reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki
dziekuje za cieple slowa i kciuki, czekam do poniedzialku i zobaczymy

piranju
no jesli to prawda ze jestem w ciazy.. To dziwny to przypadek ze mnie z amh 0,24 .... Bez szans na ciaze....

testow niestety wstawic nie moge, ale prosze mi wierzyc ze kreska jest, wstawie z domu

piranju
ja poprosze jeszcze bonuspunkt, za to ze w drodze powrotnej z morza, widzielismy dwa bociany w gniezdzie, i na nastepny dzien w zoo fotografowalam bociany. A tesciowa mnie wolala do bocianow i mowi patrz patrz i sie napatrz, wiec ja wierze w bociany :-D pamietam, ze kiedys byla tu taka dyskusja bocianowa :),

nuska
no widze zem jest na szczycie listy, nie stresuj starszej kobietki :)))

reklama
Kiraa super, że kreska ciemnieje, jejku, niech beta w poniedziałek będzie piękna i Twój mit babci, który nam tu wmawiasz runie!! :-)

Piraniu
, Ty kochana masz jakąś moc sprawczą!! dziś rano tempka może nie mega wysoko, ale wskoczyła na 36,35, więc może jednak owulka była i badania zrobię :-)

Elmo
, tekst Zuzy boski:-D

Annette
kochana, napisz mi jak nazywa się ten lekarz, do którego poszłaś

Nusia
, proszę nie wątpić!! zobacz jak ładnie wstrzeliliście się z serduchami!! trzymamy się wersji, że @ nie nadchodzi i zaraz są dwie kreski u Ciebie!! a w pracy masz swoją pomocnicę czy sama musisz tyrać caly weekend?

Matik
, ściskam mocno Kochana

ojej, dopiero dopatrzyłam, że Dorcia jest przesunięta na jesień tego roku! super!!

ja w ramach wolnej soboty i pracującej niedzieli i podtrzymywania grubej dupy zrobiłam właśnie murzynka. w ogóle muszę się za siebie wziąć, a moja silna wola jest taka słaba...:wściekła/y:

opowiem Wam co mi się śmiesznego przytrafiło :-D
Pamiętacie przyszła do mnie paczka z testami i z mikroskopem owulacyjnym , jeszcze go nie używałam tylko 1 wtedy jak przyszło :-D
i dałam trochę śliny, poczekałam wskazanych 20min żeby wyschła i patrzę i oczom nie wierze a tu znak dziewczynki kółko a plusem :-D
maż patrzy i się śmialiśmy się , że tak mi się ślina ułożyła czy co?:happy::-D
a dziś czytam instrukcję :baffled: a tam napisane ustaw mikroskop tak by znak żeński był wyraźny :szok::-D:-D
ot baba ze mnie:-D
już odkleiłam :-D no i zobaczymy jak będzie działać :-D
Miłego i tak słonecznego dnia jak u nas :tak:

mamawczesniaka ojej kochana gratuluje !!! czekamy na zdjecia !! :-)

liluś w weekendy jestem sama w pracy, dzis wyszlam o 17.00 jutro tez szykuje sie podobny dzien :/
Wiem kochana, wiem, ze nie mozna sie negatywnie nastrajac, ale jakos tak kurcze czasem mam wrazenie ze coraz ciezej sie przestawic.
Pytalas ostatnio kiedy mialam taki calkiem bezsuplementowy cykl..powiem Ci ze zaraz na poczatku, z rok temu, potem zaczelam juz brac rozne witaminy, najpierw witamine A+E, potem doszla C, Magnez i reszta :zawstydzona/y:

elmo ja sie nie dziwie ze corcia tak mowi, bo on jest do schrupania :-)

attachment.php

Starających się : 5
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 19.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )