reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam sie w piekny czwartkowy poranek

zycze udanego dzionka :-) oczekującym na dwie kreski wysokich temperatur
a dietujacym smacznego przy śniadaniowy stole :-)
Co tu dzisiaj taka cisza????Gdzie wy się podziewacie??

marandziekuje za objasnienie :-)
ilaczku kiedy maz bedzie wyniki sprawdzal?
A wlasnie ten Alka seltzer uzywa sie/pije tylko w cyklu staraniowym czy przed tez??

piranho jak to mozliwe ze wyniki sa dobre? Przeciez sa w dolnych granicach,to dobrze?? A sa bardziej dziewczynkowe czy jajkowe? chodzi mi o estrogen :sorry2:
Co do kolorku oczek to córci sie robia zielone po tacie :-)
ale na niebieski kolor nie ma u nas w rodzinie szans prawda? Ani moi rodzice ani od mojego meza i nasi dziadkowie nie mieli niebieskich oczet ;-) to raczej marne szansa sa prawda?

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
U mnie leje od rana, ale czasami słoneczko się pojawia zza chmurki.
Vivienko ja badałam tylko raz testosteron i estradiol. w stopce są moje wyniki a te drugie mojego męża.
mąż pewnie zrobi zaraz po mnie, ja w 2-3 dc będę badać czyli w przyszłym tygodniu:-)
ja ASG będę pić cyklu staraniowym.

Witam i ja
Vivienka ASG pije sie 2 x1 w cyklu staraniowyn do owulacji. Masz jeszcze troch czasu wiec spokojnie mozesz sobie zamowic tanszy ze stanow, ja za jedno opakowanie placilam 4E wzielam 3 na wszelki wypadek bo mi owu pozno wypada ;)

reklama
Do góry