hej dziewczynki :*
Po wizycie u dentysty super, Olcia grzeczna jak aniolek, dent zrobil jej te dwa zabki, i okazuje sie, ze ona bedzie miala z Nimi problem do konca zycia. Po prostu prawdopodobnie w ciazy kiedy przeszlam dosc porzadne przeziebienie, odbilo sie to tez na Oli, zabki maja wade objawaiajaca sie tym ze przy gornej granicy nie maja w ogole szkliwa, na dole jest ale u gory nie. Szczescie w nieszczesciu ze to tylko dwa zabki, no ale jednak szkoda, bo to juz stale :-( Ja widzialam wglebienia delikatne na Nich z przodu, ale wczesniej nikt nie zwrocil na to uwagi, dopiero on, powiedzial, ze gdyby nie wyrownanie tych ubytkow, kwestia krotkiego czasu byloby pojawienie sie na tych dwoch zabkach prochnicy. Kurcze ja nie wiem..z kazdej strony Ola ma ciagle pod gorke, nawet zabki nie takie
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Ale wierze ze bedzie dobrze, zabki teraz ladne, choc fakt, trzeba pilnowac, bo to jak normalna plomba moze sie wykruszyc.
roszpunka kochana taka liste osob ktorym sie udalo po staraniach prowadzila z tego co sie orientuje piranha, razem z iloscia czynnikow spelnionych i potem na koncu podliczala to procentowo
Dorcia pewnie ze daj zdjecie !! A czemu Oliwka w tym roku smiga na zielona szkole ? przecie ona starsza o rok nie ? czy cos poknocilam ? Ola tez jedzie nad morze, dokladniej do Rowów.Wyjezdzaja 16maja wracaja 31-go :-)
Czyli jednak badania kociastego ? no dobra, ale co powiedzial wet? siura juz normalnie? dalej na recznikach, czy juz zwirku mu wsypalalas ? Matko ja to czasem mam dosc jak slysze jakie wirusy potrafia sie przypaletac !! a u zwierzat mam wrazenie dojrzewaja do stadium ostrego w ciagu paru minut !
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Pamietam jak podczas sterylki ( a mielismy robiona przez zaprzyjazniona Fundacje, w ich gabinecie wet.), babka wet. ktora przeprowadzala zabieg mowi do mnie po, ze w brzuchu Bungee znalezli pelno bialej kleistej mazi, ze ona czegos takiego jeszcze nigdy nie widziala, ze ona obstawial prawdopododbnie FIP-a, ale ze mozemy zrobic badania za 200zł ( probki jada do labu do Niemiec ) i dowiemy sie dokladniej co to jest. W calym tym stresie nie musze chyba mowic, ze zgodzilismy sie, ale potem bardzo tego zalowalam. Okazalo sie, ze ona majac fragment tej mazi, samej mazi do badania nie poslala tylko probke krwi czego nie powiedziala, wynik wyszedl oczywiscie negatywny, potem powtarzalismy w Naszym gabinecie badania, wyszlo to samo, ale jednak nie wiemy nadal co to za biala maz w brzuchu byla, a moze i nadal tam jest. Wetka dostala ode mnie taka zje** przez telefon ze chyba sama doszla do wniosku, ze postapila nie tak, bo zamiast powiedziec ze to nie ta probka ktora mi pokazywala idzie do badania, tylko krew, to nie powiedziala nic, kasa poszla, a okazalo sie i tak, ze najbardziej trafne byloby oczywiscie badanie mazi pobranej z jamy brzusznej. Szkoda gadac
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
Od tego felernego czasu minely juz prawie 2lata, Bungee nadal zyje, a wetka wtedy powiedziala Nam, ze wedlug niej to tak ostry stan FIP-a, ze daje jej najwyzej miesiac zycia..nie ma to jak podciecie skrzydel w zupelnie niestosownym momencie
vivienka tak kochana, Ola bedzie w Polsce, ale jada autokarem nad morze, wiem ze drogi dosc wiele bo okolo 10h beda jechac. Byle by im tylko pogoda dopisala.
No i pewnie ze bede trzymac kciuki za Ciebie !! najmocniej jak sie da, a w zamian prosze o to samo :*
piranha aaa czyli chodzi o leki stosowane przy stymulacjach do ivf ? ostatnio czytalam ze miala byc refundacja na czesc lekow od 1 maja, ale niestety nie przeszla, startowaly dwa.
Pogadam z ginem jak bedzie trzeba
Airfix masz taka niska temp. rano ?
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
matko, nie mialam tak nigdy, u mnie najnizsza tempka wahala sie w granicy 35.98-99, nizej nie mialam nigdy.
Dobra, rozpisalam sie a Olke musze budzic. lece :*
Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 16
KWIECIEŃ 2014 :
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
MAJ 2014 :
Elle87 - termin @ 01.05 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 10.05 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.05 ( 12 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
Justi_ ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )
Airfix ( lato 2014 )