reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha też znam właśnie dziewczyny które mają córkę/córki z diety dukana, coś musi być na rzeczy - bez węglowodanów, nabiał, kurczak,,,

reklama
Mamakaja
gratuluje zdrowego skarbu, gdzie mozna sie dokopac do Twoich staran??

gorgusia
a Ty caly czas modelujesz smialo cialo:-) czy rzezbisz brzusio:-D

ana
pewno uwiniesz sie jeszcze w tym roku, jak i ja :sorry2:

mamamkaja- ja też szukam opisu staranek i nic:( nie wiem gdzie to znaleźć, tępol ze mnie
Kiiiiira-- oby nie w tym roku:-):-):-):-)

Mamakaja gratuluje zdrowej maluszka.
Justi bardzo ci dziekuje, jestes kochana. Niewiem jak ci dziekowac.
Gorgusia śliczna wygladasz.

Ja Olisia urodziałam prawie 2 tyg po terminie i slabo mi sie widzi zeby kolejne tez tak pozno sie urodzilo. I tak porod wywolywany byl, zreszta z tym to taka historia ze film mozna byloby nakrecic. Gdyby nie znajoma polozna olinka mogloby nie byc z nami.

mamakaja oj kochana gratulacje !!!!! :-)

zakrecia jak dzionek minal ? u mnie straszny zajob, jak w kazdy poniedzialek, ale dzis to w ogole kosmos...wyszlam o 21.00 bo jeszcze zabiegi byly, no ale pocieszam sie ciagle ze jeszcze tylko 2 dni:blink:

kiraa my tez wybieramy sie do kina, w przyszlym tygodniu moze sie uda :-)
A piranha nie wyrabia czasowo, Kaja pochlania bardzo duzo uwagi,dzis rano ponoc napisala dosc dluga wiadomosc, ale wszystko Krzys skasowal :wściekła/y:

Airfix , aljul ja tez mam niedoczynnosc jak wiecie, ale wierze ze mimo tego uda sie Nam !! no bo czemu by nie ??? :happy:

Robilam dzis tesciora, krecha ladnie zaczyna ciemniec, wiec sadze ze jest szansa ze owu zawita wczesniej w tym miesiacu :-) milych snow kochane :*

Nuuusiu Ty masz fajny wynik TSH - ja nie pamiętam kiedy taki miałam, najniższy u mnie to trochę ponad 2 i wtedy moja endokrynolog kazała mi się starać o dziecko a ja zaskoczyłam przy ponad 3

Mamakaja wiesz kochana jak bardzo Ci gratuluję zdrowego synusia :-) i cieszę się że jesteś szczęśliwa, a przeczucia Cię nie myliły :-)
Gorgusia prześlicznie w ciąży wyglądasz
No właśnie jak to jest z tą dietą dukana co można jeść dziewczyny

reklama
Do góry