Kate, może jak raz spodoba Ci się dieta dziewczynkowa ;-) ...no i na pewno do zmiany diety mobilizuje fakt, że już wiesz dlaczego masz swoich 3 wspaniałych chłopaków :-) Masz naprawdę bardzo odpowiedzialnego syna, który stanął na wysokości zadania.
Matik, jest wskazane jeśli ciałko żółte w FL produkuje za mało estradiolu, ten hormon też jest potrzebny do przygotowania macicy na przyjęcie zarodeczka.
ania, należy mierzyć stale w tym samym miejscu (góra lub dół) gdyż tempki są tam inne. Tak jak pisze anias nie trzeba od 1 dc, ja też mierzyłam od skończenia @.
Nuuuśka, mi nawet nie chodzi o te duże spadki w dół (choć piękne są

) ale o ogólną tendencję na wykresie - tempki są coraz niżej a na poprzednim wykresie był stały poziom, raz góra a raz dół ale najniższe tempki z późniejszych dc w FF nie były niższe od najniższych z pierwszych dni, teraz widać, że tempki maja spadającą ogólną tendencję
Dorcia, gdyby coś zaczęło się dziać to beta by wskoczyła na znacznie wyższy poziom, na pewno wszystko jest w porządku i kolejna będzie już znacznie niżej, kiedy robisz kolejne badanie?
lilly, jest tak jak piszesz, wynik w ciągu dnia będzie się zmieniać i będzie raz wyższy a raz niższy, żeby badanie było miarodajne to trzeba by je zrobić kilka razy w ciągu dnia ....jednak wg mnie nawet te niższe wyniki przed kolejnym wyrzutem nie będą poniżej normy.
Marchew, jak szaleć to na całego

, a co, M zrozumie
ilaczek, tak jak piszesz - kolejny cykl będzie Wasz ....i Waszego syneczka, który to wtedy się pojawi :-) Ja bym sprawdziła progesteron a w kolejnym cyklu znów testosteron i estradiol.
Kiraa, na pewno AMH będzie w porządku, tym bardziej, że nie miałaś podwyższonego FSH. Kciuki za wyniki! ...i za wiesz co