reklama
maggie2205
Fan(ka)
Daria śliczne masz dzieciaczki
Mamuśkamini najważniejsze że maluch zdrowy, a płeć się wkrótce ujawni i pewnie to będzie chłopczyk :-)
Mamuśkamini najważniejsze że maluch zdrowy, a płeć się wkrótce ujawni i pewnie to będzie chłopczyk :-)
maran-atha
Fanka BB :)
Vivienka ASG Alkaseltzer Gold 
Matik2012
Koniec 36 tyg , w terminie którym lekarze odłączyli mnie od kroplówki
Mar-chew
matik - tak bardzo mi przykro 
ja z Hanią miałam mega apetyt na słodkie, wszystko co jadłam było pod cukrową kołderką... nic dziwnego, że przytyłam 27 kg;p
ja z Hanią miałam mega apetyt na słodkie, wszystko co jadłam było pod cukrową kołderką... nic dziwnego, że przytyłam 27 kg;p
Vivienka
witam sie w piekny czwartkowy poranek
zycze udanego dzionka :-) oczekującym na dwie kreski wysokich temperatur
a dietujacym smacznego przy śniadaniowy stole :-)
Co tu dzisiaj taka cisza????Gdzie wy się podziewacie??
marandziekuje za objasnienie :-)
ilaczku kiedy maz bedzie wyniki sprawdzal?
A wlasnie ten Alka seltzer uzywa sie/pije tylko w cyklu staraniowym czy przed tez??
piranho jak to mozliwe ze wyniki sa dobre? Przeciez sa w dolnych granicach,to dobrze?? A sa bardziej dziewczynkowe czy jajkowe? chodzi mi o estrogen
Co do kolorku oczek to córci sie robia zielone po tacie :-)
ale na niebieski kolor nie ma u nas w rodzinie szans prawda? Ani moi rodzice ani od mojego meza i nasi dziadkowie nie mieli niebieskich oczet ;-) to raczej marne szansa sa prawda?
zycze udanego dzionka :-) oczekującym na dwie kreski wysokich temperatur
a dietujacym smacznego przy śniadaniowy stole :-)
Co tu dzisiaj taka cisza????Gdzie wy się podziewacie??
marandziekuje za objasnienie :-)
ilaczku kiedy maz bedzie wyniki sprawdzal?
A wlasnie ten Alka seltzer uzywa sie/pije tylko w cyklu staraniowym czy przed tez??
piranho jak to mozliwe ze wyniki sa dobre? Przeciez sa w dolnych granicach,to dobrze?? A sa bardziej dziewczynkowe czy jajkowe? chodzi mi o estrogen

Co do kolorku oczek to córci sie robia zielone po tacie :-)
ale na niebieski kolor nie ma u nas w rodzinie szans prawda? Ani moi rodzice ani od mojego meza i nasi dziadkowie nie mieli niebieskich oczet ;-) to raczej marne szansa sa prawda?
Ostatnia edycja:
ilaczek
WITAM:-)
U mnie leje od rana, ale czasami słoneczko się pojawia zza chmurki.
Vivienko ja badałam tylko raz testosteron i estradiol. w stopce są moje wyniki a te drugie mojego męża.
mąż pewnie zrobi zaraz po mnie, ja w 2-3 dc będę badać czyli w przyszłym tygodniu:-)
ja ASG będę pić cyklu staraniowym.
U mnie leje od rana, ale czasami słoneczko się pojawia zza chmurki.
Vivienko ja badałam tylko raz testosteron i estradiol. w stopce są moje wyniki a te drugie mojego męża.
mąż pewnie zrobi zaraz po mnie, ja w 2-3 dc będę badać czyli w przyszłym tygodniu:-)
ja ASG będę pić cyklu staraniowym.
maran-atha
Witam i ja
Vivienka ASG pije sie 2 x1 w cyklu staraniowyn do owulacji. Masz jeszcze troch czasu wiec spokojnie mozesz sobie zamowic tanszy ze stanow, ja za jedno opakowanie placilam 4E wzielam 3 na wszelki wypadek bo mi owu pozno wypada
Vivienka ASG pije sie 2 x1 w cyklu staraniowyn do owulacji. Masz jeszcze troch czasu wiec spokojnie mozesz sobie zamowic tanszy ze stanow, ja za jedno opakowanie placilam 4E wzielam 3 na wszelki wypadek bo mi owu pozno wypada
reklama
Podziel się: