reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mamkaja Super ze z dzidzia wszystko ok oszczedzaj sie kochana bo teraz wy jestescie najwazniejsci!!!! Nie ma takiej mozliwosci abys poszla na zwolnienie i odczekala tak do 20tyg w domku? Bylo by bezpieczniej.

Mamuskamimi
trzymam kciuki za jutrzejszy dzien,na ktora masz wizyte?? Mowilas lekarzowi cos o planowaniu ze taki ciekawy jest na plec?
Ja jestem pewna ze bedzie chlopczyk innej opcji nie ma!:-)
Tym bardziej ze jezeli chodzi o jedzenie i o test wszytsko jest inaczej niz u dziewczynek:rofl2:

Matik nie wiem czy dobrze zapamietalam ale kiedys dziewczyny cos pisaly o Acard tabletkach zeby krew rozcieczyc,bo niby wlasnie jak ma sie wlasnie te antyciala to one blokuja przeplyw krwi do lozyska i dzidzia nie zostaje zaopatrzona w potrzebne jej skladniki na przezycie. Ale niech wypowie sie Piranha albo ktos kto sie na tym zna,Mi sie tylko cos o uszy obilo.
Ja dopuki @ nie przyjdzie trzemam MOCNO kciuki!!!!:tak:

Piranho dziekuje ci za wczorajsza wypowiedz na temat moich Hormonow.Szkoda ze mezu juz jest gotowy na nasze starnka a ja jeszcze nie :crazy::no: Myslisz ze przez 6 tygodni moze sie cos zmienic w wynikach.Bo jezeli chodzi o tetsosteron to sporo musialabym go podniesc :baffled: a Wapno i Magnez byly tylko lekko powyzej. Powiedz prosze czy L Arganina czy L Carnityna podwyzsza testosteron u kobiet? Moze przy ostatnim miesiacu tzn miesiac przed starankami brac np troche wiecej potasu zeby go podniesc np pierwszego dnia 1 tabl a drugiego 2 i tak na zmiane? Jezeli wszytsko dobrze pojdzie chcialbym za okolo 6 tyg probowac jak wyniki beda w miare ok :-) 9 Maja bede znowu w Pl i chce zrobic kolejne badania zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Matik, normalnie mi skrzydła opadły. :-( bardzo zaciskam kciuki. Koniecznie musisz zrobić badania, bo widać, że w ciążę zajść możesz. Ściskam Cię kochana mocno.
Nuska, ja poszłabym dzisiaj. Co za różnica. Masz teraz atut w ręku. Spokojnie przedstaw swoje argumenty. Nie mów 100 zł - poczekaj na jej propozycję - może procentową. Pracujesz trzy lata, zmniejszyła się teraz kadra. Musi się udać. :tak:
Piranha, ładnie Kaja mówi. :tak:

Matik ja nadal trzymam mocno kciuki żeby fasolka została :tak:
Mamakaja cieszę się że po wizycie wszystko ok i jakoś tak czuję że u Ciebie w brzuszku jest dziewuszka ;-) trzymam mocno kciuki żeby tak było!
Mamuskamimi już sie nie mogę doczekać Twojej wizyty jutro... zobaczysz że to chłopczyk, nie może być inaczej :-)

reklama
Piranho jestem wlasnie w trakcie szperania w internecie i znalazlam cos takiego jak MACA na podniesienie testosteronu... Co o tym myslisz???

Znalazlam nawet tabletki w zwiekszonej dawce dostepne przez ebay.
Ale jenda rzecz mnie troche zaniepokoila... tzn nie pasuje do diety chlopczykowej...:baffled:

Maca enthält Eiweiße, viel Eisen, Zink, Magnesium, Kalzium, Kohlenhydrate, Phosphor, Zucker, Stärkestoffe, wichtige Mineralstoffe und nahezu alle Vitamine (Vitamin A, Vitamin B1, B2, B3, B12, Vitamin C, Vitamin D und sogar Vitamin E

Co oznacza ze zawiera duzo bilaka,zelaza,cynku,wapnia,magnezu... Vitamminy B :crazy: Czyli duzo skladnikow diety dziewczynkowej:no:
Co w takim razie zrobic?? Odpuscic sobie ta MACE??

BIO Maca 100 Veg. Kapseln HOCHDOSIERT Testosteron Macca pur ohne Zusatzstoffe | eBay

Do góry