Dorcia super że wizyta się udała
juz nie długo i betka spadnie do 0 i zielone światełko dla staranek
anias no lekarka niczego sobie :/ Powiem Ci że ja miałam też taką jedną... na co ona mnie nie leczyła...ciagle wymyslała mi jakies stany zapalne, a to nadzerki, zabiegi mi robiła za kase.. szok. I non stop recepty na masci,kremy,globulki, tabletki.. a badan nie zrobiła- zero. Teraz chodzę ale juz nie do kobiety, a do faceta- no da się przezyć, aczkolwiek to nie jest to. Mi też pomimo tego ze mam owulacje to zapisał CLO i luteina od 14-23dc , pytałam czy czasem tej luteiny sie nie bierze po owulacji, to mowi ze moze byc tak:/ Wytlumaczyl mi ze daje mi CLO ze wzgledu tego ze nie zaszłam w ciaze w przeciagu roku, i ze to niby ma wspomoc owulacje, oczywiscie monitorigu tez nie zaproponował, o nie, a ja jestem po prostu tak bezczelna:-) ze po prostu sie rejestruje do niego na wizyte nastepna bo to na nfz i wchodze do gabinetu i mowie ze chce zobaczyc ile jest pecherzykow- i zawsze robi, jakie ma wyjscie
Vivienka od dentysty jak wychodze to mnie żuchwa cała boli,az do skroni- teraz to nawet nie wiem czy bym wysiedziala z gębą otwartą:/ nie moge jesc nic twardego, ostatnio nawet skórki od chleba bo czuje nacisk na szczeke, zuchwe, az mi promieniuje do ucha. Strzela mi szczęka po prawej stronie i po jednej stronie mi to tylko dokucza, aż ziewac nie moge. Pamietam że kilka razy mi ta szczeka sie zwichneła jakies 10lat temu, i ostatnio z 4 lata temu synek mi zasadził głową w szczeke tak że dentystka mówiła ze zęba mam tak uszkodzonego jak ofiary po ciezkich wypadkach i od tamtej pory mi to dokucza. A moze bym rtg zrobiła tego? Bo jako sie boje isc z tym do chirurga szczekowego bo matka juz mnie straszy ze niewiadomo co mi bedzie nastawiac- tylko co? jak to nie jest spadniete w tej chwili , bo moge otwierac szeroko buzie. Gorzej tez jest jak leze na tej stronie buzi-wtedy nie moge ziewac bardzo i jak za nisko głowe mam to tak samo. Głowa mnie czesto bolała bardzo i nigdy nie wpadłam ze to moze byc od tego, a tu faktycznie jak tylko nadwyręże to miejsce to wtedy sie zaczyna migrena