reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

uff no dobrze poczytałam.....
tak mniej wiecej :blink:

Indygo co za wredna @ przychodzi nieproszona:wściekła/y:, ale następnym razem napewno się uda:-)
może razem nam się uda:-) ja z moim w grudniu pomyśleliśmy sobie, po co czekac do stycznia, zróbmy to w grudniu:-) no ale niestety nie dane mi w grudniu, dziś się dowiedziałam, że moje pęcherzyki nie dają rady:-( ale jestem pełna nadziei:-)
Bershka pyszniutko ta kawusia wygląda:-) ja też na początku czytałam wszystkie posty po kolei, ale kurcze za dużo ich troszkę:-)
Anufifi jak Tomciu? ząby już sa?:-)
Medio tylko Ty nam kochana nie uciekaj tak bez słowa na porodówkę:-) daj nam tu znać, my e-ciotki będziemy czekać z niecierpliwością na wieści:-) jak tam Krzyś?
KIKI GRATULACJĘ SŁONKO!!!!!! teraz to już napewno dziewuszka będzie:-) niech rośnie zdrowo, to najważniejsze:-)
masz super chłopców:-) odwiedziłam Cię na NK, no i mamusia jaka fajna laseczka:-)
piękne wierszyki...rozmarzyłam się:-)
Jarzębinka pięknie napisane...masz rację trzeba wziąźć się w garść i z optymizmem patrzećw przyszłość....tak właśnie zrobie:-)
Agnieszka jak Oli? masz niesamowitego męża:-)jedz jedz kochana, dzidzi pewnie smakuje:-)
Madzia wiesz, w snach podobno jest wszystko na odwrót:-) skoro śni Ci się chłopiec...będzie dziewuszka:-)
a rodzinką się nie przejmuj, niech sobie pogada:-)
i pewnie, że zawsze się możesz tu wygadać:-)
Madziula..hehe nie nadrobisz:-)skrobią jak szalone, ja dziś miałam problem:-)
Anka34 - śliczna ta Twoja królewna:-) no i chłopcy ..echhh rewelacja:-)
Sylwia:-)mam nadzieję, że to ja będę następna:-) (trzeba wierzyć)
Margaritko kochana Ty moja:-) miałaś rację, cieżko nadrobić:-) wiesz co, może ten Twój ma rację, może moj może tylko córeczki robić:-) pisz do mnie słonko i się nie przejmuj ja mimo, że tu też jakoś magii nie czuje, może dlatego że za dużo pracy,ta wredota w pracy, brak śniegu echh jakoś tak wszystko się skupiło, ale nowy rok nowe możliwości:-) damy radę-buźka kochana:-)
Kicia...kurcze coś Ci miałam napisać:baffled: ot skleroza nie boli:-), napisz jak samopoczucie:-)
Czarodziejko:-)jak tam Twoja praca?napisana?:-)
Agniesiak jak przygotowania do stycznia?:-)powiedz, że się nam uda..
Witam Dorotkę i Beatkę - pozdrowionka dziewczynki:-)
jej mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, ale za dużo tego:-)
ja dziś lekki dołek załapałam, byłam z wynikami u ginki, w poniedzialek idę dalej na badania, bo coś się tam jej nie podoba i chce to wykluczyć
ale to już jutro Wam opowiem:-)
buziaki dziewczynki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
:-)dziewczyny widze że bąba tu była....
odniose sie w paru zdaniach bo mnie ta sytuacja również dotyczyła, otóz kochana Beatko jak widać jednak coś "naskrobałaś" skoro znalazłąś sobie "adwokata" Dorotke, sorki ale dla mnie to dzieciniada......

U mnie dużo dużo lepiej z Oliverkiem już dziś sie bawił, nawet coś wiecej zjadł... wiec wszystko wraca do normy... jutro na 11;10 jade do ginekologa moze bedzie już widać malenkie serduszko.... mam taka nadzieje....

anuffi, słuchaj Anki 34 to madra dziewczyna lepiej czekac wiele cykli nawet jak ma Ci sie teraz nieudać niż mówić ze moglam spróbować....:tak:

Kiki to czekamy na suwaczek......suwaczki.....;-)
do juta kochane , miłej nocki ide odespac wcześniejsze :-D

witam was dziewczyny z ranka..nie moge druga noc juz spac..ciekawa jestem co jest..moze za bardzo sie przejelam..a nie bylo mnie wczoraj tutaj wieczorkiem i ile sie narobilo..nie bede sie wypowiadac na ten temat bo wczesniej mnie tu nie bylo wiec nie jestem w temacie..dojdzcie do porozumienia i bedzie dobrze.jezeli jest to wyjasnione juz to nie wracajcie do tego co bylo..dziekuje wam wszystkim za gratulacje wiecie jak to fajnie ciesze sie ze jestem tu z wami..moge podzielis sie z wami smutkami i radosciami.....BETI1975-dziekuje za komplement..mysle ze dzisiejsza atmosfera bedzie tu fajniejsza jak wczoraj..

Witam i ja

Szkoda, ze jest tak że pisanie staje się przyjemnością, zaglądanie tu codziennością a jeden niemiły post może to wszystko zaburzyć

ja jestem z tych osób niekłótliwych więc tym bardziej przykro się czyta takie posty:no:

Kiki to emocje - dlatego nie mogłaś spać :-) kto by wtedy zmrużył oczko ;-)

Beti ale pościor długi :-):tak:
a co do czytania postów to któraś z dziewczyn bodajze Anufifi poleciła mi 50 postów wstecz i od tamtych doszłam aż tutaj :-)

Dziewczyny czy Wy już macie prezenty świąteczne ? :szok: ja znowu wszystko na ostatnią chwilę
mieliśmy mieć wolne od dzisiaj a niestety nie mamy, nie zamknęliśmy gazety styczniowej / pracuję w redakcji/ i musimy tkwić tu do wtorku :crazy: brrr.........

Bershka ...to Jarzebinka ci ppoleciła 50 stron wstecz :tak::tak:( tak woli wyjasnień co by się nikt nie obraził) ale ja równiez uwazam ze to najbardziej wartosciowe strony na tym wątku:-):-)

Ja dzisiaj zabieram sie za łazienkę i robimy z chłopakami szopkę ...raczej z Filipkiem bo znajac zycie Tomus będzie nam skutecznie ją rozbierał ...no ale moze sie uda cosik;-)

Mam wielka nadzieje że dzisiaj będzie tu duzo symapatycznych postów ....powiem Wam dziewczyny ze tyle nas się tu nazbierało ze powoli nie radzę sobie z zapamietywaniem ....tak więc dziewczyny piszcie co by sobie wszystkich zakodować

Miłego

Asus, Beti Krzyś nadal chory, zobaczymy jak dalej, kaszle mocno.
Po wizycie napisze co i jak. Całuski dla WAS.

BETI ...dzięki Tomek juz dobrze , ale żebów jeszcze nie widac , wiec w sumie dalej nie wiem czy to były zeby czy brzuszek.

Tak w ogóle to podziwiajm cie za umiejetność napisania posta w którym wszystkie dziewczyny niemal uwzględniłas ...ja nie jestem w stanie niestety...na poczatku jak tu weszłam to sobie zapisywałm dziewczyny na kartce zeby nie zapomniec o żadnej :-D:-D:-D, ale teraz jest tyle ze nawet na to nie ma opcji.

Czesc Babeczki
Jak tam dzis u Was?.
No wczoraj dyskusja byla bardzo ożywiona ale ja tez nie moge sie wypowiadac bo jestem od niedawna.
U nas dziś szarrrro....ehhh
Medio- zdrowka dla Krzysia i Sił dla Ciebie. Powiedz jak sobie radzisz na tym etapie ciązy?
Ja wlasnie poijam kawke ..moze ktoras dziewczynka sie przyłączy?:tak::tak:
1090.jpg

reklama
Do góry