Vivienka
Fanka BB :)
Mamkaja Super ze z dzidzia wszystko ok oszczedzaj sie kochana bo teraz wy jestescie najwazniejsci!!!! Nie ma takiej mozliwosci abys poszla na zwolnienie i odczekala tak do 20tyg w domku? Bylo by bezpieczniej.
Mamuskamimi trzymam kciuki za jutrzejszy dzien,na ktora masz wizyte?? Mowilas lekarzowi cos o planowaniu ze taki ciekawy jest na plec?
Ja jestem pewna ze bedzie chlopczyk innej opcji nie ma!:-)
Tym bardziej ze jezeli chodzi o jedzenie i o test wszytsko jest inaczej niz u dziewczynek
Matik nie wiem czy dobrze zapamietalam ale kiedys dziewczyny cos pisaly o Acard tabletkach zeby krew rozcieczyc,bo niby wlasnie jak ma sie wlasnie te antyciala to one blokuja przeplyw krwi do lozyska i dzidzia nie zostaje zaopatrzona w potrzebne jej skladniki na przezycie. Ale niech wypowie sie Piranha albo ktos kto sie na tym zna,Mi sie tylko cos o uszy obilo.
Ja dopuki @ nie przyjdzie trzemam MOCNO kciuki!!!!
Piranho dziekuje ci za wczorajsza wypowiedz na temat moich Hormonow.Szkoda ze mezu juz jest gotowy na nasze starnka a ja jeszcze nie
Myslisz ze przez 6 tygodni moze sie cos zmienic w wynikach.Bo jezeli chodzi o tetsosteron to sporo musialabym go podniesc
a Wapno i Magnez byly tylko lekko powyzej. Powiedz prosze czy L Arganina czy L Carnityna podwyzsza testosteron u kobiet? Moze przy ostatnim miesiacu tzn miesiac przed starankami brac np troche wiecej potasu zeby go podniesc np pierwszego dnia 1 tabl a drugiego 2 i tak na zmiane? Jezeli wszytsko dobrze pojdzie chcialbym za okolo 6 tyg probowac jak wyniki beda w miare ok :-) 9 Maja bede znowu w Pl i chce zrobic kolejne badania zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo 

Mamuskamimi trzymam kciuki za jutrzejszy dzien,na ktora masz wizyte?? Mowilas lekarzowi cos o planowaniu ze taki ciekawy jest na plec?
Ja jestem pewna ze bedzie chlopczyk innej opcji nie ma!:-)
Tym bardziej ze jezeli chodzi o jedzenie i o test wszytsko jest inaczej niz u dziewczynek

Matik nie wiem czy dobrze zapamietalam ale kiedys dziewczyny cos pisaly o Acard tabletkach zeby krew rozcieczyc,bo niby wlasnie jak ma sie wlasnie te antyciala to one blokuja przeplyw krwi do lozyska i dzidzia nie zostaje zaopatrzona w potrzebne jej skladniki na przezycie. Ale niech wypowie sie Piranha albo ktos kto sie na tym zna,Mi sie tylko cos o uszy obilo.
Ja dopuki @ nie przyjdzie trzemam MOCNO kciuki!!!!

Piranho dziekuje ci za wczorajsza wypowiedz na temat moich Hormonow.Szkoda ze mezu juz jest gotowy na nasze starnka a ja jeszcze nie

Ostatnia edycja: