reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ana87 jedz, jedz Kochana :) To dobra oznaka :) Jej jak ja Ci "zazdroszcze" ze Ty już po staraniach :) I to sie udalo! I to najwazniejsze :) Teraz kciuki za córunie trzymam &&&&&

reklama
Mamakaja gratuluję zdrowego synusia :tak:
Ana też Ci zazdroszczę tak pozytywnie że już ujrzałaś te II piękne kreseczki bo już nie musisz się tym wszystkim martwić a na dłuższą metę to bardzo męczące. ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test owulacyjny chociaż jak czytam to nie jest wyznacznik ciąży, zresztą u mnie raczej jest za wcześnie... ale druga kreska testowa wyszła blada. no nic pozostaje mi jeszcze kilka dni poczekać :-) najgorsze to czekanie......
Mój synek urodził się dokładnie w dniu wyznaczonego terminu ;-)

Mamakaja dla dzieci to lepiej jak sa tej samej plci widze po moich 2 ksiezniczkach, tylko my rodzice chcielibysmy i synow i corki... najlepiej parke, ale nie zawsze rak wychodzi.... ;)

Maran-atha jak kiedyś wspomniałaś o niej tak kusisz mnie trochę tą dietą dukana - tak się zastanawiam czy może nie spróbować tak na tydzień, dwa przed staraniami przejść na Dukana, tak na chwilę tylko

staraczki dziewczynkowe - jecie jajka? jak często?

reklama
Male liski Araki tez ma corke po diecie dukana, moja kolezanka tak samo... wiec mysle ze cos w tym jest, w koncu dukan zakwasza jakby nie patrzyc

Do góry