reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi to usiadz wygodnie a ten mily pan Poda nam kawkę ::-D:-D:-D:-D
kawa.jpg

reklama
medio niech krzys szybko zdrowieje.napisz co jest jak wtocisz od lekarza...CZARODZIEJKA:::na taka kawe to i ja sie wpraszam..a ja juz mam posprzatane prezenty kupione to tylko swietowac.w niedziele tylko choinke ubiore i juz zapiete bedzie na ostatni guzik..

Kiki zazdroszczę ...ja mam wrażenie ze odwalam robote głupiego cały czas sprzatam a moi Panowie bałaganią i tak w kółko...zaraz sie wkurze i to zostawie wszystko:crazy::crazy::crazy:

Po prezenty jade jutro po monitoringu ...

w niedziele opiekuje sie mamą wiec dopiero w poniedziałek wszystko pokoncze no i może jakos to bedzie ...póki co jestem wsciekła

a ja znowu mam wizytę za wizytą znajomych i rodzin od dzisiaj do niedzieli i chcąc nie chcąc muszę mieć posprzątane :crazy::rofl2: ale za to we wtorek bedzie mniej roboty ;) u mnie to zawsze na ostatnią chwilę wszystko
choinka zakupiona bedzie dopiero w sobotę rano, w tym roku wymyśliłam sobie, że będzie motyw złota :happy: cala będzie w tym kolorze :tak:

Bershka a jak u Ciebie sytuacja czujesz ze bedzie owulka czy jak ? jaki masz sluz ...bo tak patrze na twój suwaczek....
Jak dobrze pójdzie to bedziemy mniej wiecej razem testowac :-)

Która jeszcze przy owuulce jest ??? a która następna testuje ????

Jak jeszcze w najbliższych dniach któras zafasolkuje to zaczne sie cieszyc że mnie sie nie udało , bo jak tak dalej pójdzie to w sierpniu braknie miejsc na porodówce :):-D:-D:-D

zrobilam test.........huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa mam dwie kreski jedna bardzo wyrazna a druga jest ale troche slabsza ale jest..dziewczyny jak bardzo sie ciesze..

wielkie gratulacje i szczęśliwych 9 miesięcy z maleństwem pod serduszkiem .....:tak:

kOchane a no mało i coraz mniej

Jestem jednak przekonana ze i na nas przyjdzie czas :)

A wtedy bedzie euforia, radosc, szczescie......no co tu duzo gadac sikac bedziemy oczami...a potem usg i slowo: CÓRA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

i z takim myśleniem właśnie trzeba podchodzic do serduszkowania, co ma sie nie udać jak sie uda .................... najwyżej będzie kolejny kochany synek , a co ... :tak:

...póki co jestem wsciekła

a cóż to sie dzieje ...... :-(

o matko, nadrobiłam....... :tak:wczoraj już nie dałam rady zajrzeć, bo mężulo dostał w pracy premię i pojechaliśmy na zakupy, może nie konniecznie świąteczne, M po buty, ja poprezent na chrzciny i oczywiście coś dla małego, bo inaczej sie nie da, jak z każdej półki kuszą zabawki i krzyczą: kup mnie .....:baffled: i kupiliśmy zabawkę, która nas wykończy - książeczke z pianinkiem, więc mamy teraz wesoło i głooooooooooośno .....:tak: a i tak wchodząć do domu moje dziecie się pyta, czy mam dla niego jakiś prezencik :baffled: niech już ten okres świąteczny sie skończy bo to moje dziecko szaleje ..... :tak:

a mojemu M już zapowiedziałam,że okres około Sylwestrowy będzie gorący ...... :tak:

lecę do roboty... pozdrawiam :tak:

Sama nie wiem czemu jestem wściekła ...chyba dlatego ze zostało mi wszystko na koniec ...a cholernie tego nie lubie ....choć tłumacze sobie zze lepiej nie bedzie bo jak sie 3 dzidzia pojawi to juz w ogóle sie nie bede wyrabiac ...no ale ...wtedy chyba zmieni mi sie podejscie :tak::tak::tak:

Tak naprawde to chyba nie mam werwy do sprzatania ....alee jak sie zaraz zawezme to smignę wszystko raz dwa....

Przedwczoraj wypucowałam okna ...ale moje dzieciaczki dzisiaj śnieg ogladały zza okna mam setki łapek na nich ...achhhhhhhh

reklama

Czesc kobietki.Poczytałam znow:confused: I nie odniose sie , bo nie mam pojecia o czym to:tak: Moze i lepiej. Wpadłam tylko na ta kawe, którą podac ma ten przystojniak którego Czarodziejka zapodała nam tu :rolleyes::rofl2:
U nas dzis wieje oczywiscie i pada:dry: ide zaraz do Martysi na Christmas przedstawienie(nasze jasełka):-) a Niki spi- nie mam serca jej wybudzic :zawstydzona/y: Bede jednak chyba zmuszona, bo jak nie pojde to znów starsza bedzie obrazona- mowie Wam i tak w kółko:-D 7 lat to stanowczo za duza róznica wieku :tak:
Samych pieknych chwil dla Was na dzisiejszy dzionek .

Do góry