Dzięki dziewczyny za gratulacje, powiem szczerze, nadal czuję się trochę zasmucona ale już znacznie mniej niż wczoraj, tym bardziej jak widze, że M na prawdę nie wygląda na zawiedzionego. Ja pewnie tak się czuję, bo dużo zrobiłam aby dać mężowi synka no ale jednak nie wszystko. Co do wkładu M to średnio stosował dietę, ale suplementy brał od długiego czasu.
Piranha - plemniki nie były tak osłabione jak myślałam bo M przynał w końcu, że zadziałał sam ze sobą we wtorek, a nasze działania były w piątek, a wcześniej dzien czy dwa jak zaczął się u mnie @.
Ani ja ani M nie badaliśmy hormonów, ph jego spermy było 9. Może faktycznie to przeziębienie jest powodem, ale na pewno nie wpłyneło to na mój śluz tzn. nie wysuszyło go a wręcz przeciwnie miałam go w tym cyklu (właśnie podczas dni kiedy byłam przeziębiona) nadzwyczaj dużo, a w dniu owulacji też było go znacznie więcej niż w innych cyklach bo w innych cyklach w dniu owulacji było już susza a w tamtym cyklu jeszcze był płodny śluz choć znacznie mniej niż w dniach przedowulacyjnch kiedy było morze śluzu.
Ale skoro to przeziębienia takie ważne to dla dziewczynkowych staraczek proszę się przeziębiać i działać hehe Mnie bolało tylko gardło i to już wystarczy by mieć córcie hehe
Hormonów nie badałam, ale liczyłam, że ponad roczna zmiana diety da porządane efekty, pewnie nie dała. U M pilnowałam diety kiedy był w domu, wtedy jadł dużo wołowinki i dużo warzyw, ale w delegacji w pracy średnio dbał o diete.
No nic teraz to już nieważne, nie będę tego więcej analizować. Dzieci więcej i nie planujemy, no chyba że w totolotka wygramy hehe
Aha ginek pytał mnie o rodzeństwo rodziców i jak mu powiedziałam, że matka M ma 4 siostry i brata - to stwierdził, że jednak M może mieć pewne genetyczne predyspozycje do płodzenia córek. Choć jego ojciec ma jednego brata - więc nie wiem czy to ma znaczenie.
Maran, Ilaczek vivienka, nuśka, dorcia - za was chłopczykowe staraczki trzymam największe kciuki, oby spełniły się wasze marzenia o synku ! Nie martwcie się ja nie zrobiłam jednak wszystkiego, aby był synek.
Buziaki dziewczyny !!!