cześć dziewczyny
eh co do śmierci Kasiulki powiem wam, że nie znam dziewczyny,ale łzy same leciały mi po policzkach ... życie jest takie niesprawiedliwe ....
Wczoraj mój m. był na badaniach z pracy wiec od dzis podajemy je suplementy diety :O
dziś zmierzyłam swoją pierwszy raz w życiu temp :O wiec pomalutku zmierza wszystko ku lepszemu
pisałyście o zgadze ehh przyznam się wam , że musiałam zapytać doktora Google jak to jest ją mieć, bo Ja przy pierwszej ciąży jej nie miałam ...
dziewczyny starające się o córeczki
pomyślałam ,że śniadania można urozmaicić różnymi pastami jajecznymi na kanapki
wyczytałam też , że kawa i alkohol wypłukuję potas
czyli kawę można pić ? alkoholu nie pijam więc tylko mężowi spodobała by się obcja picia piwka w weekend
jutro piateczek
zapowiada się piękny słoneczny weekend ... no i w kocu mamy WIOSNĘ
:-)
Kiraa zazdraszczam wyjazdu
odpocznijcie aktywnie ze swoim m. &&&&&
Nuuuśka super, że trafił się w końcu dobry lekarz &&
Zakręcona , ale też czas zasuwa już zapisujesz się na prenatalne
Airfix Ja też nie wiem jak się bada tą szyjkę heh i tak jestem z siebie dumna, że wziełam się za mierzenie tempki

zawsze to krok do przodu
Vivienka fajną masz tą swoją śmieszkę
no i jesteś bardzo młodziutką mamuśką Fajne dziewczyny jesteście 
Pirania pisała, że suplemety najlepiej spożywać na 3 mies. przed staraniami ... eh to mi by wychodziło tylko 8 tygodnii .... chyba zamiast starania się w maju poczekam na kolejny cykl czyli zaczniemy w czerwcu ... już nie mogę się doczekać ...
eh co do śmierci Kasiulki powiem wam, że nie znam dziewczyny,ale łzy same leciały mi po policzkach ... życie jest takie niesprawiedliwe ....
Wczoraj mój m. był na badaniach z pracy wiec od dzis podajemy je suplementy diety :O
dziś zmierzyłam swoją pierwszy raz w życiu temp :O wiec pomalutku zmierza wszystko ku lepszemu
pisałyście o zgadze ehh przyznam się wam , że musiałam zapytać doktora Google jak to jest ją mieć, bo Ja przy pierwszej ciąży jej nie miałam ...
dziewczyny starające się o córeczki
pomyślałam ,że śniadania można urozmaicić różnymi pastami jajecznymi na kanapki
wyczytałam też , że kawa i alkohol wypłukuję potas
jutro piateczek
Kiraa zazdraszczam wyjazdu
Nuuuśka super, że trafił się w końcu dobry lekarz &&
Zakręcona , ale też czas zasuwa już zapisujesz się na prenatalne
Airfix Ja też nie wiem jak się bada tą szyjkę heh i tak jestem z siebie dumna, że wziełam się za mierzenie tempki

zawsze to krok do przodu
Vivienka fajną masz tą swoją śmieszkę
Pirania pisała, że suplemety najlepiej spożywać na 3 mies. przed staraniami ... eh to mi by wychodziło tylko 8 tygodnii .... chyba zamiast starania się w maju poczekam na kolejny cykl czyli zaczniemy w czerwcu ... już nie mogę się doczekać ...
Ostatnia edycja: