małe liski, i Ty nam tu będziesz wklejać zdjątka ślicznej małej dziewczynki w różowych wdziankach, zobaczysz :-( Podobno czekoladowe lody z niską są bardzo zakwaszające :-), pamiętam jak kiedyś natrafiłam na post dziewczyny, która cały czas objadała się takimi lodami ;-), najlepiej wybrać takie z jak najmniejszą zawartością cukru.
Matik, wykres jak najbardziej w porządku

, to że w tym momencie tempki tak się poustawiały nie oznacza, że godzinę później miałyby zupełnie inny przebieg, ważne, że są wysoko.
Nuuuśka, tamten mega pik dopadł Ciebie znienacka i teraz pewnie też tak będzie :-), w 9 dc nie było jeszcze pęcherzyka dominującego, do tego bierzesz estradiol więc FF się wydłuży. Ja bym jeszcze wykluczyła u Ciebie prolaktynemię czynnościową. Guajazyl już bym piła
maran-atha, faktycznie pasuje to do prolaktyny. Obniża ją m.in. witamina B6 w dużych dawkach (najlepiej w preparacie B-Complex B-100), również preparaty typu Agnus Castus zawierające wyciąg z tej rośliny.
mamakaja, hehehe, a ja mam niedobór NREM'u ;-) bo mnie budzi wszystko, nawet głębsze wzdychnięcie Kai przez sen. Gratuluję kopniaczków, to cudowne uczucie :-) ...mniej miłe pod koniec trzeciego trymestru
Kiraa, zdrówko dopisuje, dzięki kochana :-* Luteina dowcipna wpływa na PTC i podnosi ją, wykresy mogą być więc nieco zafałszowane.
Przy okazji natrafiłam na informację, że kawa wypłukuje wapń z organizmu,
Kiraa, ile kaw dziennie pijesz bo pracoholicy lubią ten napój?