reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka dokładnie z Koszalina:-)

Haha my najprawdopodobniej bedziemy z mezem za 3 tyg w Koszalinie jedziemy do jakiegos lekarza (moj tato do niego jezdzil) Sergiej Bielawski( mowi ci cos jego nazwisko????) sie chyba nazywa. Mojemu M. wypadl dysk juz trzeci raz w przeciagu pol roku i tutaj chca go operowac.... a tego bronimy sie jak ognia... i chcemy sprobowac ostatniej szansy w Koszalinie.
Ja do 18 roku zycia mieszkalam w Stargardzie Szczec. i teraz tez regolarnie jezdzimy bo aparat na zeby zalozylam w pl bo w DE chcieli mnie niezle skroic:szok: a teraz w sumie z dojazdami i tak zaplace 1/4 ceny i rodzinka sie cieszy ze jestesmy czesto w PL

Maran ;-) to tez troche przeprowadzek za soba masz

Ostatnia edycja:
reklama
Oto moje wyniki ogólnie muszę się bardziej przyłożyć do diety i chyba zwiększyć ilość wapnia i magnezu :-( Piraniu czy to nie zaszkodzi jeśli będę przyjmować zamiast 2 tabletek calcium citrate 4 w ciągu dnia np tylko do owulki?
wapń 9,3 (8,6-10,3) magnez 2,3 (1,6-2,55) sód 137 (132-145) potas 4,45 (3,5-5,2)

Hej dziewczyny.
Dorcia absolutnie nie chcę Was zaniedbywać i nie będę, obiecuję poprawę:sorry: Obecnie moją ulubioną "aktywnością" jest leżing, więc nawet lapka nie włączam :zawstydzona/y: ale cały czas mam Was pod ręka w telefonie:-D i wyczytuję najświeższe wiadomości kilka razy dziennie:tak:
Vivienka mimo, że nie jesteście do siebie z córeczką podobne, obydwie jesteście śliczne:tak:
Zakręciu dziękuję, że pytasz. Obecnie czuje się dobrze, ale mój nastrój i samopoczucie zmieniają się niestety kilka razy dziennie:confused2:
Najgorzej jest w nocy, budzę się ok. 3 i nie mogę spać do ok. 6. Później pół dnia na rzęsach chodzę bo nie mogę dospać( obiad, pranie, sprzątanie). A jak Ty się czujesz kochana?
Nuuśka wiedziałam, że pod opieką tego lekarza wszystko będzie szło( leciało nawet) w dobrym kierunku( II ), jeszcze troszeczkę, ociupinkę i będziesz w ciąży:-)
Dorcia mój M jak Twoja Olcia podobnie,tzn. pastę do zębów do lodówki potrafi schować :confused2: skąd to podobieństwo w zachowaniu?:crazy::-D:-p
Maran jesteś jeszcze gdzieś na zdjęciu? Nie widziałam Cię:angry: Nie zdążyłam:angry:
Mamuśkamimi mój suwak goni Twój haha:-D

Dziewczyny serdeczne pozdrowienia dla Was wszystkich, a chorym życzę zdrówka:tak:

Maran juz pisalam ale moze nie doczytalas, super masz rodzinke i fajna babka z Ciebie :) ale dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam, czy to mozliwe ze juz Cie widzialam? :) Czytalam Twoja liste suplementów, imponujaca trzeba przyznac :-) matko jedyna ile my musimy sie tego nazrec... co do omega 3-6-9 nie chce Ci namieszac ale cos mi sie obilo, czy czasem omega 6 nie sprzyja dziewczynce? Nie wiem czy Oczy niebieskie tez o tym nie pisala. Ja lykalam Fish Oil Omega 3 bo cos mi tak z tym Omega 6 swita, ale naprawde nie chce mieszac, moze Pirania sie wypowie.

Vivienka jakas Ty ładna :) i jaka sliczna córeczka :tak: mlodziutka jestes widac. Jak ja chcialabym miec znow 25 lat :-)

Nuska dobre wiesci :-) oby teraz bylo juz z górki!

Ja poszalalam dzis po sklepach przy okazji wizyty z Zuza u lekarza. Odmózdzylam sie ganc :-D Tego bylo mi trzeba. Szkoda tylko ze lzejsza o kupe forsy :cool: Życie ;-)

Elmo kurcze nie wiem, moze pamietasz mnie z avatara bo mialam w nim swoje zdjecie swego czsu... a moze gdzies sie widzialysmy... nie wiem... a ja tu kupilam ten flaxseed oil i tam jest wlasnie napisane omega 3-6-9 wiec nie wiem juz sama czy do jakies zle czy nie... fish oil omega 3 tez kupilam ale jeszcze czekam na to... myslalam, ze dzis mi kurier przywiezie ale nie bylo go... gdzies sciemnia bo na stronie sprawdzalam i powinien byc dzis...

Vivienka lalunia z córeczki :) a Ty też młodziutka laska :)

Nuuuska super wieści :D Kurcze wczoraj na łozku lezałam i w komorce sprawdzalam czy JUŻ napisałaś. Ja jestem pod wrazeniem Twoich wizyt :) Żebym tylko miała się gdzie przespać w tych Katowicach to bym pojechała do niego jak nie bedzie wychodziło nam dalej :) Bo widze ze tak pozno masz te wizytki, a z Katowic do nas chyba o 17-tej ostatni bus.

reklama
Do góry