Kiraa Tule Cię jeszcze raz bardzo mocno i przepraszam. Właśnie mi chodzilo o to co napisalas- sprzeczne emocje. Ja nie wiem czy bym dala rade to udzwignac i czy nie byloby to az tak silne ze wpływaloby to na zdrową, pieknie rozwijajac się ciąże-ktora przeciez bedzie i bedzie sie z czego cieszyc, czy nie skupilabym sie bardziej na tym czego nie mam. Rozumiem Cię bardzo i życzę Ci aby wszystko już dalej się ukladalo pieknie, pewnie zleci szybko i za pare miesiecy wstawisz nam zdjecie malego cudu
Bo jak juz wczoraj napisalam- czas na tym forum biegnie jakos szybciej
Marchew dopiero gratulowalismy synka, a tu juz będzie go witac na swiecie za chwilke
Ana87 wez no lec do apteki po test bo kurcze pousychamy z ciekawosci
ja to testy dwa razy dnia robilam hahah Mialabys pewnosc co i jak i wtedy lekarz, moze by od razu zrobil badania sprawdzil czy wszystko ok, czy nie trzeba jakichs wspomagaczy typu luteina czy duphaston. Ja bym nie ryzykowala z czekaniem na zrobienie testu skoro masz podejrzenia ze mozesz byc w ciazy, bo juz raz w ciazy bylas. Ana poki wczesniej sie bedzie wiedziec tym lepiej, bo moze faktycznie dzidzius bedzie potrzebowac wsparcia
Ana87 wez no lec do apteki po test bo kurcze pousychamy z ciekawosci