reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki

Tak jak sadzilam, tempka poleciala, zatestowalam bo obiecalam - jedna krecha, takze zludzen brak :zawstydzona/y:Jednak nie potrafie oszukac swojego organizmu.

W tym cyklu daje sobie spokoj z suplementami, niech organizm troche odpocznie, takze kolejny cykl bedzie pierwszym 'czystym' od roku.
eh..do kitu to wszystko.

araki wielkie gratulacje kochana. Niech malutka Wam zdrowo rosnie :blink:

reklama
Araki- mega gratulacje!!!!!!!!
Nuśa- nie załamuj się Kochanie Ty moje! ja na Twoim miejscu też bym odstawiła na jakiś czas wszystkie te leki.... może powinnaś troszkę odpocząć od tego ciągłego mierzenia i liczenia.... niech będzie wszystko na spontan. zobaczysz uda się &&&&& ja w to wierze że niedługo będziesz chodzić z mega brzuszkiem&&&&

Niuśka przykro mi

Araki gratuluję dzidzi

Piraniu moja tempka poleciała w dół czyli co ? Pęcherzyk nie pękł?
A powinien do poniedziałku ,
od czwartku gdy miał 15.90mm ?
Teraz boli mnie jajnik prawy tak tępo wczoraj też całe popołudnie i wieczór bardzo bolał i cycki grzeją strasznie
Co się dzieje Piraniu pomocy ???

Araki kochana GRATULACJE !!! Witaj Beatko !!! Ciotka BB śle masę buziaczków !!!
I czekamy kochana na zdjątka !!!

Nuuśka kur**a no !!! Następny cykl będzie "czysty" będzie Twój-Wasz !!! Odetchnij troszkę od tabsów...razem z szefową ustalcie serduszka i będzie COSIEK !!! Mówię Ci !!! Nie ma bata !!! Będzie dobrze !!!

Moja beta spadła z 5 na 4...ale spadła .... kolejna weryfikacja w poniedziałek.

Buziaki for all of U !!!

witam
Dziewczyny bardzo dziękuje,
jak odebrałam te wyniki do na prawde kamień z serca mi spadł

Araki GRATULUJE !!!!!! Niech malutka rośnie zdrowo i czekamy na fotki
Nuśka przytulam, faktycznie odpocznij od tych suplementów,
Zakrcona super, czyli jedna nogą już w nowym mieszkaniu

Miłego dnia dla każdej bez wyjątku !!!!

Araki gratulacje !!!! Niech malutka rośnie zdrowo!!!
Nuuska tule, wierzę ze taki odpoczynek zaowocuje szybko !
Zakrecona pisze z telefonu więc przypadkiem nacisnelam przy Twoim poscie

reklama
Zerknij Piraniu na ten wykres lepiej widać spadek ale dlaczego? Czy to przez ten nowy lek który mi przepisała ? ImageUploadedByForum BabyBoom1397547487.113842.jpg
Nowy cykl od czerwonej kreski może 1 dnia brakuje :( ale reszta jest ok prawidłowo. Wpisana i lepiej widoczna niż ovufriend

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397547487.113842.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397547487.113842.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 25
Do góry