Matik ja tu weszłam taka ZNÓW chora żeby zobaczyć coraz wyraźniejsze dwie kreseczki
Jak się patrzy na Twoje szczęscie to aż łzy ze szczęscia w oczach się pojawiają
Zobaczysz dostaniesz zdrowa, sliczna córeczkę
Mój synek sie urodził 31.12 i mowili ze Sylwester ma być, albo chociaż na drugie
Ale staneło na Alanku
a na drugie ma po tacie
Annette i Ja sie dzis wziełam za ogródek i to był błąd,a wczesniej bylismy z dzieckiem na spacerze- wielki błąd, nie powinnam była zaraz po chorobie wychodzić:/ więc umieram znów, od nowa to samo, szyja boli jakbym swinke miała, wiec jestem pewna ze to znow zapalenie wezłow chłonnych.
Ja z racji tego ze mieszkam kolo zbiornika wodnego codzien widuje klucze kaczek
mysle ze wyjdzie z tego cos dobrego w koncu
w tamtym roku widzialam na raz 12 bocianów!! krazyły nad moim domem... heheh az sie bałam
mamakaja kciuki za wizyte && obyś trafiła na dobrego lekarza
mamawczesniaka... a Ty już koncóweczka ciąży
Kiedy to zleciało
mamartusia bo te testy to jest w ogole czarna magia
Niby sa dwie kreski, ale za jasne, a jak mi sie wydaje ze dalej za jasne bo nie sa jednakowe to sie okazuje ze to było to
Trzeba obserwowac i obserwowac, jakie kreski ciemne to u nas jest " to" , u mnie po ok 24h od kresek dwoch prawie jednakowych pekał pecherzyk. Teraz poluje na dobre testy, bo ostatnie z allegro super były, a zamowilam drugi raz i nie dobre były ( to samo opakowanie ale inne kolory koncówek miały ) .. wiec jak tu teraz trafic na dobre testy? Może dziewczyny jeszcze coś Ci podpowiedzą
Mój synek sie urodził 31.12 i mowili ze Sylwester ma być, albo chociaż na drugie
Annette i Ja sie dzis wziełam za ogródek i to był błąd,a wczesniej bylismy z dzieckiem na spacerze- wielki błąd, nie powinnam była zaraz po chorobie wychodzić:/ więc umieram znów, od nowa to samo, szyja boli jakbym swinke miała, wiec jestem pewna ze to znow zapalenie wezłow chłonnych.
Ja z racji tego ze mieszkam kolo zbiornika wodnego codzien widuje klucze kaczek
mamakaja kciuki za wizyte && obyś trafiła na dobrego lekarza
mamawczesniaka... a Ty już koncóweczka ciąży
mamartusia bo te testy to jest w ogole czarna magia

Ostatnia edycja: