reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, a nie mówiłam, że to już tuż tuż i owulka na pewno lada dzień będzie :-) ....a Ty już w nią zwątpiłaś ;-) Piękna krecha, pik jak ta lala. Skoro dziś wieczór nie da rady to zadziałajcie koniecznie jutro rano - będą super serduszkowe odstępy :tak:

Wrzucam fotkę Kai po kąpieli (stąd mokre włoski):

Zobacz załącznik 618144

reklama
zakrecia kochana taki mam wlasnie zamiar !!

piranha dzis byl taki mlyn w pracy ze kurcze nie bylo kiedy isc do wc..:baffled:siknelam od razu jak wlecialam do domu, serducho byloby jutro okolo 9-10, dobrze ? i powtorka w czwartek rano ? :happy: kurcze ciesze sie strasznie, oby pecherzyk ladnie pekl - plamien nie bylo, estrofem bralam wiec moze tym razem :blink:?

Nuuuśka, widocznie tak miało być :-), u Ciebie zdaje się mija 36h od piku więc jutro rano będzie prawdopodobnie w sam raz :tak: Ale cudnie na Twoim wykresie widać pik estrogenowy (2 dni przed owulką) i przedowulacyjny wzrost progesteronu. Kciuki by jutro pęcherzyk pękł a za 12 dni Pascalek namalował Ci drugą kreskę na teście :-)

mamakaja, dzięki kochana, przesyłam buziaka od Twojej imienniczki :-* :-)

piranha no wlasnie, dosc dlugo mija do owulki, jak kiedys liczylysmy praktycznie maksymalny czas, wiec licze po cichutku ze akurat sie uda zalapac w ten moment :tak: nawet nie wiesz jak bym chciala zeby w koncu wszystko sie ladnie odwrocilo !! kochana a co robimy z acard-em ? brac od jutra ? acha, i estrofem mam brac caly czas po 1 tabletce dziennie tak ? :happy:
A Kajusia przesliczna !!! Ona ma tak cudne oczka, ze napatrzec sie nie moge !! piekna corcia Ci rosnie :-)

Nuuuśka, myślę by dupka i Acard zacząć od pojutrza, ot tak na wszelki wypadek (kwas acetylosalicylowy podobno może spowodować LUF, choć zapewne raczej we większych dawkach, progesteronu raczej Ci nie brakuje bo z Ciebie progesteronowa babka :-)). Estrofem bierz cały czas w dawce 1x1. A może uda Ci się sprawdzić estradiol w połowie FL? Dzięki w imieniu moim i córci za komplemenciora :-)

Kiraa
, ja liczę na to, że Twoja Księżniczka już zamieszkała w ciepłym i przytulnym pałacu, rano podgrzeję tempkę kciukami by było jej cieplutko :-)

Moje dzieciaczki jeszcze nie śpią, masakra, nie lubię tej zmiany czasu, idę ich położyć spać :-)

Piranha ale śliczna księżniczka :-) cudowne oczka Ja dzisiaj mialam caly dzień Lenke Byłyśmy z siostra i niunia na zakupach i na miescie Później pojechałysmy do mamy Nawet nie wiem kiedy nam tam ninelo 2,5 h :-) Lenka wybawila sie z babcua Moze to ja podniesie..
A,teraz leze w lozeczku z herbatka i czekam na mojego K Bo dzis w Poznaniu byl

Milej nocki

Kciuki zaciskam za kazda

reklama
piranha oki to tak zrobimy :tak: estradiol na pewno sprawdze w II polowie FL razem z progesteronem kochana. No nic, zobaczymy choc mam cicha nadzieje, ze moze cos w koncu ruszy :blink:

lece spac, milej nocki dziewczynki :*

Do góry