reklama
małe liski
Fanka BB :)
Maran-atha długo byłaś na diecie dukana jak zaszłaś w ciąże z Mają?
Elle87
KochajacaMama87
Mamakaja gratuluję zdrowego synusia
Ana też Ci zazdroszczę tak pozytywnie że już ujrzałaś te II piękne kreseczki bo już nie musisz się tym wszystkim martwić a na dłuższą metę to bardzo męczące. ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test owulacyjny chociaż jak czytam to nie jest wyznacznik ciąży, zresztą u mnie raczej jest za wcześnie... ale druga kreska testowa wyszła blada. no nic pozostaje mi jeszcze kilka dni poczekać :-) najgorsze to czekanie......
Mój synek urodził się dokładnie w dniu wyznaczonego terminu ;-)
Ana też Ci zazdroszczę tak pozytywnie że już ujrzałaś te II piękne kreseczki bo już nie musisz się tym wszystkim martwić a na dłuższą metę to bardzo męczące. ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test owulacyjny chociaż jak czytam to nie jest wyznacznik ciąży, zresztą u mnie raczej jest za wcześnie... ale druga kreska testowa wyszła blada. no nic pozostaje mi jeszcze kilka dni poczekać :-) najgorsze to czekanie......
Mój synek urodził się dokładnie w dniu wyznaczonego terminu ;-)
maran-atha
Male liski 8 tygodni diety dukana ja i malz rowniez coli light morze wypilismy wowczs
maran-atha
Mamakaja dla dzieci to lepiej jak sa tej samej plci widze po moich 2 ksiezniczkach, tylko my rodzice chcielibysmy i synow i corki... najlepiej parke, ale nie zawsze rak wychodzi....
małe liski
Maran-atha jak kiedyś wspomniałaś o niej tak kusisz mnie trochę tą dietą dukana - tak się zastanawiam czy może nie spróbować tak na tydzień, dwa przed staraniami przejść na Dukana, tak na chwilę tylko
staraczki dziewczynkowe - jecie jajka? jak często?
staraczki dziewczynkowe - jecie jajka? jak często?
reklama
maran-atha
Male liski Araki tez ma corke po diecie dukana, moja kolezanka tak samo... wiec mysle ze cos w tym jest, w koncu dukan zakwasza jakby nie patrzyc
Podziel się: