Hej Kobietki!
Moja mała spi więc wpdałam na chwileńkę!
A co do Beatay to nikt jej tu z fora nie wyrzucał bo i tez nikt nawet nie ma takiego prawa.
Bershka my tez kupujemy jutro choinkę. Ja Ty chcesz ją zrobić całą na złoto to pewnie wszystkie ozdoby musisz nowe pokupować....ale będzie wyglądac pewnie bosko....jakies zdjątko b y sie potem przydało.
No i własnie jak u Ciebie dziś ze śluzem? Myslisz ze już po owulce czy przed?
Margaritta u mnie też jest 7 i 8 i nie jest tak źle, przynajmniej od tej starszej masz duża pomoc.
A moja mała chyba będzie niezłą imprezowiczką, bo co dzień w nocy robi sobie dwie godziny przerwy w spaniu, no i ja przymusowo też dostaje tą przerwę, potem w dzień chodze jak lunatyk.
Moja mała spi więc wpdałam na chwileńkę!
Jasne że bym kochała, ale nie dostarczało by tyle wzruszeń co córka której pragnęłam całe zycie. To po prostu spełnione moje największe marzenie, jesli kiedyś spełniło sie Twoje największe marzenie to powinnaś wiedziec co czuję, a może tez to poczujesz jak urodzisz po dwóch córkach synka.A co do Beatki to mnie BARDZO jej brakuje na tym wątku . Była tutaj długo przed moim pojawieniem się tutaj , miło mnie przyjęła i szczerze i życzliwie zawsze doradzała . Każdy ma prawo do swoich racji i myślałam że wyrzucanie kogoś poza nawias forum tylko dlatego że ma inne poglądy to metody które umarły śmiercią naturalną już dawno temu , widocznie tak nie jest . Szkoda .
Ja szanuję poglądy innych i wszystkim Wam życzę ZDROWYCH dzieci , a jeśli będzie to wymarzone dziecko mieć między nóżkami to co sobie wymarzyłyście tym lepiej .
Aniu Twoja córunia niewątpliwie ma śliczne oczęta i jestem pewna że gdyby te oczka należały do kolejnego synka to kochałabyś je tak samo - prawda ?
A co do Beatay to nikt jej tu z fora nie wyrzucał bo i tez nikt nawet nie ma takiego prawa.
O kurcze.....jak ten pan to ja tez poprosze o kawkę....i ciacho....Anufifi to usiadz wygodnie a ten mily pan Poda nam kawkę :
![]()
Teraz jest na full obrotach a jak będziesz miała 3 dzidzię to będziesz musiała je zwiększyć jeszcze o raz....ja czasem nie wyrabiam.....zastanawiam się jak zdążę z przygotowaniami świątecznymi?Sama nie wiem czemu jestem wściekła ...chyba dlatego ze zostało mi wszystko na koniec ...a cholernie tego nie lubie ....choć tłumacze sobie zze lepiej nie bedzie bo jak sie 3 dzidzia pojawi to juz w ogóle sie nie bede wyrabiac ...no ale ...wtedy chyba zmieni mi sie podejscie![]()
Bershka my tez kupujemy jutro choinkę. Ja Ty chcesz ją zrobić całą na złoto to pewnie wszystkie ozdoby musisz nowe pokupować....ale będzie wyglądac pewnie bosko....jakies zdjątko b y sie potem przydało.
No i własnie jak u Ciebie dziś ze śluzem? Myslisz ze już po owulce czy przed?
Margaritta u mnie też jest 7 i 8 i nie jest tak źle, przynajmniej od tej starszej masz duża pomoc.
A moja mała chyba będzie niezłą imprezowiczką, bo co dzień w nocy robi sobie dwie godziny przerwy w spaniu, no i ja przymusowo też dostaje tą przerwę, potem w dzień chodze jak lunatyk.