wychodzi nam w marcu . Postanowiłam olać tablice i przygotować się inaczej. Do tej pory brałam wit c i podczas starań aplikowałam feminella vagi c, no i oczywiście jak test owulacyjny pozytywny to STOP. Myślę jednak że to trochę mało. Podczytywałam forum, ale jest tego strasznie dużo i nie wiem czy wszystkie te informację są zebrane w jednym miejscu, bo nie ukrywam że zanim to wszystko przeczytam to się zejdzie,a ja już chciałabym wprowadzić dietę i suplementy. jak uważacie, jakbym wprowadziła dietę maj, czerwiec to od lipca moglibyśmy się już starać?
Nusia, przygotuj CV i ruszaj na podbój! Wydaje mi się, że trzeba uciekać z takich toksycznych miejsc, bo potem człowiek się zasiedzi i jest tylko gorzej odejść.. U mnie w pracy też masakra, mam taki nawał roboty, że z niczym się nie wyrabiam,...będę musiała wziąć na weekend . W maju najprawdopodobniej będę jeszcze pracować w innym miejscu - kilka godzin tygodniowo i też mam stresa, jak to wszystko pogodzę, czy dam radę itp...
Ja też lubię na ciuszkach coś wyszperać Ceny z galerii mnie przerażają, tym bardziej jak wiem, ze mogę kupić coś fajnego za grosze
Życzę Wam miłego dzionka
Ja też lubię na ciuszkach coś wyszperać Ceny z galerii mnie przerażają, tym bardziej jak wiem, ze mogę kupić coś fajnego za grosze
Życzę Wam miłego dzionka
reklama
hej hej kochane :***
kiraa biore biore sie, nie ma innej opcji, tylko tak sie wczoraj zastanawialam jak jest z macierzynskim na umowie zlecenie ? nie nalezy sie, dobrze pamietam ? Tu mam umowe o prace, ale jednak wiekszosc pracodawcow zatrudnia teraz na smieciowki, choc ja bede szukac konkretnie oferty z umowa o prace.
Jak sie czujesz w ogole ?
matik no wlasnie, jak tam ?????
gdusia czyli znalazlas jeszcze jedna prace ? ja sobie na ta chwile nie wyobrazam pogodzenia dwoch ze soba, ale wiem ze wszystko jest do zrobienia !! :*
zakrecia ajjjj juz 15 tydzien !!! jak ten czas leci matko swieta !
U Nas dzis tez piekne sloneczko, jutro jedziemy do znajomych na grilla, a w piatek jak Ł. wroci z pracy to jedziemy na wies, dolaczamy do rodzicow i Olci, bo oni jada jutro rano a wracamy w niedziele wiec z majowki nici u Nas, no ale jednak prawie 2 dni sobie poodpoczywamy :-)
Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15
KWIECIEŃ 2014 :
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
MAJ 2014 :
Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )
kiraa biore biore sie, nie ma innej opcji, tylko tak sie wczoraj zastanawialam jak jest z macierzynskim na umowie zlecenie ? nie nalezy sie, dobrze pamietam ? Tu mam umowe o prace, ale jednak wiekszosc pracodawcow zatrudnia teraz na smieciowki, choc ja bede szukac konkretnie oferty z umowa o prace.
Jak sie czujesz w ogole ?
matik no wlasnie, jak tam ?????
gdusia czyli znalazlas jeszcze jedna prace ? ja sobie na ta chwile nie wyobrazam pogodzenia dwoch ze soba, ale wiem ze wszystko jest do zrobienia !! :*
zakrecia ajjjj juz 15 tydzien !!! jak ten czas leci matko swieta !
U Nas dzis tez piekne sloneczko, jutro jedziemy do znajomych na grilla, a w piatek jak Ł. wroci z pracy to jedziemy na wies, dolaczamy do rodzicow i Olci, bo oni jada jutro rano a wracamy w niedziele wiec z majowki nici u Nas, no ale jednak prawie 2 dni sobie poodpoczywamy :-)
Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15
KWIECIEŃ 2014 :
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
MAJ 2014 :
Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )