reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
dziewczyny jestem strasznie zmęczona - ale jaka szczęśliwa... nie wiem czy doczekałabym się męskiego potomnka gdybym nie trafiła na ten wątek - a szczególnie Piranhe! Której z całego serca chciałabym podziękować
moje starania opiszę w poniedziałek (bo w weekend pracuje)...
tym czasem chciałabym Wam przedstawić Gabrysia

tym czasem chciałabym Wam przedstawić Gabrysia

Załączniki
Vivienka
Weszlam tylko na chwile a tu takie przezarabiste,wspaniale,cudowne Informacje!!!!!!!!!!!
HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARCHEW poryczalam sie!!!!!!

Gtarulacja kochana!!!!
Poglaskaj prosze Gabrysia odemnie zeby sie zarazila chlopczykowo
koniecznie napisz jak wygladaly twoje przygotowania.
Corci zabki wychodza a my z mezem chodzimy jak zombi

Dziewczyny jak bierzecie suplmenty,wszytskie na raz czy dzielicie? Ja rozlozylam sobie wszytskie na pol (rano i wieczorem)
Airfix jezeli chodzi o twoja szczeke to moze przejdz sie do dobrego ortodaty i zapytaj sie o jego zdanie na ten temat.Pamietam ze na pierwszej wizycie pierwsze co zrobil jak mu powiedzialam o bolach to sprawdzil czy mi szczeka przeskakuje w zawiasach i strzala w 10!!! Dlatego ja musze nosic aparat okolo 2 do 2,5 roku gdzie moje kumpele ktore maja "tylko" krzywy zgryz nosza aparaty rok badz poltorej. Powiem ci ze byl czas ze surowych warzyw juz nie jadlam bo mnie cala buzia lacznie z glowa bolala... a tabletki nurofem maxxx to po dwie lykalam 2-3 razy w tyg bo nie szlo wytrzymac
Daj znac jak bedziesz cos robila w tym kierunku
ciekawa jestem przebiegu;-)
Piranho wygnaliscie wkoncu z domku chorobsko????
Niuska i wszytskim osmarkanym Duzo zdroweczka!!!!
Co bedziecie porabiac na weeknd???Jakies ciekawe plany???
Kiraa ty juz pewnie spakowana i myslami juz na urlopie :-)
HURAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARCHEW poryczalam sie!!!!!!

Gtarulacja kochana!!!!
Poglaskaj prosze Gabrysia odemnie zeby sie zarazila chlopczykowo

koniecznie napisz jak wygladaly twoje przygotowania.
Corci zabki wychodza a my z mezem chodzimy jak zombi

Dziewczyny jak bierzecie suplmenty,wszytskie na raz czy dzielicie? Ja rozlozylam sobie wszytskie na pol (rano i wieczorem)
Airfix jezeli chodzi o twoja szczeke to moze przejdz sie do dobrego ortodaty i zapytaj sie o jego zdanie na ten temat.Pamietam ze na pierwszej wizycie pierwsze co zrobil jak mu powiedzialam o bolach to sprawdzil czy mi szczeka przeskakuje w zawiasach i strzala w 10!!! Dlatego ja musze nosic aparat okolo 2 do 2,5 roku gdzie moje kumpele ktore maja "tylko" krzywy zgryz nosza aparaty rok badz poltorej. Powiem ci ze byl czas ze surowych warzyw juz nie jadlam bo mnie cala buzia lacznie z glowa bolala... a tabletki nurofem maxxx to po dwie lykalam 2-3 razy w tyg bo nie szlo wytrzymac

Piranho wygnaliscie wkoncu z domku chorobsko????
Niuska i wszytskim osmarkanym Duzo zdroweczka!!!!
Co bedziecie porabiac na weeknd???Jakies ciekawe plany???
Kiraa ty juz pewnie spakowana i myslami juz na urlopie :-)
Ostatnia edycja:
maggie2205
Fan(ka)
Marchew cudownie :-) ogromne gratulacje !!! cieszę się bardzo a synuś długo się nie chciał ujawnić :-)
Vivienka
Marchew cudownie :-) ogromne gratulacje !!! cieszę się bardzo a synuś długo się nie chciał ujawnić :-)
haha a mowia ze to dziewczynki wstydliwe i nie pokazuja sie za szybko

maggie2205
Fan(ka)
Vivienka mój to się bardzo wcześnie ujawnił w 16 tygodniu się tak rozłożył że lekarz nie miał wątpliwości :-) a moje koleżanki które mają chłopców dość szybko poznały płeć. Szybko córci wychodzą ząbki, znam ten ból niestety ... :-(
Vivienka
Maggie moja Vivien tez szybko sie ujawnlila bo juz w 12 tyg lekarka powiedziala ze na jej oko w 80% bedzie dziewuszka
i pozniej z tyg. na tydzien sie tylko potwierdzilo :-)
A co do zabkow to chyba juz czas,tak mi sie wydaje. Moja tesciowa sie smieje ze ja bym chciala wszytsko miec ksiazkowo, 6 miesiecy zabek,roczek chodzenie i dwa latka mowienie
A kiedy twoj synek dostal pierwszego zabka??
Maggie Myslalam ze tylko ja nie moge spac po nocach;-);-)

A co do zabkow to chyba juz czas,tak mi sie wydaje. Moja tesciowa sie smieje ze ja bym chciala wszytsko miec ksiazkowo, 6 miesiecy zabek,roczek chodzenie i dwa latka mowienie

Maggie Myslalam ze tylko ja nie moge spac po nocach;-);-)
maggie2205
Fan(ka)
Vivienka a ja podespałam wcześniej a teraz nie mogę zasnać, moje dziecko oglądało bajkę a mi się przysnęło :-)
Wiktorek miał pierwsze dwa ząbki jak skończył 4 miesiące i nie było lekko, ale mojej koleżanka córa miała pierwszy ząbek jak miała roczek, chodził jak miał 10 miesięcy więc wszystko jakoś tak szybko. A co do ząbków to słyszałam że im później wychodzą tym lepiej, bo są niby mocniejsze. To się sprawdza moj ma już dwie dziurki niestety
Wiktorek miał pierwsze dwa ząbki jak skończył 4 miesiące i nie było lekko, ale mojej koleżanka córa miała pierwszy ząbek jak miała roczek, chodził jak miał 10 miesięcy więc wszystko jakoś tak szybko. A co do ząbków to słyszałam że im później wychodzą tym lepiej, bo są niby mocniejsze. To się sprawdza moj ma już dwie dziurki niestety
Ostatnia edycja:
Vivienka
ilaczek i chlopczykowe staraczki znalazlam fajna stronke z ktorej mozna wybrac fajne przepisy, mam nadzieje ze sie przyda:-)
Around the kitchen table | photography, food, recipes | 100% homemade: Pyszna, chrupiąca i kusząca. Surówka z czerwonej kapusty z pieczonymi buraczkami, jabłkiem i pomarańczą.
kapusta czerwona na 100g ma 243mg potasu i 45mg wapnia, no i pomaran,jablko i marchew tez sa w naszej diecie.Zamiast orzechow laskowych dalam podsmazone platki migdalow :-)

Around the kitchen table | photography, food, recipes | 100% homemade: Pyszna, chrupiąca i kusząca. Surówka z czerwonej kapusty z pieczonymi buraczkami, jabłkiem i pomarańczą.
kapusta czerwona na 100g ma 243mg potasu i 45mg wapnia, no i pomaran,jablko i marchew tez sa w naszej diecie.Zamiast orzechow laskowych dalam podsmazone platki migdalow :-)

reklama
Vivienka
Maggie oj to szybciutko zabki dostal biedaczek,powiedz a lapal sie za uszka jak mu zabki wychodzily?
Haha ja tez sie wlasnie kimnelam od 16:30 do 18 a teraz oczy jak 5 zl
Wiesz co Vivien jest bardzo ciekawa swiata i jak wychodzimy na spacer w gondoli to czesto placze, a jak ja wezme w nosidelko albo w chuste to odrazu spokoj i cisza i nawet smok nie potrzebny wtedy
myslisz ze 6miesiecy to nie za wczesnie na spacerowke??
Jak sie nazywa synus??? Chodzi juz do przedszkola?
Haha ja tez sie wlasnie kimnelam od 16:30 do 18 a teraz oczy jak 5 zl

Wiesz co Vivien jest bardzo ciekawa swiata i jak wychodzimy na spacer w gondoli to czesto placze, a jak ja wezme w nosidelko albo w chuste to odrazu spokoj i cisza i nawet smok nie potrzebny wtedy

Jak sie nazywa synus??? Chodzi juz do przedszkola?
Podziel się: