Vivienka
Fanka BB :)
Witam was, :-):-):-):-)
Mamuskamimi bardzo gratuluje zdrowej coreczki,naprawde wspaniale zareagowal twoj maz na ta nowinke. Koniecznie bedziesz musiala sie nam pochwalic jak bedzie sie nazywala wasza coreczka.
Na ovu friend byla wczoraj porada dnia dotyczaca czasu wspolzycia…. I pisalo ze plemniki potrzebuja okolo 3 minuty od wytrysku aby dotrzec do jajowodow a wiec wcale nie potrzebuja az tak dlugo jak mi sie zdawalo.Napisalam wam tez ta informacje moze komus sie przyda.
Male lsiki pytalas czy bede pic zelatyne… powiem ci ze sprobuje co mi szkodzi a jak by ie patrzec bede starala sie zrobic wszytsko co w moich silach.
Kiraa wypoczywaj i dbaj o siebie i o Kirusie malutka na tyle co sie da w tym zgielu pracy
Elmo super ze z Michasia oczkiem juz lepiej.Dziekuj ze odpisalas na moj pytanko co do stoliczka.
Maran jak tam wyniki, odebralas juz???????
Dorcia jak tam betka dzisiaj? Wyniki juz masz?
Niusia a wiec z testem czekamy na jutro i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Marchew milego wypoczynku w PL
Maggie jak tam po USG synka wszystko ok?Co powiedzieli?
Ok juz doczytalam,ciesze sie ze tylko sie strachu najedliscie.
Mitik a wiec mile spedzonego czasu zycze z rodzicami na dluga zostaja?
Zakrecona jak tam po rozmowie z szefem???
ach juz wiem :-) fajnie ze tak luzno zareagowal na wasze szczescie
Piranhu niech dzieciaczki szybko zdrowieja. moglabys zobaczyc na priva
Kate super ze wyniki wyszly dobre:-)
A u mnie od wczoraj pozytywny test owu :-):-) ale szyjka jeszcze otwarta takze czekam kiedy zaczna mnie jajeczka bolec bo jak narazie malo co czuje bynajmniej nie tak tak zeszle dwa razy. A juz myslalam ze sie nie doczeklam owu bo juz po 20 dc yaczelam pomalu watpic.....
Tutaj na potwierdzenie male usmieszki i tsciki
Myslicie zeby robic dalej testy zeby zobaczyc kiedy zaczna bledniec??
ilaczku nie piszecz nic,jak tam jaki masz plan teraz na kolejny cykl?? Bedziesz robila jednak badania na mineraly??
Ja tam wierze ze przy takich przygotowaniach jakie wy z mezem razem robicie nie moze wyjsc inaczej niz tylko synus:-):-)
Mamuskamimi bardzo gratuluje zdrowej coreczki,naprawde wspaniale zareagowal twoj maz na ta nowinke. Koniecznie bedziesz musiala sie nam pochwalic jak bedzie sie nazywala wasza coreczka.
Na ovu friend byla wczoraj porada dnia dotyczaca czasu wspolzycia…. I pisalo ze plemniki potrzebuja okolo 3 minuty od wytrysku aby dotrzec do jajowodow a wiec wcale nie potrzebuja az tak dlugo jak mi sie zdawalo.Napisalam wam tez ta informacje moze komus sie przyda.
Male lsiki pytalas czy bede pic zelatyne… powiem ci ze sprobuje co mi szkodzi a jak by ie patrzec bede starala sie zrobic wszytsko co w moich silach.
Kiraa wypoczywaj i dbaj o siebie i o Kirusie malutka na tyle co sie da w tym zgielu pracy
Elmo super ze z Michasia oczkiem juz lepiej.Dziekuj ze odpisalas na moj pytanko co do stoliczka.
Maran jak tam wyniki, odebralas juz???????
Dorcia jak tam betka dzisiaj? Wyniki juz masz?
Niusia a wiec z testem czekamy na jutro i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Marchew milego wypoczynku w PL
Maggie jak tam po USG synka wszystko ok?Co powiedzieli?
Ok juz doczytalam,ciesze sie ze tylko sie strachu najedliscie.
Mitik a wiec mile spedzonego czasu zycze z rodzicami na dluga zostaja?
Zakrecona jak tam po rozmowie z szefem???
ach juz wiem :-) fajnie ze tak luzno zareagowal na wasze szczescie
Piranhu niech dzieciaczki szybko zdrowieja. moglabys zobaczyc na priva
Kate super ze wyniki wyszly dobre:-)
A u mnie od wczoraj pozytywny test owu :-):-) ale szyjka jeszcze otwarta takze czekam kiedy zaczna mnie jajeczka bolec bo jak narazie malo co czuje bynajmniej nie tak tak zeszle dwa razy. A juz myslalam ze sie nie doczeklam owu bo juz po 20 dc yaczelam pomalu watpic.....
Tutaj na potwierdzenie male usmieszki i tsciki
Myslicie zeby robic dalej testy zeby zobaczyc kiedy zaczna bledniec??
ilaczku nie piszecz nic,jak tam jaki masz plan teraz na kolejny cykl?? Bedziesz robila jednak badania na mineraly??
Ja tam wierze ze przy takich przygotowaniach jakie wy z mezem razem robicie nie moze wyjsc inaczej niz tylko synus:-):-)