reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
vivienka kochana jak tylko wpisze reszte staraczek kwietniowych na maj, utworze czerwiec i wpisze Cie z data planowanej @ :* :happy2: oczywiscie nie omieszkam trzymac mocno kciukaski !!
ok kochana zmienilam jednak teraz - jak sie pieknie prezentujesz :DDDD podaj mi date czerwcowej @ :-)

matik ale do kitu .... :no:a taki ladny wykres mialas, eh liczylam ze sie udalo :-( kochana podaj mi date majowej @ wpisze Cie od razu na liste.

aljul no to u mnie miesci sie polowa z tego :-pnie mam za duzego balkonu, ale mozna go ladnie zagospodarowac/obsiac i wtedy na prawde rewelacyjnie wyglada ( a koty szczesliwe ze hej :-D).

Annette kochana a jak u Ciebie ? @ przylazla ?

Dziewczynki zaczynajace sie starac w maju - roszpunka i milla czy Was rowniez wpisywac juz na liste czerwcowa z @ ? :-) jesli tak poprosze przyblizony termin :-)
attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 14

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ ?? ( 7 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.robilam wywiad wsrod moich znajomych w sprawie Jonasa i tylko mi wyszedł hihi ;-)
Maleliski,chyba zmienie strategie i beda serduszka codziennie.nie mam pojecia kiedy owu bedzie,nie chce przegapic.przez moja sytuacje w pracy wskazane by bylo zeby udalo sie jak najszybciej,wiec chce zwiekszyc szanse.

P.s.tez uwielbiam ciuchy ;-) a wynajdowanie perelek zalezy od sklepu,od tego skad maja towar i jak czesto dostawy.

Vivienka super wiadomość - i a propos wyników i tego, że siostra spodziewa się chłopca :). Przesunęłaś działania na czerwiec, żeby trochę jeszcze wyniki poprawić? Sama jestem ciekawa jak u mnie sprawa z Ca wygląda - za tydzień sprawdzę, czy po dodaniu do diety suplementów coś ruszyło w górę, oby. Jeśli nie, chyba sama będę myślała o przesuwaniu starań

Aljul, dziewczyny zaproponujecie mi coś na balkon? Mam już dwa kupione kosze/doniczki wiszące, takie co montuje się, doczepia do sufitu balkonu - co ładnego mogę dokupić do nich?

Matik kochana, trzymam cały czas kciuki, musi się udać - nie ma innej opcji

Roszpunka ja właśnie też dumam, czy jednak nie serduszkować codziennie...cały czas się nad tym zastanawiam. I wystraszyłam się O+12 :) tak myślałam, że tak będzie :). Zostanę przy metodzie Shettlesa - 3,4 dniowym odstępie. Będę musiała przypilnować ph - kilka nocek będę miała z głowy :) tym bardziej że u mnie ph nie jest na stałym poziomie

a czy na tym forum są dziewczyny, które starały się właśnie w ten sposób - od @ codziennie serduszka i zachowując odstęp 3-4 dni od owu? Czy większości udało się zaplanować w ten sposób dziewczynkę? Wiecie coś może na ten temat...?

Matik ja lekko nie ogarnieta sprawdzalas tylko hormonki czy mineraly tez?
Kurcze czli znowu kreska lekko pozytywna byla… nie wiem co na to szefowa ale moze zastanow sie nad Acardem…
Dalej masz pozytywny test?? Jaka czulosc testow masz??

Marchew dzie…. a moze i lepiej nie dziekuje zeby nie zapeszac. Powiedz kochana bralas dalej suplementy i stosowalas dietke po owu do pozytywnego testu??

Nusia ja najprawdopodobniej jak przyjdzie @.. bede miala jeszcze pod koniec maja... Patrzac na poprzedni cykl ktory trwal 34 dni powinnam dostac @ 29.05
Dziekuje za wpisanie :* :*

Male liski nie przesunelam staranek dalej pozostaje przy maju i licze ze wyniki wyjda opytymalne i ze wszytsko ladnie sie zgra! Wkoncu wapn mi juz ladnie spadl i licze na to ze potas i sod tez sie ladnie podniosly. Pasuje mi akurat z wynikami bo bede w Pl za ponad tydzien i powinnam zachaczyc badzo blisko owu jezeli chodzi o badanie hormonkow i mineralow.

vivienka juz zmienilam kochana :))

roszpunka nie wiem czy zwrocilas uwage, pytalam czy wpisac Cie juz na liste staraczkowa :happy2:

attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 14

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 27.05 ( 13 cykl starań )
Vivienka - termin @ 29.05 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ ?? ( 7 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

reklama
Te testy co miałam to były 25ml niby ale skoro 9 dpo owu było 2 ml HCG to 2 dni wcześniej musiało być mniej a mimo to pokazała się kreska słabiutka ale była
Tem test mocniejszy to nie z tego czadu to dla porównania ten pod spodem z 6 dnia po owu ImageUploadedByForum BabyBoom1398852763.964516.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1398852763.964516.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1398852763.964516.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 68
Do góry