reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Roszpunko dzięki za wiarę i nadzieję , ale tak jak mówisz trzeba iść do przodu :tak:
Mam ogromną nadzieję, że jeśli teraz się udało to w tym cyklu będzie również szansa i że jajeczko będzie 1 ;-)

Jak widzać dla mnie zmiana klimatu równa się z większym jajeczkowaniem z bliźniakami był wyjazd tu na kanary , też zmiana klimatu :-D

reklama
Matik może faktycznie coś w tym jest - w tej zmianie klimatu. Naszym znajomym lekarze stwierdzili bezpłodność a w kilka miesięcy pobytu w Anglii udało im się i niedawno urodził im się śliczny zdrowy synuś:-)

No jest jest bo jak leżałam w szpitalu w ciąży to każdy lekarz przepytywali co i jak to stwierdzili że zmiana klimatu zawsze coś poprzestaja ;)

Piraniu bo nie zobaczyłam Nie mam dziś krwawienia , wczoraj tyciu i tyle

Hen przywitam sie i Was probowalam znalezsc jakies info u Was o plci moze macie jkis skrot jak planowac;) nam oczywiscie az tak na plci nie zalezy wazne zeby sie udalo ale w sumie chlopak by bul fajny;)

matik kochana czyli juz przepisywac cie ??? a widzisz, a ja myslalam ze Ty juz na maj :-pchyba biore Was wedlug moich cykli :wściekła/y:

roszpunka powiemC Ci ze zj jednej strony nie za fajnie bo nie bedzie z Nia kontaktu takiego stricte, ale z drugiej strony mam np swiadomosc tego ze pewnie gdyby miala telefon ze soba, wrocilaby bez Niego :p poza tym chyba chodzi glownie o to, zeby dzieciaki choc troche sie usamodzielnily i nauczyly radzic kiedy nie zawsze jest rozowo, bo np dziecku bedzie smutno i wiesz zadzwoni do mamy z placzem - mamo przyjedz po mnie bo tesknie. I co zrobisz ?
hah kolezanka mi opowiadala ze kiedy jej corka jechala na zielona szkole na morze zadzwonila jednego dnia z placzem wlasnie i wyje w telefon - Mamusiu Ty musisz po mnie przyjechac bo ja juz nie pamietam jak TY wygladasz :-D no i pojechala...nad morze w nocy :-D

kiruś teraz Twoaja kolej na liscie !!! :D
attachment.php

Starających się : 6
Oczekujących na staranka : 18

KWIECIEŃ 2014 :

Kiraa - termin @ 05.04 ( 6 cykl starań )
mamartusia - termin @ 11.04 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 19.04 ( 11 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 29.04 ( 12 cykl starań )
Annette - termin @ 30.04 ( 6 cykl starań )
krystianmartin - termin @ .04 ( 24 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

ilaczek ( kwiecień 2014 )
Elle87 ( kwiecień/maj 2014 )
milla ( maj 2014 )
roszpunka ( maj 2014 )
Justi_ ( maj/czerwiec 2014 )
Vivienka ( maj/czerwiec2014 )
małe liski ( czerwiec 2014 )
czarna_perła ( czerwiec 2014 )
anias2 - ( czerwiec 2014 )
lilly78 ( czerwiec/lipiec 2014 )
maggie2205 ( lato 2014 )
kate.. (lato 2014 )

Airfix ( lato 2014 )
ania_g21 ( lato 2014 )
Katriina ( lato 2014 )
Ana87 ( lato 2014 )
gdusia_ ( lipiec/sierpień 2014 )
Dorcia ( jesień 2014 )

Ostatnia edycja:
Tak niuśka bo ja mam cykle 28 więc tak wychodzi :) zobacz na moim wykresie , czy źle liczę ?

Niuśka moi jak jechali na zieloną szkołę to nie mogli brać telefonów ale wymusiliśmy i zabrali ale pani trzymała te telefony i tylko rano pozwalała rozmawiać o to był dobry pomysł bo na noc dzieci się rozczulały ale było super dzieci z siebie byli dumni
Nie martw się będzie dobrze ;)

Ostatnia edycja:
Hej laseczki.
&&&&&&&&&&&&&&&& dla potrzebujacych Nuśka Kiraa szczegolnie za was teraz ;-)

Piraniu kochana moja buziaki dla Ciebie

Zdrówka dla chorujacych!
Witam sie z nowymi planowaczkami

Matik bardzo mi przykro :-(

Ilaczek Maran kurde chyba i ja zaczynam sie stresowac tym waszym planowaniem. Macie racje, pewnie 2 dziecko planuje sie latwiej niz 3 czy 4. No i to ze nie badalam hormonow czy mineralow fakt dawalo mi to pewna obawe ale i spokoj psychiczny. Jednak gdyby to bylo 3 czy 4 dziecko pewnie bym je zbadala po 100 razy.
Ilaczek nie dziwie Ci sie ze jestes zemczona. Rozumiem doskonale, ale ciesze sie ze jestes wytrwala w postanowieniach i mam nadzieje ze nagroda bedzie wysniony synek :tak: Bardzo bardzo mocno wam kibicuje.

A u mnie co, dzien za dniem leci jak szalony. W sumie kazdy dzien podobny do poprzedniego. Wczoraj mialam troche zmeczenie materialu i troche mnie placzki braly wieczorem ale przewalilo. Maly juz ma dwa miesiace wiec juz coraz bardziej kumaty, ciagle lezenie i patrzenie sie przed siebie zaczyna mu nie wystarczac, miewa napady placzu ze ciezko go uspokoic ale i tak jest taki kochany ze najchetniej schrupalabym go w calosci. Najbardziej rozbraja mnie Zuza jak mowi "mamo uwielbiam go, jest taki slodki, choc go zjemy na kolacje" :-).
Ewelin sie nie odzywa a taka jestem ciekawa co u niej, i Oczy niebieskie...

A Polisia, Araki, Mamawczesniaka... torby spakowane? :) Co tam u was babeczki, jak samopoczucie?

Pozdrawiam

reklama
Elmo :-D Zuza ma takie teksty jak moja Ala ;) dla mnie strasznie smieszne jest jak taki maluch 4-5 latek wyskakuje z tekstem, że dzidzius to słodziak albo coś w tym stylu ;) fajnie, że jestes szczesliwa I spełnione a ze codziennośc przytłacza to wiem... ale takie maluchy tak szybko rosna I te chwile juz nigdy nie wrocą :)

Do góry