reklama
maran-atha
Fanka BB :)
Kiraa ja dodalam 
kiraa a ja nie dodawalam, zegarka w telefonie nie przestawilam i mierzylam tak jakby wedlug starego czasu, a dzis normalnie
A awatarek zmieniony bo doszlam do wniosku ze do mnie bardziej kocisko pasuje niz minionek
matik jak tam dzisiejszy tescior? krecha ciemniejsza ?
))
aljul wszystko juz zrobilam, teraz tylko czekam az kwiatki sie pojawia zebym mogla kupic i posadzic, w przyszlym tygodniu bede kupowac tuje, bo te juz sa a chcialam posadzic zeby bylo cos innego na balkonie
Dorcia ach no widzisz
my sciagamy siatke na zime, z tego wzgledu glownie, ze mamy ja tak montowana ze idzie od gory, zachodzi za donice, podwija sie pod nie, i konczy na balustradzie balkonu, wiec zeby miec siatke musimy miec kwiatki bo wtedy bedzie zbyt naciagnieta i koty moglyby wpasc w dziure
dlatego mimo ze pogoda piekna, kociaste maja na razie szlaban na wychodzenie na balkon 

A awatarek zmieniony bo doszlam do wniosku ze do mnie bardziej kocisko pasuje niz minionek

matik jak tam dzisiejszy tescior? krecha ciemniejsza ?
aljul wszystko juz zrobilam, teraz tylko czekam az kwiatki sie pojawia zebym mogla kupic i posadzic, w przyszlym tygodniu bede kupowac tuje, bo te juz sa a chcialam posadzic zeby bylo cos innego na balkonie
Dorcia ach no widzisz

Matik2012
Ha ha Kira dziś nie robiłam jutro zrobię kochana
dziś odpoczywam 
Matik2012
Spoko dzięki, że pytasz
Tylko cycki mnie bolą i mam mdłości, ganiania siku ale piję dzużo wody to raczej od tego a tak Oki
A Ty jak się czujesz ?
Tylko cycki mnie bolą i mam mdłości, ganiania siku ale piję dzużo wody to raczej od tego a tak Oki
A Ty jak się czujesz ?
mamakaja
Hej
Nuuuśka widziałam Twoje koty, cudowne a jakie zadbane, widać że dużo pracy w to wkładasz. U mojej znajomej to taki niezadbany ten kociasty że wejść do niej się nie da tak śmierdzi, bleee. Dlatego już tam nie chodzę haha.
Poza tym teraz koty omijam bo toxo nie miałam
Dorcia gratuluję znalezienia pracy no i dbaj o te swoje nery kobieto:-)
Kiraa a Ty kiedy testujesz?
Matik leż ile wlezie, ja też dziś leżę a chłopacy moi na zakupach;-)
Nuuuśka widziałam Twoje koty, cudowne a jakie zadbane, widać że dużo pracy w to wkładasz. U mojej znajomej to taki niezadbany ten kociasty że wejść do niej się nie da tak śmierdzi, bleee. Dlatego już tam nie chodzę haha.
Poza tym teraz koty omijam bo toxo nie miałam

Dorcia gratuluję znalezienia pracy no i dbaj o te swoje nery kobieto:-)
Kiraa a Ty kiedy testujesz?
Matik leż ile wlezie, ja też dziś leżę a chłopacy moi na zakupach;-)
reklama
Kiraa
Matik
no to ladnie
, ja normalnie
niestety
ogladam wykresy na FF, tzw 40+:-)
tu cos
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
niestety nie wiem jak to wstawic ;(
mamakaja
ja nie testuje narazie za wzesnie.... Ja rozmyslam moj plan dzialania na kolejne cykle kochana
no to ladnie

tu cos
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com
niestety nie wiem jak to wstawic ;(
mamakaja
ja nie testuje narazie za wzesnie.... Ja rozmyslam moj plan dzialania na kolejne cykle kochana

Podziel się: