Katriina nie trać wiary widzisz jakie tu przejscia maja dziewczyny z lekarzami, co rusz jakiś ma takie teorie, że szkoda słów... trzeba wierzyć, że bedzie dobrze
I na pewno wszytko sie poukłada I bedziesz miała córeczke. Ja zawsze chciałam miec 2ch synów a mam 2 córeczki wiem, że życie bywa przekorne, dlatego ciesze sie, że mam sliczne zdrowe dziewczynki a może I uda sie kiedyś mieć I chłopca... nie możen tracić nadziei... Mnie sie zawsze wydawało, że bede miała synów pewnie dlatego, ze mam 3 braci, I wydawalo mi sie, że z chłopcami jest łatwiej, są łatwiejsi w dogadaniu itp. ale odkąd mam corki widze, że dziecko to dziecko - zachowuje sie podobnie I to jego temperament decyduje o tym czy łatwiej czy trudniej sie je wychowuje. Mam 2 córki I obie sa zupełnie różne, Ala delikatna I taka dziewczynkowa na maksa - sukienki, strojenie sie itp a Maja to jej przeciwienstwo jak chłopaczek
Nie można sie poddawać, trzeba walczyć o marzenia...
Kiraa pomyślności na wyjeździe
I dwóch
II po powrocie na tescie ciązowym
Matik no to rozejrzyj sie za ubezpieczeniem bo może naprawde warto... wiem jakie ceny wizyt potrafią być za granicą, ja w pierwszej ciązy chodzilam prywatnie do gina to płacilam 80E za wizyte + 80 za USG to dopiero zdzierstwo było... no a teraz za badania hormonów przyjdzie mi zapłacic też blisko 85E
Anias nie smuć sie, nie wolno tracić nadziei... wiesz już o problemie z bakterią, wyleczycie I bedziecie o krok bliżej do Malenstwa... nie dołuj sie bo na pewno wszystko sie dobrze ułoży I bedzie maluszek niebawem fikła w brzuszku
Marchewka ja ciegle mysle o Twojej wizycie I
&& nie puszczam
Piranha a jak tam u Was? Jak wypad wczorajszy sie udał?
U nas bez zmian, dziś odebrałam reszte suplmentów od kuriera I mam prawie na 3,5 miesiaca, 3 bede musiała jeszcze dopkupic bo zabraknie bo po 100 szt w pudełku, ale ogólnie to cała szuflada sloiczków z tabletkami
U nas dzis pogoda nie bardzo wiosenna, wiatr mocny, przelotne opady, tem ok 11st C.
miłego wieczorka