reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny jestem strasznie zmęczona - ale jaka szczęśliwa... nie wiem czy doczekałabym się męskiego potomnka gdybym nie trafiła na ten wątek - a szczególnie Piranhe! Której z całego serca chciałabym podziękować :tak: moje starania opiszę w poniedziałek (bo w weekend pracuje)...

tym czasem chciałabym Wam przedstawić Gabrysia

MARTA SKWARZEC_19.jpg

Załączniki

• MARTA SKWARZEC_19.jpg
    MARTA SKWARZEC_19.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 42
Weszlam tylko na chwile a tu takie przezarabiste,wspaniale,cudowne Informacje!!!!!!!!!!!

HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAR
CHEW poryczalam sie!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Gtarulacja kochana!!!!
Poglaskaj prosze Gabrysia odemnie zeby sie zarazila chlopczykowo:zawstydzona/y:
koniecznie napisz jak wygladaly twoje przygotowania.

Corci zabki wychodza a my z mezem chodzimy jak zombi
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dziewczyny jak bierzecie suplmenty,wszytskie na raz czy dzielicie? Ja rozlozylam sobie wszytskie na pol (rano i wieczorem)

Airfix jezeli chodzi o twoja szczeke to moze przejdz sie do dobrego ortodaty i zapytaj sie o jego zdanie na ten temat.Pamietam ze na pierwszej wizycie pierwsze co zrobil jak mu powiedzialam o bolach to sprawdzil czy mi szczeka przeskakuje w zawiasach i strzala w 10!!! Dlatego ja musze nosic aparat okolo 2 do 2,5 roku gdzie moje kumpele ktore maja "tylko" krzywy zgryz nosza aparaty rok badz poltorej. Powiem ci ze byl czas ze surowych warzyw juz nie jadlam bo mnie cala buzia lacznie z glowa bolala... a tabletki nurofem maxxx to po dwie lykalam 2-3 razy w tyg bo nie szlo wytrzymac:angry: Daj znac jak bedziesz cos robila w tym kierunku :tak: ciekawa jestem przebiegu;-)

Piranho wygnaliscie wkoncu z domku chorobsko????

Niuska i wszytskim osmarkanym Duzo zdroweczka!!!!

Co bedziecie porabiac na weeknd???Jakies ciekawe plany???

Kiraa ty juz pewnie spakowana i myslami juz na urlopie :-)

Ostatnia edycja:
Vivienka mój to się bardzo wcześnie ujawnił w 16 tygodniu się tak rozłożył że lekarz nie miał wątpliwości :-) a moje koleżanki które mają chłopców dość szybko poznały płeć. Szybko córci wychodzą ząbki, znam ten ból niestety ... :-(

Maggie moja Vivien tez szybko sie ujawnlila bo juz w 12 tyg lekarka powiedziala ze na jej oko w 80% bedzie dziewuszka:-D i pozniej z tyg. na tydzien sie tylko potwierdzilo :-)

A co do zabkow to chyba juz czas,tak mi sie wydaje. Moja tesciowa sie smieje ze ja bym chciala wszytsko miec ksiazkowo, 6 miesiecy zabek,roczek chodzenie i dwa latka mowienie:-D:-D A kiedy twoj synek dostal pierwszego zabka??

Maggie Myslalam ze tylko ja nie moge spac po nocach;-);-)

Vivienka a ja podespałam wcześniej a teraz nie mogę zasnać, moje dziecko oglądało bajkę a mi się przysnęło :-)
Wiktorek miał pierwsze dwa ząbki jak skończył 4 miesiące i nie było lekko, ale mojej koleżanka córa miała pierwszy ząbek jak miała roczek, chodził jak miał 10 miesięcy więc wszystko jakoś tak szybko. A co do ząbków to słyszałam że im później wychodzą tym lepiej, bo są niby mocniejsze. To się sprawdza moj ma już dwie dziurki niestety

Ostatnia edycja:
reklama
Maggie oj to szybciutko zabki dostal biedaczek,powiedz a lapal sie za uszka jak mu zabki wychodzily?
Haha ja tez sie wlasnie kimnelam od 16:30 do 18 a teraz oczy jak 5 zl :-D:-D

Wiesz co Vivien jest bardzo ciekawa swiata i jak wychodzimy na spacer w gondoli to czesto placze, a jak ja wezme w nosidelko albo w chuste to odrazu spokoj i cisza i nawet smok nie potrzebny wtedy :-p myslisz ze 6miesiecy to nie za wczesnie na spacerowke??
Jak sie nazywa synus??? Chodzi juz do przedszkola?

Do góry