reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witam sie niedzielnie :-)

dziewczyny jak mierzycie tempke po przestawieniu zegarkow? Trzeba dodawac 0,1 stopnia, do pomiaru zrobionego wedlug starego czasu?

Matik
pokaz dzisiejsza kreseczke

mamuskamimi
kciuki za usg

kiraa a ja nie dodawalam, zegarka w telefonie nie przestawilam i mierzylam tak jakby wedlug starego czasu, a dzis normalnie :happy2:
A awatarek zmieniony bo doszlam do wniosku ze do mnie bardziej kocisko pasuje niz minionek :-D

matik jak tam dzisiejszy tescior? krecha ciemniejsza ? :)))

aljul wszystko juz zrobilam, teraz tylko czekam az kwiatki sie pojawia zebym mogla kupic i posadzic, w przyszlym tygodniu bede kupowac tuje, bo te juz sa a chcialam posadzic zeby bylo cos innego na balkonie :)

Dorcia ach no widzisz :) my sciagamy siatke na zime, z tego wzgledu glownie, ze mamy ja tak montowana ze idzie od gory, zachodzi za donice, podwija sie pod nie, i konczy na balustradzie balkonu, wiec zeby miec siatke musimy miec kwiatki bo wtedy bedzie zbyt naciagnieta i koty moglyby wpasc w dziure :rofl2: dlatego mimo ze pogoda piekna, kociaste maja na razie szlaban na wychodzenie na balkon :blink:

Matik
tak sie wczoraj kochana napatrzylam na Twoje testy, Twoje fotki, ze cala noc mi sie snilas :-):-)
buziaki ciezarowko.. Jak sie czujesz? W sensie czy odczuwasz cos :happy2:

Hej:)
Nuuuśka widziałam Twoje koty, cudowne a jakie zadbane, widać że dużo pracy w to wkładasz. U mojej znajomej to taki niezadbany ten kociasty że wejść do niej się nie da tak śmierdzi, bleee. Dlatego już tam nie chodzę haha.
Poza tym teraz koty omijam bo toxo nie miałam :tak:
Dorcia gratuluję znalezienia pracy no i dbaj o te swoje nery kobieto:-)
Kiraa a Ty kiedy testujesz?
Matik leż ile wlezie, ja też dziś leżę a chłopacy moi na zakupach;-)

reklama
Do góry