reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

Załączniki

• 1395335320628.jpg
    1395335320628.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 27
Matik to strasznie malutkie jest, dla mnie zupelnie nie czytelne :zawstydzona/y:
Ilaczek widzisz bo ja mam liste tych supelemntów, które były już dawno temu podawane, jak sledziłam watek od poczatku to sobie zapisywalam wszystko co mnie interesowało, ze może akurat kiedys mi sie przyda ;) no I tam jest ten flaxseed oil, wiec go zakupiłam co by mieć wszystko co polecane bym sobie nie mogła zarzucić, że czegoś nie miałam I stąd moje zaniedbanie I (odpukać) sie nie udało... I tam tez bylo w liście na chlopca wlasnie to TT które tez zakupilam ale dam dla męża ;) no I im dłużej czytam tym wiekszy mnie stress bierze, że może chce przedobrzyć... tez dzis popołuniu rozczytywalam sie o tym flaxseed oil no I widze, że to omega 3 w stosunku do omega 6 jest dosc dużę bo omega 3 jest 500mg a omega 6 175mg, omega 9 ma 200mg. Do tego jak bede brac jeszcze fish oil omega 3 1000mg to stosunke omega 3 do omega 6 bedzie jeszcze wiekszy... nie wiem czy dobrze to rozumiem...:zawstydzona/y: czy ja juz schizuje ;-)

pozdrawiam serdecznie

Dorcia fajnie że wizyta udana Juz niedługo będzie dla Was zielone światełko :-)

Matik ja na tel teraz i tez srednio widzę :-(

Jak Wam dzionek minął babeczki?:-)

to trzeba kliknąć na zdjęcie i się powiększy , no ja teraz już widzę normalnie

Piraniu i coś z tych wyników można wywnioskować FSH LH i Estriadol????????

trochę przepisałam
krew pobrana w 6dc

Estriadol 30.5 pg/mL
FSH 8.1 UI/mL
LH 4.82 UI/L
TSH 1.980
Prolaktyna 10 ng/mL
Glukoza 96mg/dL norma 70-110
ph 5,5
potas 4.2
żelazo 52
Chlor 105.00 Creatynina 0.84
wszystko jest w mg/dL

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia super że wizyta się udała :) juz nie długo i betka spadnie do 0 i zielone światełko dla staranek :)

anias no lekarka niczego sobie :/ Powiem Ci że ja miałam też taką jedną... na co ona mnie nie leczyła...ciagle wymyslała mi jakies stany zapalne, a to nadzerki, zabiegi mi robiła za kase.. szok. I non stop recepty na masci,kremy,globulki, tabletki.. a badan nie zrobiła- zero. Teraz chodzę ale juz nie do kobiety, a do faceta- no da się przezyć, aczkolwiek to nie jest to. Mi też pomimo tego ze mam owulacje to zapisał CLO i luteina od 14-23dc , pytałam czy czasem tej luteiny sie nie bierze po owulacji, to mowi ze moze byc tak:/ Wytlumaczyl mi ze daje mi CLO ze wzgledu tego ze nie zaszłam w ciaze w przeciagu roku, i ze to niby ma wspomoc owulacje, oczywiscie monitorigu tez nie zaproponował, o nie, a ja jestem po prostu tak bezczelna:-) ze po prostu sie rejestruje do niego na wizyte nastepna bo to na nfz i wchodze do gabinetu i mowie ze chce zobaczyc ile jest pecherzykow- i zawsze robi, jakie ma wyjscie ;)

Vivienka od dentysty jak wychodze to mnie żuchwa cała boli,az do skroni- teraz to nawet nie wiem czy bym wysiedziala z gębą otwartą:/ nie moge jesc nic twardego, ostatnio nawet skórki od chleba bo czuje nacisk na szczeke, zuchwe, az mi promieniuje do ucha. Strzela mi szczęka po prawej stronie i po jednej stronie mi to tylko dokucza, aż ziewac nie moge. Pamietam że kilka razy mi ta szczeka sie zwichneła jakies 10lat temu, i ostatnio z 4 lata temu synek mi zasadził głową w szczeke tak że dentystka mówiła ze zęba mam tak uszkodzonego jak ofiary po ciezkich wypadkach i od tamtej pory mi to dokucza. A moze bym rtg zrobiła tego? Bo jako sie boje isc z tym do chirurga szczekowego bo matka juz mnie straszy ze niewiadomo co mi bedzie nastawiac- tylko co? jak to nie jest spadniete w tej chwili , bo moge otwierac szeroko buzie. Gorzej tez jest jak leze na tej stronie buzi-wtedy nie moge ziewac bardzo i jak za nisko głowe mam to tak samo. Głowa mnie czesto bolała bardzo i nigdy nie wpadłam ze to moze byc od tego, a tu faktycznie jak tylko nadwyręże to miejsce to wtedy sie zaczyna migrena

Do góry