Ilaczku to ten testosteron co jest u ciebie w stopce to juz jest ten pozniejszy nie ten co mialas w dolnej granicy?
Jak tam wyniki badan? Ok juz doczytalam… kurcze od czego masz taki wysoki progesteron? Mozliwe ze od suplementow?Ja dzis dostalm poczta moje wyniki estradiolu….. lipa mam 39 gdzie norma jest od 12,5-166
Piranho corcie masz przepiekna i te oczeta…… ahhhhhh

i wyglada na duza strasza niz dwa latka. Tylko pozazdroscic takiej inteligentnej coreczki, nie slyszy sie czesto zeby dzieci w wieku dwoch latek tak pienie zdania juz budowaly. I co do oczetek to gustujemy w tych samych kolorkach… tylko ze u mnie jest to raczej malo prawdopodobne ze wyjdzie niebieski bo maz ma zielone a ja braz
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz, licze na to ze przy nastepnych badaniach juz wyniki beda lepsze i nie bede musiala robic juz tego na Wit. D3.W takim razie zamowie dzis ta Mace i bede liczyc na to ze Mg i Wapn mi nie podskoczy jeszcze bardziej w gore niz juz jest.
Piranho prosze zobacz czy moje wyniki sa w miare ok czy totalna klapa..... chyba wsyzstkie raczejw dolnej granicy....

Estradiol 39 (12,5-166), FSH 5 (3,5-12,5), LH 4,2 (2,4-12,6)
Zakrecona jutro wizyta,hurrrrraa bedzie widac juz sliczna mala istotke. Daj znac po badankach jak tam sie coreczka miewa
Elle87 a wiec trzymam juz kciuki za ten cykl abyscie jak najszybciej zadziewczynkowali:-)
Daria a moge zapytac gdzie mieszkasz w DE? Synus jest przelodziutki,ach….. krolewicz;-)
Kiraa masz sliczny wykresik,i wyglada bardzo obiecujaco:-). Trzymam kciuki za mala ksiezniczke. Co robisz z wloskami u fryzjerka,cos nowego na wiosne?
Maran no powiem ci ze koszt diety jest MEGA drogi, ja zamowilam w pl wszystkie suplementy i teraz tylko domawiam i starm sie paczki odbierac jak meza nie ma bo by mnie chyba zjadl jak by sie dowiedzial ile w sumie kasy na nasze planowanko idzie…. A jeszcze badania w Pl te co robilam i te co jeszcze bede robic…. Ufffff drogi ten synek….
Nuska po takich mocnych kciukach jakie byly trzymana za dzisiejsze serduszkowania moze wyjsc tylko maly ksiaze. A skoro jajca tak daja o sobie znac to tylko moze byc pozytywny znak. Trzymam kciuki za podwyzke.:-)
Matik….. nie wiem co napisac… tule mocno. Zrob najlepiej te badanka wtedy bedzie wszytsko jasne i bedzie wiadomo jak dalej dzialac
Roszpunka ja zrobilam badania hormonow bo cos mi sie kiedys obilo o uszy ze nieraz po ciazy kobiety maja problemy z tarczyca…. No i u mnie wlasnie jeden wynik wskazywal na nadczynnosc ale reszta byla w dolnej granicy ale jeszcze w normie. No i zrobilam mineraly i testosteron,prolaktyne,etradiol zeby zobaczyc z jakiego pulapu startuje i czy cos u mnie dietka i suplementy dadza, tak dla porownania
Mamakaja, haha ty chcialas miec ciemna teczowke i masz niebieska a u nie jest wlasnie odwrotnie, mozemy sie zamienic, ja nawet kiedys kupilam sobie szkla kontaktowe niebieskie ale na brazie wygladalo jka bys wlozyla zafarbowana niebieska koszulke do brazowych ciuchow
Mamuskamimi szkoda ze tak dzidzia sie ukrywa,ale nadzieja ciagle jest,ajk sie nie myle to niedawo chyba u Marchew sie ujawnilo tez dosc pozno ze bedzie chlopczyk... czyli jeden z niewielu a tez sie ukrywal wsydzioszek

bedziemy wytrwale czekac do konca kwietnia i najwazniesze wkoncu to to ze dzidzia jest ok