reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marchew wielkie gratulacje...
Piranho spójrz prosze na moje reszte wyników..w sumie podaje wszytskie ...
2dc FF
FSH 7,11 (3,03 - 8,08)
LH 2,38 (1,80-11,78)
Estradiol 36,00 (21-251)
Testosteron 23,38 (10,83-56,94)

połowa FL
Progesteron 12,98 (1,2-15,9)
Prolaktyna 13,50 (1,90-25,00)

Piranho wyniki bardziej chłopczykowe czy dziewczynkowe?...a dieta i suplementy maja tez wplyw na hormony?...bo chyba to B complex tak i ładnie wyregulowała @ ze mam teraz pod kreskę(bez tych plamień na początku i na końcu @ po prostu sie znaczyna i kończy) ...

a mam wyniki toxoplasy nie moge odczytac wyników co oznaczaja...
Toxoplasa IgG ilościowo :[FONT=&amp]< [/FONT] 0,130 IU/mL
wartosci referencyjne:
[FONT=&amp]< [/FONT]1,0 - wynik ujemny
1,0-10,0 - wynik wątpliwy
[FONT=&amp]>[/FONT]10,0 - wynik dodatni

Toxoplasma IgM półilościowo: 0,391 index
interpretacja wyniku:
[FONT=&amp]< [/FONT]0,8 - wynik ujemny
0,8-1,0 wynik watpliwy
[FONT=&amp]>[/FONT]1,0 - wynik dodatni
dziekuje...
ps. pozdrawiam zdrówka zycze i mysle o Was;-)

Ostatnia edycja:
To i ja sie przywitam bo byc moze do trzech razy sztuka, mam miec drugiego chłopca dieta była bardziej dziewczynkowa, ph niskie 5, choc mysle ze u mnie hormony w drugiej fazie które dostałam podwyzszyły progesteron.
Jeszcze nie wiem czy będziemy starac sie o trzecie dziecko ale chce byc na biezaco bo od jakiegos czasu juz podczytuje.
Narazie to najwazniejsze aby dziecko było zdrowe noi poród bez komplikacji.:-)

Marchew ja podejdę do faktu iż zostaniesz mamą chłopca ...chłodno ...bo wiedziałam że tak będzie ! Nie mogło być inaczej !!!

Aaaaaaa żartowałam ...cholercia jedna jak się cieszę !!! Jajcowa mamo !!!
Zajefajnie !!! Spełniło się Twoje marzenie !!!
Masz jakieś foty ???

Marchewko i ja czułam ze to bedzie chlopiec!!!
Mega mega gratulacje!!! Ale sie ciesze
:-)

Kurcze przupomnialo mi sie jak ja skakalam ze szczescia a tu juz mam takiego poltora miesiecznego malca.
Tez jestem ciekawa jak przezywalas usg, czekam na wiesci :)

reklama
Do góry