reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Vivienka dokładnie z Koszalina:-)

Haha my najprawdopodobniej bedziemy z mezem za 3 tyg w Koszalinie jedziemy do jakiegos lekarza (moj tato do niego jezdzil) Sergiej Bielawski( mowi ci cos jego nazwisko????) sie chyba nazywa. Mojemu M. wypadl dysk juz trzeci raz w przeciagu pol roku i tutaj chca go operowac.... a tego bronimy sie jak ognia... i chcemy sprobowac ostatniej szansy w Koszalinie.
Ja do 18 roku zycia mieszkalam w Stargardzie Szczec. i teraz tez regolarnie jezdzimy bo aparat na zeby zalozylam w pl bo w DE chcieli mnie niezle skroic:szok: a teraz w sumie z dojazdami i tak zaplace 1/4 ceny i rodzinka sie cieszy ze jestesmy czesto w PL

Maran ;-) to tez troche przeprowadzek za soba masz

Ostatnia edycja:
reklama
Oto moje wyniki ogólnie muszę się bardziej przyłożyć do diety i chyba zwiększyć ilość wapnia i magnezu :-( Piraniu czy to nie zaszkodzi jeśli będę przyjmować zamiast 2 tabletek calcium citrate 4 w ciągu dnia np tylko do owulki?
wapń 9,3 (8,6-10,3) magnez 2,3 (1,6-2,55) sód 137 (132-145) potas 4,45 (3,5-5,2)

Hej dziewczyny.
Dorcia absolutnie nie chcę Was zaniedbywać i nie będę, obiecuję poprawę:sorry: Obecnie moją ulubioną "aktywnością" jest leżing, więc nawet lapka nie włączam :zawstydzona/y: ale cały czas mam Was pod ręka w telefonie:-D i wyczytuję najświeższe wiadomości kilka razy dziennie:tak:
Vivienka mimo, że nie jesteście do siebie z córeczką podobne, obydwie jesteście śliczne:tak:
Zakręciu dziękuję, że pytasz. Obecnie czuje się dobrze, ale mój nastrój i samopoczucie zmieniają się niestety kilka razy dziennie:confused2:
Najgorzej jest w nocy, budzę się ok. 3 i nie mogę spać do ok. 6. Później pół dnia na rzęsach chodzę bo nie mogę dospać( obiad, pranie, sprzątanie). A jak Ty się czujesz kochana?
Nuuśka wiedziałam, że pod opieką tego lekarza wszystko będzie szło( leciało nawet) w dobrym kierunku( II ), jeszcze troszeczkę, ociupinkę i będziesz w ciąży:-)
Dorcia mój M jak Twoja Olcia podobnie,tzn. pastę do zębów do lodówki potrafi schować :confused2: skąd to podobieństwo w zachowaniu?:crazy::-D:-p
Maran jesteś jeszcze gdzieś na zdjęciu? Nie widziałam Cię:angry: Nie zdążyłam:angry:
Mamuśkamimi mój suwak goni Twój haha:-D

Dziewczyny serdeczne pozdrowienia dla Was wszystkich, a chorym życzę zdrówka:tak:

Maran juz pisalam ale moze nie doczytalas, super masz rodzinke i fajna babka z Ciebie :) ale dokladnie tak sobie Ciebie wyobrazalam, czy to mozliwe ze juz Cie widzialam? :) Czytalam Twoja liste suplementów, imponujaca trzeba przyznac :-) matko jedyna ile my musimy sie tego nazrec... co do omega 3-6-9 nie chce Ci namieszac ale cos mi sie obilo, czy czasem omega 6 nie sprzyja dziewczynce? Nie wiem czy Oczy niebieskie tez o tym nie pisala. Ja lykalam Fish Oil Omega 3 bo cos mi tak z tym Omega 6 swita, ale naprawde nie chce mieszac, moze Pirania sie wypowie.

Vivienka jakas Ty ładna :) i jaka sliczna córeczka :tak: mlodziutka jestes widac. Jak ja chcialabym miec znow 25 lat :-)

Nuska dobre wiesci :-) oby teraz bylo juz z górki!

Ja poszalalam dzis po sklepach przy okazji wizyty z Zuza u lekarza. Odmózdzylam sie ganc :-D Tego bylo mi trzeba. Szkoda tylko ze lzejsza o kupe forsy :cool: Życie ;-)

Elmo kurcze nie wiem, moze pamietasz mnie z avatara bo mialam w nim swoje zdjecie swego czsu... a moze gdzies sie widzialysmy... nie wiem... a ja tu kupilam ten flaxseed oil i tam jest wlasnie napisane omega 3-6-9 wiec nie wiem juz sama czy do jakies zle czy nie... fish oil omega 3 tez kupilam ale jeszcze czekam na to... myslalam, ze dzis mi kurier przywiezie ale nie bylo go... gdzies sciemnia bo na stronie sprawdzalam i powinien byc dzis...

Vivienka lalunia z córeczki :) a Ty też młodziutka laska :)

Nuuuska super wieści :D Kurcze wczoraj na łozku lezałam i w komorce sprawdzalam czy JUŻ napisałaś. Ja jestem pod wrazeniem Twoich wizyt :) Żebym tylko miała się gdzie przespać w tych Katowicach to bym pojechała do niego jak nie bedzie wychodziło nam dalej :) Bo widze ze tak pozno masz te wizytki, a z Katowic do nas chyba o 17-tej ostatni bus.

reklama
Do góry