reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
Chłopak!
maran-atha
gratuluje z calego serca
Piranha
Katriina, FSH masz bardzo wysokie ale przy ocenie rezerwy jajnikowej warto sprawdzić jeszcze poziom AMH. Zapewne lekarz kazał Tobie sprawdzić marker CA-125 - często jest podwyższony przy endometriozie. Przy tej chorobie pojawiają się torbiele czekoladowe, @ są obfite i bolesne, występują plamienia przed i po @ (gdyż złuszcza się też endometrium zaszczepione poza jamą macicy). Wysoki poziom LH i androgenów wskazuje, że być może jest to PCOS a dziewczyny zachodzą przy tej chorobie w ciążę, potrzebna jest zazwyczaj stymulacja. Będzie dobrze, nie ma innej opcji!
maran-atha, dzięki kochana, wypad udany, uwielbiam dni, w które mogę się wyrwać z domu, dzieci też :-) U nas dziś było 20 stopni w cieniu a dzieci po ogródku biegały bez kurtek :-)
Nuuuśka, już wolę by ten pik był później byś zdążyła się wykurować :-) Na bocianie czytałam, że dziewczynom enda kurczyły się bez plamień, masakra. Czekam zatem na fotkę testu :-)
Marchew, cały czas kciuki trzymam!
Nie doczytałam całości bo mam tylko króciutką chwilkę, byliśmy na zakupach i w końcu kupiłam dzieciom lżejsze buty :-)
Marchew, doczytałam właśnie, juuuuuuuuuuupiiiiiii, GRATULUJĘ z całych sił, ale się cieszę!!!!!!!! Jak ochłoniesz to nam się tu szczerze przyznaj co zrobiłaś by mieć wymarzonego syneczka
maran-atha, dzięki kochana, wypad udany, uwielbiam dni, w które mogę się wyrwać z domu, dzieci też :-) U nas dziś było 20 stopni w cieniu a dzieci po ogródku biegały bez kurtek :-)
Nuuuśka, już wolę by ten pik był później byś zdążyła się wykurować :-) Na bocianie czytałam, że dziewczynom enda kurczyły się bez plamień, masakra. Czekam zatem na fotkę testu :-)
Marchew, cały czas kciuki trzymam!
Nie doczytałam całości bo mam tylko króciutką chwilkę, byliśmy na zakupach i w końcu kupiłam dzieciom lżejsze buty :-)
Marchew, doczytałam właśnie, juuuuuuuuuuupiiiiiii, GRATULUJĘ z całych sił, ale się cieszę!!!!!!!! Jak ochłoniesz to nam się tu szczerze przyznaj co zrobiłaś by mieć wymarzonego syneczka

reklama
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Marchew - gratulacje !!!!!!! Suuuuuper !!!!
Opowiedz koniecznie jak wyglądało twoje planowanie.
Opowiedz koniecznie jak wyglądało twoje planowanie.
Podziel się: