reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej Kobietki!
Moja mała spi więc wpdałam na chwileńkę!

A co do Beatki to mnie BARDZO jej brakuje na tym wątku . Była tutaj długo przed moim pojawieniem się tutaj , miło mnie przyjęła i szczerze i życzliwie zawsze doradzała . Każdy ma prawo do swoich racji i myślałam że wyrzucanie kogoś poza nawias forum tylko dlatego że ma inne poglądy to metody które umarły śmiercią naturalną już dawno temu , widocznie tak nie jest . Szkoda .
Ja szanuję poglądy innych i wszystkim Wam życzę ZDROWYCH dzieci , a jeśli będzie to wymarzone dziecko mieć między nóżkami to co sobie wymarzyłyście tym lepiej .

Aniu Twoja córunia niewątpliwie ma śliczne oczęta i jestem pewna że gdyby te oczka należały do kolejnego synka to kochałabyś je tak samo - prawda ?
Jasne że bym kochała, ale nie dostarczało by tyle wzruszeń co córka której pragnęłam całe zycie. To po prostu spełnione moje największe marzenie, jesli kiedyś spełniło sie Twoje największe marzenie to powinnaś wiedziec co czuję, a może tez to poczujesz jak urodzisz po dwóch córkach synka.
A co do Beatay to nikt jej tu z fora nie wyrzucał bo i tez nikt nawet nie ma takiego prawa.

Anufifi to usiadz wygodnie a ten mily pan Poda nam kawkę ::-D:-D:-D:-D
kawa.jpg
O kurcze.....jak ten pan to ja tez poprosze o kawkę....i ciacho....

Sama nie wiem czemu jestem wściekła ...chyba dlatego ze zostało mi wszystko na koniec ...a cholernie tego nie lubie ....choć tłumacze sobie zze lepiej nie bedzie bo jak sie 3 dzidzia pojawi to juz w ogóle sie nie bede wyrabiac ...no ale ...wtedy chyba zmieni mi sie podejscie :tak::tak::tak:
Teraz jest na full obrotach a jak będziesz miała 3 dzidzię to będziesz musiała je zwiększyć jeszcze o raz....ja czasem nie wyrabiam.....zastanawiam się jak zdążę z przygotowaniami świątecznymi?

Bershka my tez kupujemy jutro choinkę. Ja Ty chcesz ją zrobić całą na złoto to pewnie wszystkie ozdoby musisz nowe pokupować....ale będzie wyglądac pewnie bosko....jakies zdjątko b y sie potem przydało.
No i własnie jak u Ciebie dziś ze śluzem? Myslisz ze już po owulce czy przed?

Margaritta u mnie też jest 7 i 8 i nie jest tak źle, przynajmniej od tej starszej masz duża pomoc.

A moja mała chyba będzie niezłą imprezowiczką, bo co dzień w nocy robi sobie dwie godziny przerwy w spaniu, no i ja przymusowo też dostaje tą przerwę, potem w dzień chodze jak lunatyk.

reklama
Aniu, wszystko kupuję na nowo, nowe ozdóbki, które zresztą już mam :tak::rofl2: no i żywą choinkę w doniczce

a śluzu jak nie było tak nie ma
przytulanko ostatnie w 15dc ale brak śluzu powoduje u mnie zwątpienie, że coś mogło by z tego być :-(
oczywiście w kolorze złota

Tak Aniu ja sobie zdaje sprawę z konieczności zwiekszenia obrotów....
Ja poprostu jestem chorobliwa pedantką ...robie czesto zbędne rzeczy .....zabawki zbieram na okragło wiec kilka rozwalonych rzeczy wytraca mnie z rownowagi ...próbuje sie tego pozbyc ale to nie łatwe .....

Ale spoko ...damy rade

U mnie sluz dzisiaj spory ale jeszcze nie rozciagliwy i raczej mętny ....zobaczymy jak sie bedzie sprawa rozkecac

Aniu fajnie ze coraz częsciej do nas zagladasz ....pewnie juz sie wprawiłas w nowy rym dnia ....

Zazdroszczę .....achhhh

Aniu, wszystko kupuję na nowo, nowe ozdóbki, które zresztą już mam :) oczywiście w kolorze złota :rofl2: no i żywą choinkę w doniczce

przytulanko ostatnie w 15dc ale brak śluzu powoduje u mnie zwątpienie, że coś mogło by z tego być :-(

Witam ŚNIEŻNIE :))))))
U mnie wreszcie sypie :-)
Widze ze dzis juz cisza po burzy i dobrze:tak:
Jarzebinka u mnie tez wychodzi Sylwestrowo ... serduchowanie.. moze i cos wyjdzie ..zobaczymy bo od kilku lat bedzie moj na Sylwka w domku wiec moze jakos to uczcimy:-D:-D
Bershka.. ja sobie wymyslilam ze choinka bedzie... w aniolki i piorka:szok: z organzą :)) ciekawe jak to wyjdzie:baffled::-)
Medio ..koniecznie zdaj relacje po wizycie!!:tak:
Anufifi... no jest roboty ja sie zawsze tez ledwo wyrabialam ..ale sie pochwale ze juz nie jestem sama ze chlopaki strasznie mi pomagaja.. przedewszystkim starszy.. Nawet lazienke potrafi posprzatac:-).. Wiec juz mam pomoc:tak:
Czerodziejka..nosz kurcze to i ja prosze taka kawe od Tego Pana:-) Ale ja na deser to poprosze TEGO PANA:cool2::sorry2:
Pozdrowionka dla wszystkich Dziewczynek!!!!
Milego dnia:)

Sylwus no fajnie masz , ze chłopcy pomogą ....mój starszy skrzat ucieekł do kuzynów jak powiedziałam , że sie zabieramy za jego pokój :-D:-D:-D.

Sylwia a jak ci to wypada w sylwestra ...bo too dobra wiadomość :tak:

Bereshka kurde źle chyba naapisałam znowu bedzie ...ja nie miałam sluzu ale duzo za wczesnie jak bez sluzu serduchowałam ...ty w 15 dc nawet jak jest go mało to wtedy szansa jest ....nie chciałam cie zmartwic ...mam nadzieje ze tego nie zrobiłam...szkoda ze nie wiesz jak z ta owulka...kochana mam nadzieje ze sie nie pogniewałas ....

Aniu, wszystko kupuję na nowo, nowe ozdóbki, które zresztą już mam :) oczywiście w kolorze złota :rofl2: no i żywą choinkę w doniczce

To mi to raczej wygląda że juz po owulce. A wczesniej miałaś rozciągliwy sluz?

reklama
Witajcie Kochane!!:tak::-D
U mnnie jeszcze parę dni i będziemy fikac koziołki by sie dzidzia narodziła;-):-D
Wogóle to mam straszne syfy na twarzy...:sorry::eek::no:
Nie wiem od czego... zawsze miałam przed okresem a tu juz dawno po... i nadal są:baffled:
Nic nie rozumiem... wogóle troszku mnie brzuszek pobolewał rano i wieczorem tez...:baffled:Ehh... my kobiety to mamy przerąbane;-)

Do góry