reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny tak jak pisze Roszpunka, je sie białko,zadnych weglowodanow i tłuszczów. Bardzo ważne zeby duzo pic wody, słodziki, colalight czyli praktycznie jak nasza dieta dziewczynkowa ;)

reklama
Zasada jest taka,ze w zaleznosci od tego ile chcemy schudnac,wybieramy ilosc dni w ktore jemy tylko bialko i ilosc dni bialko plus warzywa.mozna jesc tylko okreslone rzeczy.jesli jestescie ciekawe to jest ksiazka,w ktorej jest wszystko napisane,tytul nie potrafie schudnac,czy cos takiego.
Mysle,ze 2 tygodnie dukana to za malo na pipke.jak piranha pisala,potrzeba minimum 1,5 miesiaca zeby zmienila sie chemia organizmu.
Dobrej nocki :-)

Dzień dobry :-)

Nuuska wczoraj dzionek minął przyjemnie :-) pochodzilam po mieście i ciucholandach :-) później odpoczywalam i trochę sprzatalama dzisiaj przychodzi moja siostra z Lenka :-) To życzę Ci kochana spokojnego dnia w pracy :-)

Za wszystkie mocno zaciskam kciuki &&&&&&&& :-*

Miłego dnia

dzień doberek :)

Zakręcona kochana ty o ile dobrze pamietam masz wolne , a jesteś od 5 na nogach ?? szook :)
wysypiaj się póki możesz , bo później z niunią bedzie trudno :)
spodnei ciazowe za 1 zl :O super okazje znalazlas, Ja niestety nie potrafie szukac po ciucholandach :(

Aniu_g21 nie ma za co cieszę się , ze mogłam pomóc

dziewczyny kusicie mnie tą dietą Dukan hmm może warto jest co nieco o niej poczytać :tak: to juz ostatni dzwonek jak cce zaczac starania w czerwcu :)

mamakaja
ogromne gratulacje zdrowego synusia, a może pokażesz nam te zdjęcie 4d chętnie bym je zobaczyła :) mały uparciuszke długo kazał mamusi czekać by pokazać swoje klejnoty :)

Ja przenosiłam ciąże o 6 dni i urodziłam 31 . 07 oj co Ja nie robiłam by urodzić w terminie:-D , bo upały nieźle dawały mi w kość - dlatego chciałabym by końcówka drugiej ciąży nie była w lato choć paradoksalnie zaczynam starania w czerwcu tak samo jak 5 lat temu :)

Dziewczyny powiedzcie tylko proszę nie śmiejcie się :):-) czym się różni coca cola light od coca coli zero ? może jest w sklepach już tylko jedna ? u mnie w domu nie gościły zadne z tym wymienionych :)

póki co chce wam życzyć
miłego dnia :)

Justi_ mialam zadac to samo pytanie odnosnie coli :) jest light i zero cukru. To samo z Pepsi - pepsi light i Pepsi Max-zero cukru. Ja w smaku wole Pepsi, ale tez w koncu nie wiem ktora kupowac i czy ma to jakies znaczenie.

O Dukanie wyczytalam tyle co dziewczny napisaly, ze bialko i bez weglowodanow, tyle ze ja co popatrze np. na jakis serek to owszem bialko jest, ale i sa weglowodany. I tu w tym miejscu sie zatrzymuje- to co jesc?? :) Czy w tej ksiazce sa podane przykladowe produkty? Chodzi mi tylko o podpatrzenie ich, nie w celu diety i odchudzania bo jak wiecie ja nie mam juz z czego schudnac, tylko aby wlaczyc te produkty do diety dziewczynkowej

hej hej :)))

matik czy mi sie kochana wydaje czy Ty dzis masz termin @ ???

Annette a jak u Ciebie ? @ sie pojawila czy nadal czekasz ? :happy:

zakrecia Ty wiesz ze ta dziewczyna ktora zatrudnili niedawno na moja zmiane, odchodzi ? wczoraj mi napisala wieczorem sms-a, ze znalazla inna prace, przede wszystkim normalne godziny od 8-16, w dodatku to punkt ksero a proponuja jej od razu umowe o prace. A tu dziewczyny leca na samych zleceniowkach teraz, szefowa umowy o prace nie chce dawac...szok :no: najgorsze, ze okres urlopowy sie zbliza i nie wiem jak to bedzie eh.

Elle kochana zmienilam Ci date @ bo dzis 8dpo tak ? :happy:

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 15

KWIECIEŃ 2014 :

Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

MAJ 2014 :

Elle87 - termin @ 05.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Justi od 6 jestem na nogach :-) bo ja zawsze dzien wolny mam mega zaplanowany PPotrzebne bylo mi dzisiaj auto eiec odwiozlam swojego K do pracy (bo sprzedalismy drugie auto nie bylo praktyczne Vitara 3 drzwiowa i dopiero w przyszłym roku kupimy drugie) bylam z psem na spacerku a zaraz lece do lumpa bo dzis dostawa pozne do zusu i urzedu skarbowego i po moja siostrę i z nia na,spacer :-) wiec jak widac grafik pelny:-) Ja wszystkich z rodziny w lumpach ubieram hehe moje hobby ;-)

Dzień dobry
Niuśka dzięki za pamięć , zgadza się tempka spadła więc pewnie lada moment będzie @ objawów jeszcze brak ale ten lek który biorę może łagodzić objawy @ więc pozostaje czekać aż mnie zaleje :(
Brak słów No i nadal czekam jeszcze na wyniki :(

reklama
dziewczyny na tej stronie sa fajnie opisane przepisy z kazdej fazy :) Przepisy Dukana - śniadanie :: Dieta proteinowa :: Plan Protal :: Dieta Dukana

Zakrecona :-)w takim razie przyjmiesz mnie do swojje rodzinki :-D ubrania z lumpach mają zdecydowanie swój urok i niepowtarzalność niestety Ja osobiście nie potrafię nic tam znaleźć , jakos źle szukam :)
no to grafik macie z niunią zdecydowanie napięty :)

Nusia szok no to długo dziewczyna nei wytrzymała :szok:może choć troche da to kierownictwu do myślenia ehh oby
no i mam nadzieje, ze nie bedziesz musiała martwić się o wakacyjny urlop, bo należy ci się jak przysłowiowemu psu miska ;-)

Do góry